Marrakesh Hydrate Conditioner

11:11

Da bi kosa izgledala lepo, jako je važno da se neguje na pravi način. Pre svega treba izabrati dobar šampon i regenerator koji odgovaraju baš vašem tipu kose, a zatim su tu i razne maske i pakovanja za kosu. Još jedna bitna stvar je, naravno, i zaštita kose od toplote prilikom feniranja, peglanja, uvijanja figarom i sl. Postoje i brojne stvari "iz kuhinje" koje mogu da poboljšaju kvaliet kose. Trenutno najpopulaniji takav proizvod je kokosovo ulje, a za njim i maslinovo.

Poslednjih nekoliko nedelja sam u proizvode za negu kose uvrstila i jedan prirodni balzam. Reč je o Marrakesh Hydrate Conditioner balzamu za kosu. To nije jedini Marrakesh proizvod koji ja trenutno koristim. Pored njega koristim i Marrakesh Endz (to je tretman za ispucale krajeve i o njemu sam vam već ranije pisala u ovom postu).






Marrakesh Hydrate Conditioner dolazi u jako lepom pakovanju od 355 ml. Njegov čep je pomalo neobičan jer ga pritisnete sa jedne strane, a on se otvara sa druge.
Namenjen svim tipovima kose. Hidrira kosu, neguje je, daje joj sjaj, olakšava raščešljavanje i oblikovanje i ostavlja osećaj svilenkaste kose. Jako važna stvar za mene je što je ovaj proizvod bez sulfata i bez parabena. Dakle, reč je o prirodnom proizvodu koji je namenjen za svakodnevnu upotrebu. Njegovi prirodni sastojci odlično kontrolišu čak i kovrdže i nemirnu kosu. 
Ima pomalo neobičan miris koji se meni jako sviđa.

Nakon što operem kosu šamponom, ja nanesem Marrakesh Hydrate Conditioner. Mala količina ovog proizvoda je sasvim dovoljna čak i za moju dugu kosu. Zatim ga ostavim na kosi par minuta. Ovaj korak nije obavezan, ali ja jednostavno volim da mi balzam malo stoji na kosi pre nego što ga isperem. Efekat koji ovaj balzam ostavi na mojoj kosi nakon ispiranja je divan. Ona postane neverovatno meka, sjajna i vrlo jednostavno se raščešljava. I nakon što je osušim miris balzama ne iščezne, već ona još neko vreme jako lepo miriše.
Još jedna pozitivna stvar koju sam primetila od kada koristim Marrakesh Hydrate Conditioner je da mi prilikom pranja kose opadne manje dlaka.

Kao što vidite, moji utisci o ovom proizvodu su jako pozitivni. Iako mu je cena visoka, svakako mislim da se ispati kupiti ga jer se sporo troši, a pakovanje je veliko.

Više informacija o ovom i ostalim Marrakesh proizvodima možete pronaći na sajtu damb.rs.


Da li ste vi koristili neki Marrakesh proizvod i kakvi su vaši utisci?



mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

7 коментара

  1. Definitivno se slažem kako za regenerator i ostale proizvode za kosu treba potrošiti malo više novaca ! Odlična recenzija :)
    Uniquisi

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican balzam za kosu.
    Ja ga imam i zadovoljna sam sa njim
    Bas lepo napisano .
    Ako zelis pogledaj novi postic

    ОдговориИзбриши
  3. Što se tiče nege kose i kože nije mi žao da izdvojim dosta novca, jer smatram da je to pametno ulaganje. Ovaj balzam nisam probala, ali ako negde naletim na njega sigurno hoću.

    https://dorajaa.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Ja imam već oformljenu rutinu nege kose i umesto balzama već mesecima upotrebljavam masku za kosu, međutim nakon što sam pročitala tvoju recenziju zaintrigirala si me ovim divnim balzamom koji prosto moram da isprobam. Čini mi se veoma kvalitetnim i sigurna sam da pruža neverovatnu negu. Odlična recenzija i divne fotkice! :)

    Novi OUTFIT post ---> Iammilitza ! ♡

    ОдговориИзбриши
  5. Lijepo si sve opisala, jako mi se svida tvoj stil pisanja❤
    Nikolina's beauty world

    ОдговориИзбриши
  6. Obožavam ceo Marrakesh asortiman, dugo koristim proizvode :).

    ОдговориИзбриши
  7. Već dugo planiram da kupim ovaj balzam, jer ga svi hvale. Odlična recenzija! Magični Svet Lepote

    ОдговориИзбриши