Martinović kompakt senke

07:34

Kao što ste i iz naslova mogli da zaključite, danas vam donosim recenzije Martinović kompakt senki.
Firma "Martinović" potoji već 31 godinu, a njen vlasnik i autor proizvodnog programa je gospođa Slobodanka Martinović. Njihov brend "Martinia" je registrovan od 1992. godine.
U njihovoj ponudi se nalaze: senke, puderi, korektori, ruževi, eyeliner-i, veštačke trepavice, scenska šminka, vlasuljarski proizvodi itd. (celokupnu ponudu možete pogledati u generalnom katalogu).






Na moje veliko zadovoljsvo danas imam priliku da vam pokažem četiri Martinović kompakt senke. Ako do sada niste imali priliku da koristite ove senke, onda sam sigurna da ste bar čuli za njih jer slobodno mogu reći da one predstavljaju zaštitini znak kozmetičke kuće Martinović. Za njih su karakteristični: odlična pigmentacija, postojanost i vrlo pristupačne cene. Postoje palete kompakt senki, kao i pojedinačne kompakt senke u 46 različitih nijansi.


Pre nego što vam pojedinačno predstavim svaku od ovih senki, želim da vam napomenem neke stvari koje važe za sve nijanse. Naime, senke dolaze u vrlo kvalitetnom plastičnom pakovanju. Na njihovoj poleđini piše da imaju neograničen rok trajanja. Mogu se koristiti i kao suve i kao mokre (mogu čak da budu i zamena za eyeliner kada se nanesu kao mokre).  Na fotografijama ispod možete videti kako izgledaju swatch-evi ovih senki nanesenih suvom i vlažnom četkicom.










Senka broj 8 - vrlo nežna roze nijasna silk efekta. Idealna je za posvetljivanje, pa čak i za dnevnu šminku očiju jer je reč o jednoj nenapadnoj i prirodnoj nijansi.





Senka broj 15 - bronza metalik efekta (sadrži zlatne i bronzane tonove i ima vrlo lep sitan sjaj).





Senka broj 17 - predivna metalik bordo nijansa. Jako lepo izgleda kada se koristi kao rumenilo.





Senka broj 25 - ova nijasna se meni posebno dopada. Ima svetlucavi-glitter efekat (upotrebljena suvo je svetlucava, a upotrebljena vlažno može da bude divan glitter eyeliner). Njene čestice su nešto krupnije nego kod prethodne tri senke i vrlo je glamurozna.




Koja od ovih seniki se vama najviše dopada i da li ste već koristili neke Martinović senke ili nešto drugo iz njihovg asortimana?




facebook: Fashion, Beauty and Style
mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

8 коментара

  1. Odlican post, senke su prelepe. Senka br.15. mi je prelepa. Pogledala sam katalog i mislim da cu mozda poruciti neku.
    Prelepe su, a ti si ih prezentovala divno.


    http://mimmi-corner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Moram nabaviti senku broj 25, tražim takvu svuda i nikad nisam mogla da je nađem!

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Post je super. Prvi put čujem za ovaj brend i baš imam želju da isprobam njihove proizvode.

    https://dorajaa.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Great post, Dear!
    I'd be happy friendship blogs ♥

    Soslu Badem by Dilek

    ОдговориИзбриши
  5. Prelepe senke. Najvise mi svidja ova 25 isto kao i tebi. Mislim da cu da je narucim,pogotovo zato sto mislim da bi bila sjajna i kao eyeliner. :)

    The Boho Diary

    ОдговориИзбриши
  6. Senke mi se dopadaju, izgledaju odlično. Divno predstavljanje proizvoda:D

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Beautiful post!
    I follow you!
    Follow me back?
    Kiss

    http://lamammadisophia2016.blogspot.it

    ОдговориИзбриши