March favorites

06:01

Prošao je i moj omiljeni mesec u godini. Ako se pitate zašto ga najviše volim, razlog je dolazak proleća. Kao što ste već navikli, u ovom postu ću vam pokazati svoje mesečne favorite, a u nastavku posta možete videti koji su.







Narukvica
Narukvicu koju možete videti na slici sam naručila pre otprilike pola godine sa sajta shein.com, ali je ona svoju "slavu" doživela tek ovog proleća. Naime, potpuno sam zaboravila da sam je kupila i tek sam je nedavno slučajno našla u kutiji sa nakitom i od tada je skoro ne skidam. Izgleda vrlo kvalitetno, a zlatna boja je jako lepa i lako se kombinuje uz odevne kombinacije. Ako vas zanima, možete je poručiti ovde.


Garnier micelarna voda
Za skidanje šminke u poslednjih par godina koristim isklučivo micelarne vode i to Bioten i Garnier. Podjednako sam zadovoljna kako i jedna i druga skidaju šminku, ali ipak malu prednost dajem Garnier micelarnoj vodi zbog većeg pakovanja, koje je dosta praktičnije i duže traje. Detaljniju recenziju o njoj sam pisala u svojim novembarskim favoritima, pa ako vas zanima, pročitajte.


Golden Rose mat tečni ruž
Iako su nedavno kod nas stigne nove nijanse Golden Rose tečnih ruževa, moj favorit i dalje ostaje čuvena nijansa broj 10. O kvalitetu ovih ruževa nema potrebe da pričam, samo je pitanje ukusa kome se koja nijansa više sviđa ili mu bolje stoji. Neke od njihovih glavnih prednosti su: postojansot, precizan aplikator, dovoljno je nanesti samo jedan sloj na usne, odmah nakon nanošenja postaju mat. Pre nekoliko meseci sam jedan post posvetila recenziji upravo ovog ruža, pa ako vas zanima, možete ga pročitati ovde.


Planer
I ovaj "Moj rokovnik" planer ste imali prilike da vidite u nekom od mojih prethodnih postova.
Ja smatram da je dobra organizacija ključ uspeha, a meni u tome mnogo pomaže planer koji možete videti na slici. Uvek ga nosim sa sobom i u njemu zapisujem sve svoje važnije obaveze, planove, ciljeve, ideje i slične stvari i to mi zaista neverovatno olakšava život. Ne moram da brinem da li ću nešto zaboraviti. Nije samo funkcionalnost ono što volim kod ovog planera. On i jako lepo izgleda i vrlo je praktičan (ja imam mini verziju i zato može da mi stane u skoro svaku torbu). Možete ga naručiti na sajtu mojrokovnik.rs.



Revolution stik za konturisanje
Receniju ovog proizvoda sam vam pisala pre samo nekoliko dana (link: https://goo.gl/eHJreg). Tada sam i navela sve njegove prednosti. Naime, reč je o vrlo kvalitetnom proizvodu, koji je jednostavno blenda i stapa sa puderom i nakon nanošenja ostavlja mat efekat. Čak i ako ste početnik kada je konturisanje u pitanju, sigurna sam da će vam ovaj stik biti jednostavan za korišćenje.
Jedna zanimljiva stvar je da se ovaj stik može koristiti i kao ruž za usne. Ja nisam sigurna da li bih se sama setila da to probam da ovu ideju nisam videla na facebook stranici Makeup Revolution kozmetika Srbija, gde i vi možete poručiti ovaj stik. Kao ruž za usne takođe odličan. Kada se nanese, izgleda kao neka nijansa braon boje.


Krema za kožu oko očiju
Koža oko očiju je najtanja na celom licu i tu se pojavljuju prvi znakovi starenja, podočnjaci i sitne bore. Zato je pravilna nega ovog dela našeg lica jako važna.
Poslenjih nekoliko nedelja ja koristim SKINOLOGY ANTIRID kremu za negu kože oko očiju, koja je namenjena za suvu i osetljivu kožu. Proizvođač ove kreme je Prima kozmetika.
Krema dolazi u pakovanju od 15 ml. Sadrži kompleks hijaluronske kiseline, koja prodire u dublje slojeve kože povećavajući vlažnost i elastičnost, a bore postaju manje izražene. Vitamini, minerali i antioksidanti iz ši butera, ulja makadamije i groždjanih koštica pomažu ishranu i regeneraciju. Jedinjenje manuronske kiseline iz algi, sa silicijumom, hidrira i učvršćuje kožu.
Nakon što skinem šminku i dobro očistim predeo oko očiju, ja nanesem ovu kremu. Koža je upije odmah nakon nanošenja. Ne izaziva nikakve iritacije čak ni na mojoj osetljivoj koži.








Kako vam se sviđaju moji favoriti i da li vi koristite neki od ovih proizvoda?




mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

8 коментара

  1. Garnier micelarna voda znam da je odlična.
    Rokovnik je presladak, a karmin je divan!

    Kathy's delight / Instagram

    ОдговориИзбриши
  2. I have to try Garnier Micellar wáter. It looks great!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    ОдговориИзбриши
  3. Od svih stvari koje si navela koristim samo Gloden Rose ruž. A planer izgleda preslatko!

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  4. Slike su jako lepe i kvalitetne.
    Planer mi se jako svidja i ja ga imam takodje, obozavam da budem organizovana! :)
    Svi hvale ova GR tecne ruzeve i sigurno cu kupiti jedan, samo se i dalje dvoumim koju nijansu bih mogla.Garnier micelarna voda je odlicna i nju takodje koristim. Ne vrujem da cu je i promeniti jer odlicno obavlja posao.O
    Ovu kremicu nisam probala ali pakovanje bas lepo izgleda, a i ovo sto si napisala je primamljivo pa bih volela da je isprobam. :)
    AKo zelis da pogledas moj novi post - http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Planer je preeelep :D Moraću da sebi nabavim jedan :)


    JL Blog

    ОдговориИзбриши
  6. I like that notebook of yours, looks great. :)

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ОдговориИзбриши
  7. Predivan post kao i favoriti. Iako nisam koristila niti jedan od proizvoda, već dugo vremena "kupujem" vodicu za umivanje, ali uvijek je zamijenim nečim "važnijim" :D. Mnogo sam čitala o njoj i nadam se da će i ona jednom doći na red :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши