Elixir mat tečni ruž - recenzija

05:22

Mat tečni karmini su apsolutni must have u poslednje vreme kada je šminka u pitanju. I ja ih jako volim (zato sam vam već nekoliko puta i pisala o njima). Kako ih koristim i u svakodnevnom šminkanju, preferiram nude nijanse. Danas ću vam predstaviti jednu takvu nijansu Elixir tečnog ruža. Elixir je novi brend na našem tržištu. Međutim, dosta vas je čulo za ovaj brend (posebno za mat ruževe). To znam jer mi je stiglo nekoliko mail-ova i poruka u inbox facebook stranice upravo sa pitanjima o mat tečnim ruževima ovog brenda. Pomenuti ruž koristim tek nekoliko dana, pa ranije nisam ni mogla da vam odgovorim na pitanja, ali se nadam da ću ovim postom to uspeti.






Elixir mat tečni ruž u nijansi 329 nude dolazi u jako lepom i kvalitetnom plastičnom pakovanju u kome se nalazi 10 ml proizvoda. Ima dugačak, sunđerast i zakrivljen aplikator koja omogućava jednostavno i precizno nanošenje, bez grešaka. Kada sam prvi put otvorila pakovanje, primetila sam i da ruž jako lepo miriše.

Ruž je kremaste strukture. Dovoljan je samo jedan sloj da bi se postigao željeni efekat - potpuna pokrivenost površine usana bez tragova nanošenja i bez neobojenih delova usana. Savetujem vam da ne stavljate više slojeva jedan preko drugog da biste dobili ravnomerniju i ujednačeniju boju. Malo vremena nakon što se nanese, ruž se osuši i zaista postane matt (ovo naglašavam jer sam u poslednje vreme imala priliku da se susretnem sa "mat" ruževima koji se ne osuše nakon što se nanesu).
Naglašava usne, čineći ih punjim. Ne preslikava se, niti ostavlja tragove na zubima. Ne sadrži parabene niti druge štetne sastojke.







Još jedna jako važna karakteristika koju ovaj ruž ima je i dobra pigmentacija. Što se postojanosti tiče, i to bih mogla da navedem kao prednost jer može da izdrži nekoliko sati na usnama bez popravljanja, što je, priznaćete, dobar učinak. Mali "problem" mu predstavlja hrana jer prilikom jela mali sloj oko sredine usana počne da spada. Ali, kako je u pitanju mali sloj, to se lako i brzo popravlja.

Kao i svaki drugi tečni ruž, i ovaj isušuje usne, ali to su valjda one slatke muke na koje sve mi pristajemo zarad lepote. Prijatno sam se iznadila kada sam prvi put trebala da ga skinem sa usana micerlanom vodom. Naime, malo lakše se skida nego neki drugi mat ruževi koje ja koristim, ali opet je potrebno malo jače pritisnuti i trljati usne da bi se sve lepo skinulo.







Cena ovog ruža je 375 din, što je dosta povoljnije u poređenju sa sličnim proizvodima drugih brendova. Možete ga poručiti online na sajtu kozmetikaiparfemi.rs ili kupiti na nekom od prodajnih mesta.





facebook: Fashion, Beauty and Style
mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com


You Might Also Like

6 коментара

  1. Divan post! Jako je lepa boja ruža. Videla sam ga kod komšinice u parfimeriji i uživo je još lepši! Moraću da skupim parice da ga kupim :D Fotke su sjajne, kao i recenzija.

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  2. Divan pos!Nijansa ovog ruža mi se jako dopada!Fotke su top. :)

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post. Ruz je predivan! <3

    leylaslifee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Boja je odlicna, ako neko ima jos neku boju, bilo bi dobro videti. Pozzz

    ОдговориИзбриши