HiPP-nega za celu porodicu

04:59

Moja koža je jako osetljiva i zbog toga mi nije uvek bilo lako da pronađem prave proizvode za njenu negu. Pre nekog vremena sam na internetu saznala za HiPP brend kozmetike i hrane za bebe. Najpre, jako mi se svideo jedan slogan na njihovom sajtu, koji glasi: "Samo ono što osetljivoj koži prija." Pomislila sam, da, deca stvarno jesu nešto najdragocenije na svetu, a onda sam istražujući njihov sajt pročitala da su njihovi proizvodi zapravo namenjeni celoj porodici. Naravno, bebe su na prvom mestu, ali ako njihova kozmetika odgovara osetljivoj koži beba, onda je logično da je i mi odrasli možemo koristiti. Poželela sam da probam njihovu kozmetiku i zahvaljujući divnim ljudima iz HiPP-a, ta želja mi se i ostvarila. Pre nekoliko dana sam dobila paket njihovih proizvoda, a u nastavku ću vam svaki od proizvoda pojedinačno i predstaviti.




HiPP Babysanft krema za negu
Krema dolazi u pakovanju od 75 ml. Možete je koristiti kako za ruke, tako i za lice. Ja sam probala i jedno i drugo, ali sam se ipak opredelila da nastavim da je koristim samo za negu lica. Razlozi za to su što se lako maže i koža je toliko brzo upije da sam i sama bila pomalo iznenađena. Nakon njenog nanošenja koža je meka i nežna na dodir. Kako imam masnu T zonu lica, u većini slučajeva do sada, ma koje kreme koristila i koliko god ih koža dobro upijala, posle nekog vremena se na mojoj koži pojavi onaj neželjeni sjaj. Sa ovom kremom to nije bio slučaj. Bukavlno mi je matirala kožu tokom celog dana.
Krema sadrži prirodno bademovo ulje iz organske proizvodnje, intenzivno neguje i pouzdano štiti kožu. Prikladna je za osetljivu kožu i kožu sklonu neurodermatitisu. Već sam vam na početku posta napisala da imam problematičnu kožu. Koža na licu mi je najproblematičnija i na svaku kremu ili neki drugi kozmetički proizvod koji nije dobrog sastava ili joj ne odgovara, moja koža reaguje crvenilom. Ova krema to crvenilo nije izazvala, niti bilo koju drugu neželjenu reakciju.
Ima jako nežan, blag i prijatan miris. Ne sadrži mirisne materije za koje se sumnja da izazivaju alergije. Bez eteričnih ulja, konzervansa, PEG emulgatora i parabena.
http://goo.gl/23HYCp




HiPP Babysanft gel za kupanje
Ovaj gel dolazi u pakovanju od 400 ml i pumpicu, koja omogućava da uvek uzmemo samo onoliko gela koliko nam je potrebno. Može se koristiti i za kosu i za telo. I u ovom slučaju sam isprobala sve varijante. Najpre sam ga iskoristila za pranje kose i odlično se pokazao. Kosa mi je bila svilenkasta na dodir nakon pranja i divno je mirisala. Takođe sam ga koristila i za kupanje, pranje ruku, pa čak i za umivanje lica i u svim situacijama je jako prijao koži. Nakon tog perioda testiranja sam se odlučila da ga koristim samo za kupanje. Ali, ako se desi da mi zafali šampon za kosu, sapun ili gel za čišćenje lica, znam gde ću pronaći rešenje.
Ne sadrži mineralna ulja, paraben, mirisne materije ni PEG emulgator. Bez boja i konzervansa. Sadrži prirodni ekstrakt badema iz organske proizvodnje. Namenjen je veoma osetljivoj koži.
http://goo.gl/6cqsMF




HiPP Babysanft losion
Nakon tuširanja, koži je potrebna pravilna nega i hidratacija. Nju možete pronaći u ovom losionu, koji dolazi u pakovanju od 350 ml. Kako su on i gel za kupanje iz iste linije, i mirisi im se slažu, pa će vaša koža zadržati ovaj jedinstveni i nežni miris. Losion štiti kožu od negativnih spoljnih uticaja. Lako se nanosi na kožu i dovoljna je mala količina losiona da biste namazali veliki deo svoje kože. Prilikom prvog nanošenja to nisam znala, pa sam nanela malo veću količinu i imala poteškoća dok sam je razmazala. Već sledeći put, poučena pretodnim iskustvom, sam nanosila manje količine i jako brzo ih razmazala. Koži je potrebno malo vremena nakon nanošenja da upije losion. 
I ovaj proizvod sadrži prirodno bademovo ulje iz organske proizvodnje, a ne sadrži mineralna ulja, eterična ulja, paraben, PEG emulgator, niti mirisne supstance.





HiPP Babysanft vlažne maramice za čišćenje i negu
U pakovanju se nalazi 56 maramica. Mogu se koristiti za čišćenje lica i ruku, a kada su bebe u pitanju, i za čišćenje područja zahvaćenog pelenama. Podnošljivost na koži je dermatološki testirana. Sadrži blagi losion za čišćenje sa ekstraktom badema iz organoskog uzgoja. Ja sam ih kosristila samo za lice, kako samo za čišćenje lica, tako i za skidanje šminke. I u jednom i u drugom slučaju su se odlično pokazale. Nivo vlažnosti ovih maramica je savršeno doziran, tako da se ne javlja ono suvišno curenje tečnosti iz njih. 
Praktično i higijsnsko izvlačenje maramice za maramicom. Ne sadrže mirisne materije, fenoksietanol, esencijalna ulja, boje i alkohol, sapun, paraben, silikon, proteine pšenice, hlor. PH su neutralne i ne sadrže sirovine životinjskog porekla.
http://goo.gl/to3aEU




HiPP Mamasanft ulje za masažu
U pakovanju se nalazi 100 ml ulja. Proizvedeno je prema potrebama kože u mesecima trudnoće. Sadrži prirodno ulje badema iz organske proizvodnje, ulje jojobe i ulje pasjeg trna. Pomaže u prevenciji dobijanja strija kod trudnica. Kako je ovo ulje namenjeno za masažu, moram priznati da ga ja u tu svrhu još uvek nisam probala. Nanela sam malo količinu na deo ruke kako bih mogla bar neke utiske da vam prenesem. Kada se nanese na kožu, onda dobije neki blagi sjaj. Ali ne onaj sjaj od previše masnoće, već kao da je to njen prirodni sjaj. Kada prođem prstima preko dela kože na koji sam nanela ulje, pristi bukvalno klize i verujem da ovo ulje veoma olakšava masažu. I mislim da od svih proizvoda ovo ulje ima najlepši miris koji najduže ostaje na koži.
Ne sadrži mirisne materije, eterična ulja, PEG emulgator, boje i konzervanse.
http://goo.gl/NyVRgr




Ako u kući imate bebe, toplo vam preporučujem HiPP proizvode, a, kao što ste mogli da vidite, nisu namenjeni samo bebama, već i celoj porodici, pa i sami možete uživati u njima. Za više informacija o HiPP-u posetite njihov sajt: http://www.hipp.rs/
ili facebook stranicu: https://www.facebook.com/HiPP.rs/

Da li ste znali za HiPP proizvode i kako vam se sviđaju ovi koje sam vam predstavila? Da li ste nekada koristili kozmetiku namenjenu bebama?




You Might Also Like

14 коментара

  1. Cula sam za HiPP proizvode, ali nisam ih nikad isprobala. Prema ovim tvojim dojmovima, cine se prilicno kvalitetni i korisni. I sama imam problem s masnom T zonom lica, pa mi je drago da si pronasla rjesenje. Morat cu se licno uvjeriti u to, hvala na preporukama!
    Ako zelis pogledaj moj blog i uclani se, uzvracam: www.shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. koristila sam Hipp i odlicano je !!
    http://littleobsessionsbyv.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. I ja imam dosta osjetljivu kožu pa moram paziti što koristim, isprobala sam neke Hipp proizvode i bila jako zadovoljna. Odličan post, definitivno ću isprobati neke od ovih proizvoda. ♥

    http://mybeautyempire.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  4. Moja koža je jako suha pa moram koristiti više krema :D Obožavam Hipp proizvode i svi su presuper *-*

    Inače, nova sam na tvojem blogu, pa ako imaš vremena učlani se i ti u moj: petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  5. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post! Hipp-ovi proizvodi su super,imala sam prilike u to da se uvjerim :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  7. Cula sam za njih ali nista nisam probala,koza mi je dosta osetljiva,stalno neke alergije,to je mozda i zbog mogu stalnog boravka u zatvorenom prostoru,u svakom slucaju odlican post,svaka cast.

    ОдговориИзбриши
  8. Tvoje suradnje su uvijek zanimljive za čitati. Super post i jako simpatični proizvodi :)

    💕 forever-blogm.blogspot.com 💕

    ОдговориИзбриши
  9. Zapratila sam te, sada je tvoj red :)

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Svaki ti je post savrsen samo tako nastavi <3

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  11. Obozavam bebi proizvode, vraćaju me u detinjstvo. :)
    Nisma nista probala od hipp, ali se sećam da je sestra kao beba koristila neku njihovu ishranu. :)

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши