Farmasi proizvodi meseca

10:15

Pre pola godine sam na blogu prvi put pisala o Farmasi proizvodima. Iako sam i pre toga čula dosta pozitivnih komentara o ovom brendu, nekako me nikada nije posebno privlačilo to naručivanje proizvoda preko kataloga. Međutim, kasnije sam uvidela svoju grešku jer su me Farmasi proizvodi oduševili i kvalitetom i veoma pristupačnim cenama.
Iako imam na desetine ruževa i sjajeva za usne, poslednjih meseci za dnevni makeup isključivo koristim Farmasi mat ruž u nijansi 05. U pitanju je savršena nude nijansa, veoma dobre pigmentacije i postojanosti. Još jedan Farmasi proizvod koji obožavam je Glossy lak za nokte koji traje i do 7 dana i po kvalitetu mogu slobodno da kažem da je u rangu Maybelline lakova. Naravno, tu je i nezaobilazna CC krema koju s vremena na vreme kosristim umesto pudera jer ima dobru pokrivnu moć.
Ovog meseca sam isporobala još neke Farmasi proizvode, o kojima ću vam nešto više reći u nastavku posta. Inače, svi ti proizvodi su na akciji do kraja oktobra, pa vam savetujem da iskoristite ovih nekoliko dana do kraja meseca i naručite ih.


Farmasi Motto losion za telo

Ovaj parfemski losion je za mene otkriće godine. Gardenija, crvena narandža i med čine kombinaciju njegovih mirisa. Odlično hidrira kožu, ne ostavlja masne tragove, koža ga brzo upija i zadržava miris koji ovaj losion ima. A miris se na koži oseti kao da sam stavila parfem.
Počela sam da ga nosim i u torbi umesto kreme za ruke pošto pakovanje nije veliko. Jedan dan sam ga na pauzi između dva predavanja uzela da namažem ruke i svi ljudi koji su sedeli oko mene (i devojke i momci) su rekli da divno miriše i svi su me pitali koja je to krema.
U Farmasi katalogu sam videla da postoji i Motto parfem koji miriše kao ovaj losion i baš bih volela da i njega probam. Sigurna sam da bi postao moj omiljeni parfem. 😍






Farmasi mat tečni ruž (03 nude essence)

Na početku sam vam rekla da mi je Farmasi mat ruž omiljeni poslednjih meseci, pa sam želela da probam i njihove tečne mat ruževe. Opredelila sam se za jednu od nude nijansi jer za dnevni makeup samo njih koristim. Ispostavilo se da je ova nijansa malo tamnija za moj ukus, ali mi se sviđa kako mi stoji, pa je povremeno nosim.
Ruž ima dobru pigmentaciju (swatch koji možete videti na slici je nanet u samo jednom sloju). Potrebno je između 30 i 60 sekundi da se ruž na usnama potpuno osuši. Postojanost mu je dobra - može da izdrži nekoliko sati bez popravljanja, ali ako nešto jedete ili pijete, počne da se skida sa sredn jeg dela usana. Ako bih ga uporedila sa postojanošću GR mat tečnih ruževa, moram priznati da su GR za nijansu postojaniji.









VFX PRO camera ready primer

Tečni puder nikada ne nanosim direktno na lice, već uvek prvo stavim prajmer ili barem neku kremu. Ne volim prajmere koji ostavljaju mat efekat jer mi to otežava nanošenje pudera i čini da moja koža kasnije izgleda jako suvo i neprirodno. VFX PRO prajmer kožu čini glatkom i nežnom, pa mi se zbog toga veoma dopada.
Na pakovanju piše i da ovaj prajmer zaglađuje pore i sitne bore. Ja generalno nemam ovih problema na svom licu, pa vam ne mogu sa sigurnošću reći da li je to tačno. Ono što vam mogu reći je da se tečni puder lakše nanosi kada na lice prethodno stavim VFX PRO prajmer i izgleda prirodnije (dakle, bez izgleda i osećaja maske).






Farmasi naturelle gel za tuširanje 

Bila sam pomalo skeptična oko ovog gela za tuširanje kada sam pročitala da je sa arganovim uljem i kofeinom jer nisam neki veliki ljubitelj tih mirisa. Međutim, ova kombinacija daje vrlo prijatan i nežan miris.
Gel malo slabije peni zbog arganovog ulja, ali zato mnogo bolje hidrira kožu od drugih gelova za tuširanje koji nisu na bazi ulja. Miris se nakon tuširanja zadrži na koži nekih par sati.






Farmasi dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke

Posle Motto losiona, drugi Farmasi proizvod koji sam u oktobru najviše koristila je ovo sredstvo za skidanje šminke (na slici možete videti da sam već skoro pola bočice potrošila).
Za skidanje šminke sam koristila Balea micelarnu vodu pre nego što mi je stigao Farmasi paket. Razlika između skidanja šminke Farmasi dvofaznim sredstvom i Balea micelarnom vodom je ogromna. Samo ću vam navesti jedan primer: Kada skidam mat tečni ruž Balea micelarnom vodom, potrebno je da dosta trljam da bih uspela da skinem sve. S druge strane, Farmasi dvofazano sredstvo bez ikakvog trljanja skine mat ruž u par laganih poteza i zbog ulja koje sadrži ne iritira i ne isušuje usne.
Ja ga čak koristim i ujutru za čišćenje kože. Nanesem srednstvo na tufer, očistim kožu lica i umijem se mlakom vodom, a zatim nanesem dnevnu kremu.






Da li ste vi koristili neke od ovih Farmasi proizvoda? Imate li neke preporuke za mene? Koje Farmasi proizvode bih još trebala da probam? 
Da li vam se sviđa tema ovog posta? Šta mislite o tome da je uvedem kao stalnu rubriku na svom blogu tj. da vam jednom mesečno predstavljam Farmasi proizvode koji su na akciji i da vam pišem recenzije i svoje utiske u njima u jednom postu? Znam da sam vam postavila puno pitanja, ali bih volela da čujem vaše mišljenje, pa mi pišite odgovore u komentaru.


Cene proizvoda iz ovog posta (već sam vam na početku rekla da su svi do kraja oktobra na akciji):
Farmasi Motto losion za telo - 239 dinara
Farmasi mat tečni ruž - 459 dinara
VFX PRO camera ready primer - 699 dinara
Farmasi naturelle gel za tuširanje - 229 dinara
Farmasi dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke - 249 dinara


Sve ove i ostale proizvode iz Farmasi kataloga možete naručiti kod moje drage saradnice farmasi_sparkle_and_shine (ovo je njen instagram profil, a možete je kontaktirati i putem facebook stanice Farmasi Sparkle & Shine). Svi proizvodi koje kod nje naručite će vam stići na kućnu adresu za nekoliko dana. Vaše je samo da pogledate katalog i naručite ono što vam se sviđa.
Farmasi katalog u pdf formatu za mesec oktobar možete pogledati na ovom linku https://goo.gl/fwAjAc




mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com 
instagram: @fashion_beauty_and_style_blog

You Might Also Like

1 коментара