Ingrid satin touch hd beauty innovation rumenilo

05:25

Jedan od makeup proizvoda koji definitivno može najviše doprineti poboljašnju svežine i prirodnog izgleda našem licu je rumenilo. Pre toga je, naravno, potrebno izabrati pravu nijansu koja odgovara baš našem tenu i znati kako se rumenilo pravilno nanosi.

Ja poslednjih par meseci koristim Ingrid satin touch hd beauty innovation rumenilo u nijansi 10. Pored ove, postoje još 3 nijanse Ingrid rumenila. Nijansa 10 je najsvetlija i najprirodnija, a takve nijanse upravo najviše odgovaraju mom svetlom tenu.






Ovo rumenilo dolazi u malom plastičnom pakovanju u kome se nalazi 3,5 grama proizovda. Iako pakovanje nije veliko, može dugo da traje jer je mala količina rumenila stavljena na četkicu dovoljna da se postigne željeni efekat. A i sama čar rumenila je u tome da se ne preteruje tj. ovo je jedan od onih makeup proizvoda gde je manje zapravo više. Ako preterate i stavite previše rumenila na svoje lice, to neće izgledati lepo.

Pigmentacija Ingrid rumenila je slabija, što je još jedna njegova prednost jer vas na taj način sprečava da stavite previše proizvoda. Po želji je možete nadograditi, ali mislim da za tim nema potrebe.
Sadrži pigmente koji u harmoniji sa svetlošću intenziviraju nijansu rumenila i obezbeđuju prirodan, nenaglašen i svetlucav izgled. Svilenkaste je teksture i nakon nanošenja kožu čini glatkom, baršunastom i mekom na dodir.
Jako lepo se stapa sa puderom, tako da se gotovo ni ne primećuju prelazi, a može se koristiti i da poveže bronzer i highlighter. Ovu drugu kombinaciju ne preporučujem za dnevne varijante, ali za neki večernji makeup je savršena.





Cena ovog rumenila je  299 din. što je i više nego povoljno, a reč je o zaista vrlo kvalitetnom proizvodu. Možete ga poručiti sa sajta kozmetikaiparfemi.rs.
Ako ste tek početnik u korišćenju rumenila, ne bih vam mogla preporučiti bolje rumenilo od ovog jer sam sigurna da ćete sa njim praviti najmanje grešaka.






Da li vi koristite rumenilo u svojoj svakodnevnoj rutini šminkanja i koje vam je omiljeno?



mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com
instagram: @fashion__beauty__and__style

You Might Also Like

7 коментара

  1. Čula sam mnogo pohvala za ovaj proizvod. Nemam običaj koristiti rumenilo,ali bih ovo voljela probati! Super post! <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  2. Oboožavam rumenila, a ovo izgleda božanstveno. Posebno zbog ružinog oblika ^_^
    Divna recenzija.

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo rumenilo izgleda predivno. Jako mi se svida sam njegov izgled a i nijansa je predivna. nazalost nisam bila u mogucnosti isprobati ingrid kozmetiku ali nadam se da hocu u bluzoj buducnosti

    Blog: MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  4. Predivno izgleda, dizajn mi se jako sviđa!
    Ja iskreno baš ne koristim rumenila, rijetko zaista, kada se odlučim staviti to bude uglavnom neko mono maleno essence rumenilo, slatka su, kompaktna i odlična za cijenu kakva jeste. ♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  5. Predivna recenzija, a rumenilo mi izgleda baš super, pakovanjce je preslatko,a i tvoje foografije su baš odlične

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  6. retko kad koristim rumenilo alo ovo je zaista prelepo!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши