Transparentni puder u prahu INGRID Fix & Matt Effect

11:13

U poslednje vreme jedna od jako popularnih tehnika šminkanja je tzv. "baking". Primenom ove tehnike šminka se bolje i lakše fiksira, a samim tim je i dugotrajnija. Sve što vam je potrebno za nju jeste dobar transparentni puder u prahu. Jedan takav puder ću vam predstaviti u nastavku posta.








Transparentni puder u prahu INGRID Fix & Matt Effect dolazi u kvalitetnom plastičnom pakovanju u kome se nalazi 10 g proizvoda. Ispod poklopca se nalazi mali sunđer, koji može poslužiti za nanošenje pudera. Još jedan zaštitni poklopac se nalazi ispod sunđera. On na sebi ima rupice.

Ovaj puder je idealan za "baking" metodu, ali se može koristiti i za matiranje. Ako imate masnu T-zonu kao ja, onda velikom pufnastom četkicom nakon tečnog pudera nanesite ovaj puder. Vrlo mala količina pudera je dovoljna da upije višak masnoće i ostavi savršen i dugotrajan mat efekat.

Za "baking" metodu INGRID Fix & Matt Effect transparentni puder nanosim u većoj količini preko mesta na licu na koje sam prethodno nanela korektor. Obično sačekam do 10-ak min, a zatim većom pufnastom četkicom odstranim višak pudera. Rezultat je fiksirana šminka (naročito ispod očiju) i porcelanski izgled lica.

Puder sadrži proteine svile, koji kožu hidriraju i čine je ravnom i glatkom. Namenjen je svim tipovima kože, a posebno masnoj i mešovitoj  jer tada njegov mat efekat posebno dolazi do izražaja. Nakon nanošenja ovog pudera koža je glatka i fina na dodir, a nepravilnosti na koži su vizuelno smanjene.








Cena ovog pudera je 595 din. Možete ga poručiti na sajtu kozmetikaiparfemi.rs (dostava za narudžbine iznad 1000 din. je besplatna).





mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

6 коментара

  1. Nisam još čula za ovu marku,no drago mi je što sada jesam.Također volim 'peći' svoju šminku i imam dosta masnu kožu pa mi je setiranje neophodno.Recenzija je odlična,profesionalno napisala i divno uslikana!:)
    Uniquisi

    ОдговориИзбриши
  2. Divna recenzija draga! Fotografije su brutalne! Imam Ingridov korektor, ali nisam baš oduševljena njim. Nadam se da je ovaj puder mnogo bolji od njega, jer sam planirala da ga poručim. :D

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  3. Jako dobar post. Vidjela sam da neke strane youtuberke koriste ovaj puder, ali ga ja, lično, nisam isprobala.
    Hvala ti na odličnom postu, uživala sam.
    Želim ti lijep dan :)

    https://amaterskaumjetnost.blogspot.si/

    ОдговориИзбриши
  4. Ovaj brend je stvarno kvalitetan, a bez ovog matirajućeg pudera na ovim vrućinama jednostavno ne mogu. :P


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  5. Obozavam njihove proizvode :) nisam probala ovaj puder ali jesam onaj u kamenu i odusevljena sam :) <3

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala ovaj puder, ali sam videla i čitala da ga mnogi koriste! Tako da sigurno se nadam da ću iati prilike da ga isprobam.
    Uzgred odlučan post! 💕

    https://aandymm.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши