Puzzle antibakterijski gel za umivanje lica (protiv akni i bubuljica)

08:45

Nedavno sam negde pročitala podatak da čak 80% populacije između 12 i 25 godina ima problema sa bubuljicama i mitiserima. Dakle, mali je broj tih "srećnika" koji u toku puberteta prođu bez ovih oboljenja.
Odlučila sam se da pišem o ovoj temi jer ste me pitali da napišem recenziju nekog proizvoda koji bih vam ja preporučila kada je borba sa bubuljicama i aknama u pitanju. Pubertetski period života je iza mene, ali sam tokom njega imala i bubuljice i mitisere i isprobala sam razne proizvode, pa zato mislim da sam kompetentna da vam pišem na ovu temu.
Najjeftiniji i ujedno najdelotvorniji proizvodi protiv akni i bubuljica koje sam ja probala su Puzzle proizvodi. Njih proizvodi domaća kompanija "Nevena" AD, Leskovac. U kolekciji Puzzle proizvoda se nalaze antibakterijska krema, gel, losion, puder, sapun i stik korektor. Tokom puberteta sam koristila sve ove proizvode, sem pudera i sapuna.
Moji problemi sa bubuljicama i mitiserima tada nisu bili previše ozbiljni i uz pomoć Puzzle proizvoda sam ih uspešno rešavala i bila zadovoljna izgledom svoje kože. No, i sada mi se ponekad desi da mi se poneka bubuljica ili mitiser pojave na licu. Zato i dan-danas kupujem i koristim Puzzle proizvode (uvek imam bar jedan Puzzle proizvod u svom kozmetičkom neseseru). Trenutno imam samo antibakterijski gel za umivanje lica, pa ću vam u nastavku posta njega predstaviti.







Ovaj gel dolazi u lepom plastičnom pakovanju u kome se nalazi 75 ml proizvoda. Providan je i dosta vodenkaste strukture, prijatnog i vrlo nežnog mirisa.
Nanosi se na mokro lice. Radi boljeg učinka, ja ga najčešće nanosim sunđerom zato što tako bolje peni. Potrebno je sačekati par minuta, pa ga tek onda isprati. Nakon toga koža je meka i elastična, a pore otvorene. Takođe, njegovim korišćenjem se umanjuju postojeće bubuljice i sprečava nastajanje novih. Najbolje učinke ovaj gel daje u kombinaciji sa Puzzle kremom (i losionom).
Ako do sada niste čuli za ove proizvode, onda će vas sigunro iznenaditi činjenica da Puzzle antibakterisjki losion košta oko 200 din. Za tako mali novac dobijate proizvod koji po kvalitetu prednjači mnogim drugim "zvučnijim" brendovima. Moja topla preporuka za sve Puzzle proizvode...








Da li vi imate problema sa bubuljicama i mitiserima i kako ih rešavate? Da li ste probali neke Puzzle proizvode?






mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

7 коментара

  1. Ovo nisam isprobala, ali sam probala njihovu kremu protiv bubuljica i odlicna je!


    mimmi-corner.blogspot.com ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Iskreno ja sam srecnica koja nema mnogo bubuljica,samo neke sitne na nosu,ali ni to nije nista strasno,ali ponekad mi se desi da mi izdje neka veca koja zna i da boli,ali evo mogu u tim danima probati i ovaj gel.Odlican post,sigurno cu ga kupiti!♥

    ОдговориИзбриши
  3. Koristila sam sve puzzle proizvode i nisu mi naročito pomogli. Drago mi je da se tebi dopadaju, i nadam se da će nekom drugom bolje odgovarati nego meni.

    mysweetlandd.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam koristila ovaj proizvod i odlican je zaista, meni je mnogo pomoglo.
    Mnogo su jeftini a predobri, ja sam ih koristila pre nekih 3 godine i tada su se mogli naci samo u apotekama i sada ih ima i u drogerijama. :)


    Novi post, pogledaj ako zelis: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam koristila ovaj proizvod ali sam cula da je odlican , imam zelju da ga isprobam ! Odlican post !
    Novi post ➡ http://hisandherway.blogspot

    ОдговориИзбриши
  6. Divan post draga! Verujem da si mnogima pomogla ovim postom. Ja na svu sreću nikada nisam imala problem sa aknama i bubuljicama, tako da nisam probala ni jedan njihov proizvod. :D

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  7. Čini se kao baš super proizvod. Šteta što ga nema kod nas.

    felizhanna.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши