Olival Sun Oile ulje za sunčanje

05:09

Olival Sun Tane pekmezu za ubrzano tamnjenje sam vam pisala nedavno. No, pre korišćenja tog pekmeza i sličnih proizvoda za ubrzano tamnjenje potrebno je postepeno početi sa izlaganjem suncu. To znači da treba započeti sunčanje i zaštitu kože sa sredstvima koja sadrže visok zaštitni faktor. O jednom takvom proizvodu ću vam danas pisati - reč je o Olival Sun Oile ulju za sunčanje.







Ovo ulje dolazi u jako lepom i kvalitetnom plastičnom pakovanju, koje ima pumpicu i vrlo je praktično i jednostavno za upotrebu. U pakovanju se nalazi 200 ml proizvoda. Sadrži SPF 30 i štiti kožu od celog spektra UV-A i UV-B zraka.
U sastav Sun Oile ulja ulaze visokokvalitetno maslinovo ulje i kako maslac, koji neguju i hrane kožu i istovremeno podstiču jednako tamnjenje. Namenjeno je osobama umereno osetljivim na sunce.

Nanosi se obilno i ravnomerno po telu (vodootporno je). Ulje je bezbojno (mogu reći da ima neke blage primese žućkaste boje). Lako se razmazuje i stvara prijatan osećaj na koži. Ubrzo nakon nanošenja, koža ga delimično upije.
Što se mirisa tiče, on je vrlo lep, ali vam ne mogu tačno reći koji je miris u pitanju (opisivanje mirisa mi baš i ne ide najbolje).

Moja boja kože je vrlo svetla. Uprkos tome, mogu da dobijem lepu preplanulu boju, ali samo ako se postepeno izlažem suncu i ako koristim sredstva sa adekvatnom zaštitom (makar u početku). Sunčanje sam ovog leta započela upravo koristeći Sun Oile ulje za zaštitu svoje kože. Ni jednom nisam "izgorela", niti je moja koža imala neke negativne reakcije na sunčanje, a pri tom sam postepeno dobijala i preplanulu boju. Tek kasnije sam prešla na korišćenje proizvoda koji dodatno podstiču tamnjenje.








Da li ste probali ovo ulje i koje proizovde vi koristite tokom sunčanja?





mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com



You Might Also Like

7 коментара

  1. Nisam cula za ovaj proizvod ali hvala na preporuci!
    Ja nemam problem sa dobijanjem tena, uvek se sklanjam u hlad jer posle prvog dana na moru ja sam vec gotova haha. :)
    Slike su jako lepe i kvalitetne! :)

    Pogledaj moj novi post i komentarisi ako zelis:
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ovo ulje za sunčanje ali izgleda veoma dobro! :D Hvala ti što si podijelila svoje iskustvo sa nama. ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam koristila ovo ulje,ali izgleda dobro,odlican post!

    vjovana2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala a niti čula za ovaj proizvod! Al dobra preporuka i cijeli post! Svaka čast!


    http://teenorchild.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. This looks amazing.
    http://www.easys-tyle.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam još probala nijedan proizvod za sunčanje od Olivala.Inače nemam problema s izgaranjem na suncu,tako da ne kupujem neke sada baš jake proizvode.
    Najomiljenije mi je pomiješati maslinovo ulje i mlijeko za tijelo.To mi najbolje funkcionira,ali i dalje tako lijepu boju.Skroz onako prirodnu boju.Jedino kupim za lice baš kremu,tako da bih mogla od Olivala.
    Inače,super recenzija,trebala bih probati ovo ulje. :D
    < style="color: blue;">Uniquisi

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post draga!Stvarno mi se sviđa ♥

    https://eniiway.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши