Mat tečni ruž za usne i set za obrve - recenzija

05:46

Proizvodi koje ću vam u ovom postu predstaviti su sa EnjoyOurs sajta (o njemu niste ranije imali prilike da čitate na mom blogu). Ukoliko se i vi odlučite da naručite nešto sa ovog sajta, možete iskoristiti kod za 10% popusta: FAL10.


QiBest LONG LASTING tečni ruž za usne

Ovaj mat ruž dolazi u bočici u kojoj se nalazi 8 ml proizvoda. Postoji u 12 različitih nijansi (moja je broj 1). Ima precizan aplikator za nanošenje. Lako se nanosi i dobro pokriva površinu usana (jedan sloj je sasvim dovoljan da bi se postigao željeni efekat). Nakon nanošenja postaje mat, ali ne toliko brzo kao npr. Golden Rose tečni mat ruževi.
Dugotrajan je, ne razmazuje se i ne ostavlja tragove na zubima. Može da izdrži nekoliko sati bez popravljanja. Kao i svaki drugi mat ruž, i ovaj jako isušuje usne i teško se skida (čak je i sa micelarnom vodom potrebno malo više trljati usne tuferom da bi se ruž potpuno skinuo). Cena ovog ruža je $2,59. Možete ga poručiti ovde.








Set za obrve

Druga stvar koju sam sa pomenutog sajta izabrala je set za obrve koji čine: makaze, brijač, olovka za obrve i 3 stensil šablona. Olovka za obrve postoji u 5 različitih nijansi (moja je br. 4) i vodootporna je. Šabloni su odlična stvar, posebno za početnike u oblikovanju obrva. Oni omogućuju da se tačno obeleži gde treba popuniti obrvu ili počupati višak, a štite one delove koje ne treba čupati i gde se greške najčešće prave. U pakovanju su se našli šabloni tri različita oblika, ali je moj favorit broj 1. Cena ovog seta je $2,59. Možete ga poručiti ovde.







U nekom od narednih postova ću vam pokazati i ostale stvari koje su mi stigle sa ovog sajta, a vi ne zaboravite da iskoristite kod za 10% popusta: FAL10.



facebook: Fashion, Beauty and Style
mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

10 коментара

  1. Jako mi se dopadaju proizvodi.Nijansa ruža je predivna!:)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  2. everything looks awesome! i love that lipstick! and the brow trimmer look super good =)

    TheNotSoGirlyGirl // Instagram // Facebook

    ОдговориИзбриши
  3. Draga, post je predivan. Mnogo me privukao ovaj ruž. Obožavam dugotrajne ruževe o kojima ne moram voditi računa na svakih 10-15 minuta. Najsrećnija sam kada njihova dugotrajnost dostigne cjelodnevnu. Što se tiče seta za obrve jako je zanimljiv. Sviđaju mi se ove makazice za obrve. Stvarno su zanimljive i nesvakidašnje.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  4. Divni proizvodi, nijansa ruža je fantastična! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  5. Nijansa karmina je jako lepa. :)

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Zaljubljena sam u ruž. Savršen je. Nijansa je totalno moj fazon, a pritom je i matt. Divno zaista, slike, post, stvari, sve je super☺

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши