October beauty favorites

01:59

Iza nas je još jedan mesec, pa je vreme da vam predstavim beauty proizvode koje sam najviše koristila. Odlučila sam da svakog meseca odaberem samo po 5 proizvoda i da vam njih malo detaljnije predstavim. Pogledajte u nastavku kojih 5 su meni u oktobru bili najdraži.



Podloga za šminku Ingrid Smoothing & Mattifying
Neću vam pisati detaljnu recenziju ovog proizvoda jer sam to pre nekoliko dana već uradila (post sa recenzijom Ingrid proizvoda možete pročitati OVDE). Ali ću opet morati da navedem razloge zbog kojih me je ova podloga toliko oduševila. Kao što na slici možete videti, ona je providne boje i koža je jako brzo upije, nakon čega postaje meka na dodir. Za mene najvažnija stvar kod ove podloge je to što matira lice i zbog toga više nema potrebe za čestim popravljanjem i dodavanjem pudera u kamenu. Da li vam se nekada desilo da vam puder na licu ispuca nekoliko sati nakon nanošenja? Ukoliko budete koristili ovu podlogu, toga neće biti. Šminka se nakon nje mnogo lakše nanosi i prirodnije izgleda na koži, a takođe i ostaje na licu upravo onako kako ste je i naneli.



Bioten miceralna voda
Pretpostavljam da većina vas prvo pomisli na Garnier kada čuje reči miceralna voda. I ja sam nju do nedavno stalno koristila. Pre otprilike nekih mesec dana sam otišla do DM-a sa namerom da opet kupim Garnier miceralnu vodu, ali sam prilikom razgledanja još nekih proizvoda na polici ugledala Bioten miceralnu vodu. Čini mi se da joj je cena bila oko 300 din. Odlučila sam se da je kupim jer sam pre toga negde pročitala da pomaže u regulaciji masne T-zone (iako na njoj piše da je namenjena osetljivoj, a ne masnoj koži). I ovo se zapravo ispostavilo kao tačno. Ne, nije se dogodilo nikakvo čudo, pa je moja T-zona odjednom prestala da bude masna, ali od kada koristim ovaj proizvod to se malo smanjilo (zapravo, taj deo lica mi se manje sija). Vratimo se sada na osnovnu namenu ovog proizvoda, a to je skidanje šminke. Ja uglavnom ne koristim vodootpornu šminku (čak ni maskaru), pa vam ne mogu reći kako te proivode skida. Šminku koju ja svakodnevno koristim skida odlično. Da je ova micelarna voda odlična sam znala već nakon prvog skidanja šminke kada je bez problema i bez ikakvih ostataka skinula maskaru, koju je uvek najteže skinuti. Ovo pakovanje koje trenutno imam mi je već pri kraju, ali ću sigurno nastaviti i dalje da je kupujem.



Hipp losion za telo
Ovaj losion sam dobila pre nekoliko meseci i tada sam ga samo probala par puta da bih ga testirala. Stvarno se dobro pokazao, ali u letnjem periodu ne koristim previše ovakve losione. Sa dolaskom hladnijih dana se to menja jer moja koža postaje suva i potrebna joj je pravilna nega i hidratacija. Zato je pravo korišćenje ovog proizvoda tek nedavno počelo. Ako ste čitali recenzije Hipp proizvoda, koje sam pisala pre nekoliko meseci (možete ih pogledati OVDE), onda se sećate da sam i tada bila oduševljana mirisom ovog losiona. Pošto je prvenstveno namenjen bebama i njihovoj osetljivoj koži, ima jako blag i nežan miris. Vrlo lako se razmazuje i nisu potrebne velike količine losiona da biste namazali celo telo. Koža ga i relativno brzo upija, a nakon toga je izuzetno meka na dodir, hidrirana i predivno miriše. Ja ga najčešće nanosim na kožu uveče nakon tuširanja i verujte mi da zaspim na najdivniji način zahvaljujući tom nežnom mirisu koji losion ima.



Golden Rose matte top coat
Ovaj lak sam kupila u lokalnoj parfimeriji i platila sam ga 190 din, a on zaista čini čuda jer bilo koji lak za nokte može da pretvori u mat. Mat efekat je u poslednje vreme jako popularan i moram priznati da sam i ja podlegla trendovima jer volim često da ga nosim. Evo kako ga ja koristim: Nanesem bilo koji lak za nokte (najčešće to radim u 2 sloja), a nakon toga nanesem jedan sloj GR matte top coat laka. Čim ga nanesem, on počne postepeno da matira boju laka koju sam prethodno nanela i za otprilike 1 min, boja postane potpuno matirana. Još jedna sjajna stvar kod njega je što se mnogo brže suši nego drugi lakovi.



Oriflame eyeliner u olovci
Ne sećam se tačno kada sam kupila ovaj proizvod, ali sam ga jako retko koristila. Možete primetiti na slici da su se slova na njemu pomalo izbrisala jer je stajao u mom neseseru sa osatlom šminkom, ali ga ja skoro uopšte nisam uzimala. Ponovo sam ga "otkrila" ovog meseca. Jednostavno se nanosi, pa čak i ako niste previše spretni pri stavljanju eyeliner-a, mislim da ćete se sa ovim snaći. U pitanju je eyeliner crne boje, ali ta crna nije toliko intenzivna kada se nanese u samo jednom sloju (potezu), što se meni sviđa jer dobijem potrebnu definiciju oka, ali to nije ništa prenapadno i preternao (takvu šminku preferiram za dan). Potrebno je malo sačekati nakon što se nanese da bi se potpuno osušio i nakon toga ste sigurni jer se ne razmazuje. 



Kako vam se sviđaju moji favoriti za mesec oktobar? Da li koristite neki od ovih proizvoda?


mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com






You Might Also Like

10 коментара

  1. it has some really good products.
    Have a good week
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    ОдговориИзбриши
  2. Iako nusam koristila nijedan prozivod, izgleda da su super haha. Super post ❤


    IlvaMagicalWorld

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post! Imam isti eyeliner i moram reći da je odličan, a ostale proizvode nisam koristila niti probala *-*
    Ako imaš vremena zaprati moj blog: This is my life

    ОдговориИзбриши
  4. nice products! I've had a few liners favs this month)
    KireiKana

    ОдговориИзбриши
  5. Supeer post, zelim isprobati Ingrid podlogu, cini mi se kao odlican. :))

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam isprobala ni jedan od ovih proizvoda, ali zelim isprobati mat lak od Golden rose.

    http://beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Do sada jesam videla ove stvarčice, što u veleprodaji, što u recenzijama drugih blogera, ali moram priznati da ih nikada nisam isprobala na sebi, tako da ne mogu komentarisati nista, osim sto bih dodala da su svi do sada bili zadovoljni istim tako da zaista verujem tvojoj činjenici da su ti to favoriti. Odlican post zaista, najvise mi se dopao ovaj ajlajner, i s obzirom na to da sam veliki ljubitelj istih definitivno cu ga nabaviti za sebe.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post. Savršeno si predstavila svoje favorite u samo nekoliko riječi. Iskreno, ni jedan od njih nisam isprobala, ali mislim da bih mogla ovu vodicu da stavim na spisak za sledeću kupovinu :)

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. Divni proizvodi, dugo vremena želim isprobati biotenove proizvode, jer su dosta hvaljeni, kao i ovaj golden rose mat lak, jer mi definitivno treba jedan u kolekciji, sve u svemu divan post

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Čula sam za sve od navedenih stvari, tako da ne sumnjam da su jako dobre! Imam ovaj mat lak i stvarno je odličan iz dva razloga. Prvi što mi lak koji nosim ispod njega, duže stoji, drugo što daje mat efekat, odličan stvarno! Ja sam htela da isprobam ovu bioten micelarnu vodu, ali ću je isprobati čim potrošim ovu što sada imam:* Super post draga♥

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши