Hair extensions - Omgnb

15:21

Zdravo 😃
U ovom postu ću vam predstaviti jednu online prodavnicu, koja se zove Omgnb.com i nudi na hiljade proizvoda po neverovatnim cenama. To je globalni online retailer iz Kine, čiji je cilj da omogući ljudima iz svih delova sveta da kupuju i prodaju online. Svoje proizvode kupuju direktno od kineskih proizvođača-to je razlog za nisku cenu, a proizvodi su i dalje u skladu sa najvišim standardima. Isporuka robe se obavlja brzo i sa velikom preciznošću. U svojoj ponudi imaju proizvode za kuću, lepotu, torbe, cipele itd. Kao što i sami možete videti, ponuda je jako raznolika, pa sam se ja opredelila da vam pišem samo o njihovim proizvodima koji su namenjeni za kosu (perike, nastavci i sl).

Ja inače nisam ljubitelj perika jer uglvnom ono što mogu da vidim da devojke i žene nose ne deluje previše lepo. Sa druge strane, svakako da podržavam ljude koji imaju potrebu da nose takve stvari, kao i one koji za sebe izaberu takvu vrstu proizvoda koja će im potpuno odgovarati.Ukoliko vi volite ovakve stvari Omgnb vam pruža jako veliku ponudu. Na njihovom sajtu se vrlo jednostavno možete snaći i u kratkom vremenskom roku pronaći idelanu periku ili nastavke za vašu kosu jer se sa leve strane nalaze rubrike iz kojih birate one stvari koje želite tj. koje vama odgovaraju, a to su: opseg željene cene, dužina perike/nastavaka, njena tekstura, tip, količina, težina, boja idr.

Meni su se najviše svideli ombre nastavci. Po onom što sam imala priliku da vidim na sajtu, jako dobro i kvalitetno su urađeni (bar na slikama tako izgledaju). Ukoliko volite jednostavne stvari, ovde možete naći one standardne kombinacije boja/nijansa za ombre, a ako ste pak spremni na neke eksperimente, možete naći i razne nastavke u ludim i neobičnim kombinacijama boja, koji takođe izgledaju jako lepo i sa kojima ćete biti primećeni gde god da se pojavite.

Preporučujem vam i da obavezno pogledate njihovu ponudu pribora/alata za kosu jer ima dosta zanimljivih stavri koje možda nemate priliku da vidite svugde. Izdvojila sam nekoliko fotografija, po meni, zanimljivih stvari koje ovaj sajt nudi.







mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

4 коментара