Oktobarsko-novembarski GlamBox: OTVARANJE

10:31

Dugo ocekivani petak 13. ovog novembra mi je doneo mnogo vise nego sto sam ocekivala. Ima li ista lepse nego kada vam GlamBox stigne bas na dan vaseg rodjedana? 13. novebar je za mene jako poseban. Nisam sujeverna, a i kako bih mogla da budem kada mi rodjendan cesto bude upravo na petak 13. Ali, kao sto rekoh, ovaj rodjendan je upotpunio dolazak mog GlaBox paketa. Sa nestrpljenjem sam cekala da konacno stigne ta divna kutija. Sada cu vam predstaviti sta se sve u mojoj naslo.








Sigurna sam da svi vec znate sta je GlamBox, ali ako slucajno ima neko da ne zna, evo ukratko cu vam predstaviti o cemu se radi (zapravo cu citirati autore):

"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5 proizvoda luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje nasi eksperti, prateci modne trendove u svetu, svakog meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direktno do vrata Vaseg doma, otkrice Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruza Vam priliku da licno probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa drustvom. GlamBox kutija je savrsen poklon Vama ili Vasim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlaBox najveci hit u svetu kozmetike."







Jako dobra stvar je i cena ove kutije koja iznosi samo 1299 dinara, a u cenu je uracunata i postarina. Ukoliko se pretplatite na 3, 6 ili 12 meseci cena ce vam biti jos povoljnija. A uvek cete sa nestrpljenjem cekati da vam stigne i da je otvorite da biste videli sta se u njoj nalazi jer nikada ne zante sta ce vam poslati.
U svakom GlamBox-u dobicete brosuru gde mozete videti sve proizvode koje ste dobili, kao i vise informacija o njima, i razne reklamne materijale i vaucere sa popustima.

Da ne duzim vise... Sigurno vas sve zanima sta sam dobila. U mom jesenjem GlamBox-u su se nasli: toaletna voda, lak za nokte, maska za kosu, krema za ruke i regenerativno ulje za lice i telo.





Sada cu vam svaki od ovih proizvoda i pojedinacno predstaviti.



GOLDEN ROSE XCEED NU TOALETNA VODA
Rec je o novitetu kada je Golde Rose u pitanju. Ove toaletne vode dolaze u 6 mirisnih nota i svaka od njih predstavlja repliku dobro poznatih parfema. Ova zuta koju sam ja dobila ima oznaku W54 i predstvlja repliku Cat Deluxe at night od Naomi Campbell.
Regularna cena: 300 dinara






MAX FACTOR GLOSSFINITY LAK ZA NOKTE
je otmena kolekcija blistavih, dugotrajnih lakova za nokte, specijalno osmisljenih da vam pomognu da svake nedelje otkrijete svoj raznoliki modni stil. Ova dugotrajna formula poboljsava prijanjanje laka za nokte, sprecava krzanje i ljustenje, dok napredna tekstura omogucava brzo i ujednaceno lakiranje noktiju.
Ja sam dobila jednu divnu roze nijansu, oznake 704 - Disco Pink. Bas danas sam ga isprobala. Stvarno je divan.
Regularna cena: 300 dinara





BIOBODY PARIS GLICERINSKA KREMA ZA RUKE
Biobody Paris kozmetiku karakterise visok sadrzaj biljnih sastojaka, a nizak sadrzaj konzervanasa, sto je cini pogodnom za svaki tip koze, a narocito osetljive. Glicerinska krema za ruke namenjena je nezi suve i ispucale koze, nastale kao posledica cestog izlaganja agresivnim sredstvima, kucnim deterdzentima, kao i cestog izlaganja void. Usled visokog sadrzaja glicerina, krema vrlo brzo vraca kozi elasticnost i mekocu.
Regularna cena: 105 dinara





REVLON UNIQUE ONE MASKA
UniqONE, brend koji vam je vec doneo legendarni tretman u spreju sa 10 benefita, predstavlja SUPER10R masku za kosu koja ce uciniti da zaboravite sve druge maske. Ova maska je dubinski, intenzivan tretman koji hidrira, hrani i obnavlja kosu iznutra. Njegova ekskluzivna formula takodje stiti kosu od ostecenja izazvanih suncevim zracenjem, sprecava pucanje kose, cvetanje krajeva, i istovremeno daje kosi volume omogucavajuci izuzetne rezultate.
Regularna cena pakovanja od 300 ml: 1799 dinara




BIOON REGENERATIVNO ULJE
Regenerativno ulje argana, nevena, ruze vraca kozi neophodnu vlaznost, poboljsava njenu elasticnost i stiti je svojim antioksidativnim svojstvima od stetnih spoljnih agenasa. Ublazava iritacije i osecaj zatezanja, suvocu koze i posledice preteranog izlaganja sucevim zracima. Poboljsava izgled strija i znake preteranog starenja koze. Blago utrljati nekoliko kapi ulja po potrebi vise puta u toku dana. Vec nakon nekoliko dana koriscenja kozi je vracena mekoca, sjaj i elasticnost. Moze se koristiti za intenzivni tretman suve i zrele koze. Pogodno je za lice i telo kao i za osetljivu kozu. Ne sadrzi alergene i konzervans.
Regularna cena: 1100 dinara








Da li i vi narucijete GlamBox? Kako vam se svidja ovaj koji sam ja dobila?

You Might Also Like

18 коментара

  1. Great box, nice items:)
    Have a lovely week!:)
    kisses
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepa kozmetika ,odličan post ,ja sam skoro čula za Glam box i možda ću je i ja naručiti ♥

    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se i ja ću na tvoj ,takođe :**
    http://smizlica11.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Super post, kao i slike :) Lak za nokte je prelep <333
    Ako zelis pogledaj moj novi post :)
    http://neramisic.blogspot.rs/2015/11/proizvodi-koje-koristim-u-poslednje.html

    ОдговориИзбриши
  4. Ne narucujem GLam Box, nekako mislim da za taj novac mogu da kupim kozmetiku koja ce mi sigurno odgovarati :) Ali zanimljivo mi je otvaranje i radovanje sta ces da dobijes u istom :) <3

    ОдговориИзбриши
  5. ja sam bila 13ta kada sam radila prijemni za fax i nije me poterao baksuz ni malo :D
    tako da verujem da ni tebe to ne pogadja cak iako ti pada na rodjendan!
    ne bih nikad uzela ovu kutiju jer je preskupa po mom misljenju ali svakako sjajna fora!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  6. Nice box!!! great products!!!
    Have a nice day!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ОдговориИзбриши
  7. Odlicni proizvodi! Nisam ranije cula za GlamBox,odlicna stvar!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  8. Super post! Jako mi se svida glam box kutija. Zbilja je zelim narucitit, ali steta sto jos nije dosla na teritorij hrvatske.

    posjeti moj blog: beimagi.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Hello! you have a great blog :)
    you may want to observe the GFC? :)
    I like to be in touch with interesting blogs :)
    I greet warmly the Polish!
    ayuna-chan.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Gorgeous! Have a nice weekend dear! I'm following you, follow back? :)
    Luxury boutiques on my last post HERE!

    I invite you to join my international Firmoo giveaway!

    ОдговориИзбриши
  11. Meni se dopada ovo ulje, posto imam suvu kozu i obicno ovaka ulja pomazu.

    ОдговориИзбриши
  12. Sooo Gorgeous Darling:)
    Love everything, the photos are stunning:)
    Have a Gorgeous Day
    Love Open Kloset
    Tue Beauty Comes From Within
    ps: I have a new Christmas post, I hope you Like:)
    www.openklosetfashion.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши