Freeman maske za lice

02:40

Nega lica je za mene jako vazna. Posebno zato sto imam problematicnu (masnu) kozu i nije mi bas lako da pronadjem kozmeticke preparate koji ce mi u potpunosti odgovarati. Pored svakodnevne rutine za ciscenje lica, trudim se da sto cesce svoju kozu "nagradim" kvalitetnim maskama koje ce je nahraniti i, za mene jos vaznije, ublaziti taj prekomerni sjaj koji moja koza ima. Znam da sminka koju skoro svaki dan koristim bas i ne pomaze previse mojoj kozi, ali prosto, ne mozemo joj odoleti, pa se zato trudim da bar vikendom i danima kada nemam previse nekih aktivnosti van kuce ne opterecujem svoje lice sminkom.
U ovom postu cu vam predstaviti tri maske za lice Kozmetika Teatar Freeman koje sam dobila u ovim malim pakovanjima kao sto mozete videti na slici. Nisam zelela odmah da objavim post kada sam ih dobila, vec sam cekala da ih prvo sve iskoristim da bih mogla da vam prenesem svoje utiske.
Moram da napomenem da mi se jako svidja ova ideja sa maklim pakovanjima jer na taj nacin svako moze da proba i pocne sa malim kesicama, pa ukoliko mu odgovaraju, kupice i vece pakovanje.





1) Glinena maska za lice limun i menta - Ova maska sadrzi limun, kao izvor vitamin C, mentu koja hladi i Kaolin glinu koja je antiseptik. Idealna je za kozu koja je sklona raznim zapaljenjima, a preporucuje se i osobama sa masnom kozom. Jako vazna cinjenica - ova maska ne isusuje kozu. Lako se koristi - nanese se na vrat i lice (izbegavati predeo oko ociju) i kada se osusi isprati toplom vodom. Preporucljivo je da se koristi dva puta nedeljno. Nakon koriscenja ove maske na mom licu nije bilo viska masnoce, a pore na licu su mi bile suzene.




2)  Piling za lice sa aktivnim ugljem i crnim secerom - Preporucuje se za sve tipove koze, skuplja visak masnoce i sprecava upalne procese. Koristi se tako sto se nanese na lice i vrat, ostavi 5-7 min, zatim se lice i vrat masiraju 1-2 min i na kraju se ispere toplom vodom. Takodje je preporucljivo da se koristi dva puta nedeljno. Nakom koriscenja ove maske lice mi je bilo sjajno i detoksinirano.


3) Dijamantska mineralna maska - Maska sa ekstraktom divljih bobica vaccinium arboreum pomaže u borbi protiv spoljasnjih uticaja kako bi unapredila izgled koze tokom vremena i skida mrtve celije sa koze lica. Koristi se tako sto se nanese na vlazno i ocisceno lice i vrat, izbegavajuci dodir sa ocima. Ostaviti 5 do 7 minuta. Masirati kozu kruznim pokretima kako bi se aktiviralo piling dejstvo dijamantskog praha. Isprati vodom. Nakon ove maske koza ima zivahni sjaj.




Za kraj moram reci da sam jako zadovoljna sa sve tri maske i da cu ih sigurno i u budocnosti koristiti. Ako su se i vama dopale, toplo vam preporucujem da ih narucite za sebe. Vise detalja o ovim maskama, kao i o celom asortimanu Freeman kozmetike, mozete pronaci na fb stranici: Kozmetika Teatar Freeman ili na sajtu http://www.kozmetikateatar.com/.



You Might Also Like

18 коментара

  1. amazing post! check my new post on
    www.therunwhy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Amazing post :)

    http://ordinaryblondie9.blogspot.hr/2015/11/mango-wish-list.html#more

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post :-) :-*

    NOVI POST NA MOM BLOGU :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.rs/2015/11/dark-blue-nakit-damica-cooperation.html

    ОдговориИзбриши
  4. I love this kind of masks, specialle the lemon ones. So fresh ^^
    xoxo

    http://villenoireblog.blogspot.com.es/

    ОдговориИзбриши
  5. Ova maska sa aktivnim ugljem mi se baš dopada! Već sam čula dosta pozitivnih kritika za te Freeman maske za lice, red bi bio da ih probam☺
    Koliko košta ovo malo pakovanje? Znam da je veće oko 700 dinara, a ne daje mi se toliko samo radi isprobavanja, čak ni da ne budem sigurna da mi 100% odgovara :)
    Ako me razumeš :D

    Girly world

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cena malog pakovanja je 179 din. i mislim da je ta cena za svakog pristupacna. Svakako ti preporucujem da je probas jer se neces pokajati. Mene je toliko odusevila da cu sigurno uzeti i vece pakovanje. :)

      Избриши
    2. vesna kozmetika teatar3. новембар 2015. 09:59

      Draga Girly World, cena maske kod nas na sajtu je 488 dinara , a u DM je preko 500 dinara , možda ste negde našli za 700 dinara, ali to je tako retko visoka cena.

      Избриши
  6. Great post! I love "FREEMAN" :))

    http://fatacarolina.blogspot.ru

    ОдговориИзбриши
  7. dobar post
    pogledaj moj http://anastazijaiemma.blogspot.hr/2015/11/kako-se-ranije-spremiti-za-skolu.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  8. Pošto imam kožu sličnu tvojoj, moraću da isprobam maske. Čini mi se da bi mi barem malo pomogle.☺ Koje se tebi od ove tri najviše dopala?

    pametnodete.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve tri su zaista fantasticne, ali ako bas moram za jednu da se odlucim, onda neka to bude maska sa aktivnim ugljem i crnim secerom. ☺

      Избриши
  9. Super si :)
    Zaprati me na blogu http://mysmallworld10.blogspot.rs/
    O blogu će biti sve na mom yt kanalu ; AnČi01

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post!
    Ono što me zanima je gde si našla ova manja pakovanja?
    U sličnoj sam dilemi kao čitateljka gora, nisam sigurna koja bi mi odgovarala pa bih da probam nekoliko, ali nisam naišla na ova pakovanjca :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mozes ih poruciti sa njihovog sajta (link se nalazi na kraju mog posta) i poslace ti na kucnu adresu.

      Избриши