Celuleks - anticelulit gel

12:45

Zivimo u eri informacionih tehnologija i brzog nacina zivota koji zapravo i ne ukljucuju previse fizickih aktivnosti. Sve su to razlozi da danas vecina zena i devojaka imaju problem sa celulitom. Nedavno sam naisla na podatak da cak 80% zena pati od ovog problema. Priznacete, poprilicno veliki procenat.
Celulit ili takozvana "pomorandzina kora" nastaje zbog nagomilavanja masnoce i toksina ispod koze. Najcesci faktori koji izazivaju celulit su: nepravilna ishrana, stress, nedostatak fizicke aktivnosti, tesna odeca, pusenje, konzumiranje alkohola... Pojava celulita se ne desava samo zenama prekomerne telesne tezine u srednjim godinama, celulit je prisutan i kod vitkih i mladih devojaka.
Danas su brojni i nacini za uklanjanje celulita. Uklanjaju ga kozmeticari, doktori, treneri, proizvodjaci kozmetike i drugi strucnjaci. A, zapravo, ne mora sve da bude toliko komplikovano. Mozete se resiti celulita na mnogo jednostavniji nacin kod svoje kuce uz pomoc Celuleks-a. A rezultate cete videti vec posle dve nedelje koriscenja. Dovoljno je da ga koristite dva puta dnevno, ujutru i uvece. Najbolje posle tusiranja jer su pore tada otvorene, a koza najcistita, te, samim tim, najbolje i upija. Gel se savrseno apsorbuje i ne ostavlja masan sloj na kozi, kao ni nezeljene tragove na odeci.




 Najvaznija stvar kod ovog proizvoda, bar za mene, je sto je sacinjen od mesavine 100% prirodnih sastojaka. Tinkture Hedera helix, Aesculus Hypocastanum, Arnicae, Quercus cortex, Aethanolum menthae piperite i Caffeine su samo neki od sastojaka ove slozene biljne formule.



A sada nesto malo vise o tome kako Celuleks zapravo deluje.
Celuleks formula je napravljena u obliku gela upravo zato sto ga koza upija mnogo bolje od krema. Prodire duboko u kozu i samim tim je onemoguceno njegovo spiranje. Velika koncentracija specificnih aktivnih sastojaka ovog gela poboljsava mikrocirkulaciju u potkoznom tkivu i samim tim i permeabilnost malih krvnih sudova, a finalni efekat je lipoza, to jest razbijanje tvrdokornih masnih naslaga - celulita, te koza postaje glatka i zategnuta, a samim tim i strije postaju manje primetne.




Uz ovaj proizvod je lakse i lepse biti zena. Sada zauvek mozemo da se oslobodimo celulita uz ovaj fantasticni proizvod. Ako i vi zelite da ga narucite za sebe i saznate neke dodatne informacije, to mozete uraditi ako kliknete na ovaj link http://ovotaris.com/celuleks.

Da mi, zene i devojke, uvek budemo lepe!

You Might Also Like

10 коментара

  1. dobar post
    pogledaj moj http://anastazijaiemma.blogspot.hr/2015/11/kako-se-ranije-spremiti-za-skolu.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  2. Super post <.9 dobro je da neki od ovih proizvoda radi :D obicno samo cuce na kozi :/

    ОдговориИзбриши
  3. dobar post, moracu da probam ovo ja uvek uzimam nesto protiv celululita mogu ti preporuciti brsljan gel je jako dobar :)
    http://highheelpoodl.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post,sigurna sam da je pomogao mnogima,na svu srecu ja s time nemam problema :D


    Novi post kod mene pa posjeti i ako mozes uclani se ako vec nisi,bilo bi mi drago :)
    beautyshapes3.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши