Do savršene kože uz Vichy

06:25

Ako redovno čitate postove na mom blogu, onda sigurno znate da mi je Vichy mineral 89 dnevni booster jedan od omiljenih proizvoda za negu kože. Prvi put sam ga kupila početkom proleća prošle godine, a nedavno sam potrošila i drugu bočicu. Uz ovaj proizvod koža je hidrirana, boljeg tonusa, blistava i puna zdravog sjaja.
Vichy mineral 89 obično koristim uveče posle skidanja šminke i čišćenja kože. Na taj način svojoj koži pružam potrebnu hidrataciju i negu. A poseban razlog zašto ovaj proizvod volim da koristim uveče je to što ga koža brzo upije i mogu odmah da idem na spavanje. Dakle, uveče ne praktikujem da stavljam previše proizvoda na svoje lice jer ne volim onaj osećaj težine, niti volim da čekam predugo da koža upije određeni proizvod.





Pošto imam meštovitu kožu, obično se ujutru probudim sa viškom sebuma na svojoj T-zoni. Zbog toga i ujutru čistim svoje lice nekom blagom penom i gelom za čišćenje koji su primereni mom tipu kože. Sledeći korak je, naravno, adekvatna dnevna nega. Poslednjih pola godine za ovu namenu koristim isključivo Vichy proizvode iz linije Slow age. Imam dva proizvoda iz pomenute linije - Vichy Slow age dnevnu negu i Vichy Slow age dnevnu kremu. Nekad ujutru stavljam jedan proizvod, a nekad drugi pošto imaju veoma slične karakteristike.
Slow age linija proizvoda deluje na znakove starenja u nastajanju i namenjena je svim tipovima kože. Oba proizvoda koja ja koristim sadrže i zaštitni faktor, što mi je veoma važno. Nemojte zaboraviti da sunčevi zraci mogu štetiti našoj koži i tokom zimskih dana. Na ovaj način, sa samo jednim proizvodom ja svojoj koži tokom dana pružam i adekvatnu zaštitu i adekvatnu negu.
Rezultati koje sam primetila nakon višemesečnog korišćenja ovih proizvoda su sledeći: glatkija kože, ujednačeniji ten, bolji tonus kože i mladalački zdrav sjaj. Zbog svega ovoga nemam nikakv problem da izađem iz kuće bez trunke šminke jer je moja koža samam po sebi lepa i blistava i svi oko mene mogu to i da vide.
Takođe, pre par nedelja sam bila na redovnom kozmetičkom tretmanu čišćenja lica, gde me je moja kozmetičarka pitala šta koristim za negu kože. Rekla mi je da mi je koža veoma dobro hidrirana i da nema potrebe da radimo poseban tretman za hidrataciju. A prošle godine, negde u ovo doba, sam taj tretman morala da radim jer mi je koža bila dosta suvlja.






Kako vi negujete vašu kožu u ovim hladnim danima? Da li koristite Vichy mineral 89 dnevni booster ili neki od proizvoda iz Slow age linije? Da li možda možete da mi preporučite još neki Vichy proizvod koji ja do sada nisam koristila?




mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com 
instagram: @fashion_beauty_and_style_blog

You Might Also Like

2 коментара

  1. Ne koristim konkretno ove proizvode mada ne sumnjam u tvoje u tvoje rijeci. Zaista predivan post! Svaka cast na ispisanom.
    Uzivaj u vikendu!
    xoxo

    leylland.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam isprobala ovaj proizvod, ali ga svi hvale, pa vjerujem da je dobar

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши