Favoriti maja

03:10

Tokom proteklih mesec dana sam "otkrila" i počela da koristim dosta novih proizvoda, pa sam odlučila da posle dužeg vremena ponovo napišem post o mesečnim favoritima. Izabarla sam samo 5 meni najdražih proizvoda i ovoga puta su gotovo svi vezani za negu. Na kraju posta možete saznati i koja knjiga mi se najviše dopala u proteklih mesec dana.






Eucerin losion za intimnu negu
Kada su proizvodi za intimnu negu u pitanju, nikada nisam previše eksperimentisala. Posavetovala sam se sa svojim ginekologom, koji mi je preporučio ovaj Eucerin losion i ja ga koristim već godinama. Dakle, ovaj proizvod je moj višegodišnji favorit, a odlučila sam da i o njemu pišem u ovom postu jer smatram da devojke i žene treba posebno da vode računa o intimnim delovima svog tela.
On dolazi u pakovanju u kom se nalazi 250 ml proizvoda i ima pumpicu na vrhu. Sam losion  je gelaste strukture, providan i ima vrlo blag miris.
"Koža u intimnoj regiji je posebno osetljiva i ako je narušena njena prirodna barijera, postaje podložna iritaciji, nelagodnosti i čak infekcijama. Zato joj je potreban blagi i umirujući preparat za čišćenje. Eucerin Losion za intimnu higijenu ima pH vrednost 4,5, prilagođenu ženskoj intimnoj regiji, i blagi surfaktantni sistem tenzida. Formulisan sa mlečnom kiselinom same kože, održava prirodnu vaginalnu mikrofloru, dok umiruje iritacije. Koristiti svakodnevno za čišćenje, negu i udobnost."







Bronzer ingrid hd beauty innovation
Ovaj bronzer poslednjih mesec dana koristim gotovo svakodnevno jer je odlčan. Sada ću vam ukratko napisati neke njegove osnovne karakteristike. Samo pakovanje u kome dolazi bronzer je dosta veliko i sadrži 25 grama proizvoda. Bronzer ima mat završnicu i odličnu pigmentaciju. Vrlo je jednostavan za nanošenje, čak i za početnike, jer se lako blenda. Ako se desi da nanesete više proizvoda nego što je trebalo, čista četkica i par dodatnih poteza će ispraviti grešku i na vašem licu neće biti oniš oštrih linija i uočljivih prelaza.
Ingrid kozmetiku možete naručiti online na sajtu kozmetikaiparfemi.rs






Labello care and color nude
Moje usne su jako osetljive i potrebna im je posebna nega da bi izgledale lepo. Ispucala koža i suvoća usana su problemi sa kojima se najviše susrećem tokom hladnih zimskih dana, a u ostalom delu godine su ovi problemi manje izraženi. Dodatne probleme mojim usnama nanose i mat karmini koje često koristim, a koji ih isušuju. Zbog svega navedenog uvek u sojoj torbi nosim neki proizvod koji je moje usne nahraniti i hidrirati kad to zatreba.
Godinama unazad koristim razne Labello proizvode jer su se u mom slučaju pokazali kao najdelotvorniji. Prošlog meseca sam otkrila jedan novi Labello proizvod koji do sada nisam koristila, a to je Labello care and colour nude. On usne hidrira i čini ih mekim i nežnim. Posebno mi se dopada što nije proziran i što usnama daje neku nude boju i malo svežeg sjaja. Mnogo mi se dopada kako moje usne izgledaju kada stavim ovaj Labello balzam, pa vrlo često za dnevni make up ne stavljam ni jedan drugi proizvod na usne sem njega.










Balea krema za negu kože oko očiju
Koža oko očiju se razlikuje od kože na ostatku našeg lica i dosta je tanja, pa samim tim zahteva i posebnu negu. Iako do sada nisam koristila ni jednu Balea kremu, prošlog meseca sam odlučila da kupim njihovu kremu za područje oko očiju. Iskreno, nisam imala nikakva očekivanja jer je krema bila previše jeftina. No, vrlo prijatno me je iznenadila svojim dejstvom.
Krema dolazi u tubi u kojoj se nalazi 15 ml proizvoda. Namenjena je ublažavanju tamnih i otečenih podočnjaka, sadrži UV zaštitu i služi za negu normalne kože. Lako se razmazuje i koža je u potpunosti upije u roku od nekoliko sekundi. Ne stvara osećaj težine, niti je na mojoj koži izazvala bilo kakve negativne reakcije. Odlično hidrira kožu i ja je vrlo često koristim i kao podlogu za šminku tj. pre nego što stavim korektor i senku. Ima blag i gotovo neprimetan miris.











Olival natural deo krema sensitive rose
Još jedno od mojih "otkrića" prošlog meseca je i sjajna Olival deo krema. Ona sadrži 100% prirodne sastojke i odličan je saveznik u borbi protiv znojenja i neprijatnih mirisa, posebno u ovim vrelim letnjim danima. Pored toga, ona i hidrira i neguje kožu. Kremaste je teksture, pa se lako nanosi. Samo mala količina proizvoda je dovoljna (nema potrebe za preterivanjem jer je deo krema zaista vrlo delotvorna). Ne ostavlja tragove na odeći i pruža blag i nežan miris koži pazuha.













"Stan u Parizu", Gijom Muso
I za kraj ovih favorita jedna sjajna knjiga. Pretpostavljam da je dosta vas pročitalo "Stan u Parizu" jer je ova knjiga bila među najčitanijim prošle godine, ali ja nekako ne volim da čitam nešto što je trenutno popularno, već kad osetim potrebu i želju za tim.
Neću vam prepričavati knjigu jer ni sama ne volim kada nešto čitam, a već unapred znam šta će se desiti. Samo ću vam reći da me je knjiga oduševila i da sam je pročitala za veoma kratko vreme jer me je zanimalo šta će se dalje dešavati. Dakle, radnju nije lako predvideti i mislim da je Muso misteriju u ovoj knjizi izgradio na savršen način. Radnja je takva da ima puno uzbuđenja i jednostavno vam ne dozvoljava da se odvojite od knjige dok je ne pročitate do kraja. Ostaviću vam kratak opis izdavača da biste bar naslutili o čemu se radi.

"U Parizu se nalazi jedan atelje, skriven u dnu ulice obrasle zelenilom, previše savršen da među svojim zidovima ne krije poneku tajnu. Madlin ga je iznajmila da bi uživala u samoći i pronašla malo mira nakon ljubavne krize i niza nerešenih slučajeva. Usled nesporazuma, ovoj mladoj londonskoj policajki pridružuje se Gaspar, pisac i mizantrop, koji je doputovao u Pariz da bi pisao u tišini. Tako su sada ove dve usamljene i nemirne duše prinuđene da nekoliko dana žive pod istim krovom.

Atelje je pripadao slavnom slikaru Šonu Lorencu i još odiše njegovom strašću prema bojama i igri svetlosti. Skrhan zbog gubitka sina, Lorenc je umro ostavivši za sobom tri slike, koje se vode kao nestale. Fascinirani njegovom genijalnošću i zaintrigirani njegovom tužnom sudbinom, Madlin i Gaspar odlučuju da udruže snage kako bi pronašli izgubljene slike i pronikli u Lorencove tajne. Ipak, moraće da se suoče sa sopstvenim demonima, u uzbudljivoj istrazi koja će ih zauvek promeniti."

Ako vam se dopala radnja ove knjige i želite i sami da je pročitate, možete je naručiti online na sajtu knjižare Sigma, gde je ova knjiga trenutno snižena 20% i košta 479 din. Direktan link za naručivanje: https://www.knjizara-sigma.rs/kupi/stan-u-parizu-gijom-muso-404242







Kako vam se dopadaju moji ovomesečni favoriti? Da li ste koristili neki od ovih proizvoda ili čitali knjigu "Stan u Parizu"?
 



mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com
instagram: @fashion_beauty_and_style_blog

You Might Also Like

5 коментара

  1. Lip care in nude color looks amazing!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam isprobala proizvode, ali djeluju primamljivo, posebno ingrid koji svi toliko hvale, ali ga ja nažalost, još nisam isprobala

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  3. Odlični proizvodi, a baš bih volela da isprobam bronzer. <3 Što se tiče knjige nisam je čitala. :)

    The Fashion Spell | Instagram

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam jedina koja je potpuno zadovoljna eucerinom, ali bronzer mi je predivan, baš ovako za ljeto :)

    Dark purple makeup look: https://fairylightsandglam.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши