Farmasi ruževi i lak za nokte

10:10

Farmasi kozmetiku sam prvi put počela da koristim pre nekoliko nedelja i moji utisci su veoma pozitivni. O CC kremi sam vam pisala u ovom postu, a danas su na red došli mat ruževi i lak za nokte.




Trenutno imam 5 Farmasi mat ruževa. Nisam vam pokazala kako svi izgledaju jer dva više nisu toliko "fotogenična" pošto sam ih dosta koristila poslednjih nedelja - jedan je u nekoj nude nijansi i idealan je za svaki dan, a drugi je u nijansi koja je između nude i braon i idealan je za večernji makeup. Preostale tri nijanse možete videti na fotografijama.

Pošto su ovi ruževi sa mat završnicom, dosta su suvlji od običnih ruževa i potrebno je da usne budu meke i negovane kako bi se lako nanosili i izgledali lepo. Pigmentacija im je jako dobra. Kada ih koristim za dnevni makeup, obično nanesem samo jedan sloj jer želim da mi šminka izleda što prirodnije. Ako se nanese još jedan ili dva sloja, intenzitet ovih ruževa bude pojačaniji, usne izgledaju dosta punije i upečatljivije.

Za razliku od tečnih mat ruževa, ovi nimalo ne zatežu, niti isušuju usne i vrlo lako se skidaju tuferom i micelarnom vodom ili bilo kojim drugim sredstvom za skidanje šminke. Što se trajnosti tiče, Farmasi ruževi su se i tu pokazali odlično. Mogu izdržati nekoliko sati bez popravljanja, a tokom jela i pića se malo skidaju sa sredine usana.

Cena standardnih Farmasi mat ruževa je 399 din, a cena ruževa iz linije Supernatural je 449 din.








Farmasi Glossy lak za nokte dolazi u klasičnoj staklenoj bočici sa mat pokopcem i u njoj se nalazi 11 ml proizvoda. Nijansa koju ja imam je 11. Ovaj lak poseduje četkicu srednje širine, koja je po meni odlična za lako nanošenje. Sama tekstura laka je malo ređa, pa ga ja uvek nanosim u dva sloja. Ne praktikujem da koristim bazu i nadlak jer mi to samo dodatno oduzima vreme. Dakle, ovaj Farmasi lak nanosim direktno na nokat u dva sloja i kada se potpuno osuši izgleda savršeno.
Na bočici piše da može trajati do 7 dana i to je zaista tačno. Dok ga ne skinem acetonom, on se gotovo ne pomeri, niti sapada (jedino se može videti deo nokta koji je u međuvremenu izrastao).

Cena Farmasi Glossy lakova za nokte je 179 din.








Ukoliko želite da na vrlo jednostavan način naručite Farmasi kozmetiku, preporučujem vam @farmasi_sparkle_and_shine (u aprilu mnoge proizvode možete naručiti po dosta sniženim cenama; spomenuću vam samo neke od akcija:
-pasta za izbeljivanje zuba - 99 din. (snižena 75%)
-Age Reversist krema za područje oko očiju - 699 din. (snižena 50%)
-VEX PRO prajmer - 399 din.
-serum za rast obrva i trepavica - 999 din. (do kraja aprila)
- svi proizvodi iz Aloe Vera linije su na sniženju itd.


P.S. Na mojoj facebook stranici i instagramu se možete prijaviti za učešće u nagradnoj igri.


mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com
instagram: @fashion_beauty_and_style_blog



You Might Also Like

4 коментара

  1. Red lipsticks are my favorites. Loving these shades!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepe nijanse karmina, a i lak izgleda lepo. :)


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam neki fan farmasi proizvoda, ali sam koristila lakove i mislim da su okex, a ruževi mi također izgledaju zanimljivo :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam Farmasi proizvode počela da koristim septembra i zadovoljna sam. O Farmasi proizvodima imam par postova na mom blogu, pa možeš da pogledaš ako želiš.
    Što se tiče ovih proizvoda o kojima si ti pisala, nemam šta mnogo da kažem. Ruževe nisam koristila, ali nadam se da ubudućnosti hoću. A što se tiče lakova, taj konkretno Glossy nisam koristila. Imam 4 laka njihova a to su: Pretty Dots, pbičan Nail Enamel, Shimmer i My Style. Najviše sam zadovoljna ovim poslednjim, jako se brzo suši. Zadovoljna sam i Shimmerom al mi se ne sviđa što mi nokti posle ostanu žuti dokle god ne isečem nokte. -_- Ako te zanimaju ovi lakovi, pogledaj kod mene na blogu. :)

    Na mom blogu ima novi post, pa ako te zanima, pogledaj https://andjelina-svastara.blogspot.rs/2018/05/full-make-up-sa-avon-snizenim.html :)

    ОдговориИзбриши