Olival hijaluronski serum protiv bora

16:08

Prve bore se obično pojavljuju u kasnim dvadesetim godinama, ali ovo naravno nije striktno pravilo. Na njihov nastanak utiču pre svega genetika, a zatim i sunce, pušenje, dehidratacija i generalno način života svakoga od nas. Facijalne ekspresije takođe mogu uticati na nastanak bora - one će se najpre pojaviti na mestima gde se koža "gužva".
Na mom licu su se poslednjih meseci pojavile sitne bore koje su delom izazvane upravo facijalnim ekspresijama. Naime, često umem da pravim "grimase" tako što pomeram i podižem obrve i na taj način "gužvam" kožu na čelu. Ovo je rezultiralo pojavom sitnih linija koje su "zapamtile" te tragove. Te linije nisu previše uočljive tj. drugi ljudi ih ni ne primete na mom licu, ali je dovoljno što ih ja vidim kada približim ogledalo. Shvatila sam gde grešim i zaista dala sve od sebe da iskorenim tu svoju lošu naviku, ali je takođe trebalo i popraviti načinjenu štetu i vratiti kožu čela u prvobitno stanje, a to nisam mogla postići sredstvima za negu kože koja sam do tada koristila.
Pored ovoga, imam i poneku sitnu boru oko usnana, pa sam odlučila da je vreme da počnem da koristim neki anti-age proizvod. Opredelila sam se za Olival hijaluronski serum protiv bora koji koristim više od dva meseca i u nastavku posta ću vam preneti svoje utiske o njemu.




Olival Hijaluronski serum protiv bora s uljem smilja značajno ublažava i usporava proces starenja kože, pogotovo posledice fotostarenja i izloženosti kože. Smanjuje vidljivost prvih bora već nakon nekoliko minuta od nanošenja, a dugoročno povećava elastičnost i gustoću kože. Ulje smilja dodatno potencira anti-age učinak, blagotvorno revitalizira  i regeneriše kožu izloženu spoljnom i unutarnjem stresu. Osim hijalurona koji popunjava bore i zaglađuje kožu, serum sadrži  beta glukan i proteine ječma koji štite kožu od svakodnevnog stresa te doprinose učinku revitalizacije i mladolikom izgledu kože.






Preporučuje se korišćenje ovog seruma dva puta dnevno - ujutru i uveče. Ja ga ipak nisam koristila toliko često, već sam ga uvrstila samo u svoju večernju negu. Nakon što skinem šminku i detaljno očistim kožu, nanesem Olival serum, ali ne na celo lice, već samo na delove koji su meni od interesa, a to su čelo i deo oko usana. Serum je providan i gelaste strukture, lako se razmazuje i koža ga odmah nakon nanošenja u potpunosti upije. 
Pre nego što nanesem kremu obično sačekam nekoliko minuta jer u upustvu piše da tako treba. Za to vreme osećam blago hlađenje i zateznje na delovima kože gde sam nanela serum.

Prošla su više od dva meseca od kada sam počela da koristim ovaj serum, pa vam sada mogu napisati i koje rezultate sam postigla. Borice koje sam već imala na svom licu su se vidno smanjile, nove se nisu pojavljivale i koža mi je dosta elastičnija na tim delovima gde sam ga nanosila.

Verujem da se uz korišćenje dva puta dnevno sa ovim serumom mogu postići i još bolji rezultati. Sve u svemu, reč je o kvalitetnom proizvodu koji će vam sigurno pomoći da ublažite postojeće bore na svom licu i odložite nastanak novih. Što se dubinskih bora tiče, one ipak ne mogu tako lako nestati.







Koje proizvode vi koristite u borbi protiv bora?





mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com
instagram: @fashion_beauty_and_style_blog

You Might Also Like

1 коментара

  1. U posljednje vrijeme sam opsjednta preparativnom kozmetikom, pa mahom kupujem kremice, maskice i slično. Sve mi se čini da mi i ovo trebe. Odličan review

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши