Farmasi CC krema

10:50

Poslednjih nekoliko godina sam isključivo koristila pudere, pa me BB, CC, tonirane i slične kreme nisu previše zanimale. Međutim, jedna ovakva krema mi je privukla pažnju. Reč je o Farmasi CC (Color control) kremi, pa ću vam u nastavku posta preneti svoje utiske o njoj.





Krema dolazi u roze-beloj tubici u kojoj se nalazi 50 ml proizvoda. Ispod čepa se nalazi zaštitna folija. Dostupna je u 2 nijanse: light to medium i medium to dark. Ja sam izabrala svetliju, light to medium nijansu, koja mi savršeno odgovara, ali mislim da će devojkama koje imaju dosta svetao ten ipak biti previše tamna. Zbog toga mislim da bi bilo idealno kada bi postojala još jedna svetlija nijansa.

U sastavu Farmasi CC kreme se nalaze: arganovo ulje, ulje makadamije, vitamin C, kolagen, vitamin B3, ekstrakt zobi, proteini svile... Ima zaštitni faktor 25, što je jako dobro jer često zaboravljamo da sunčevi zraci mogu štetiti našoj koži tokom cele godine, a ne samo tokom leta.

Tekstura kreme je srednje gustine, pa je ja nanosim i razmazujem prstima. Vrlo lepo se stopi sa kožom, ujednači ten, a izgleda potpuno prirodno i gotovo neprimetno na licu. U početku možda izgleda malo tamnije, ali se nakon nekog vremena prilagodi boji tena.

Iako ima tečniju teksturu od nekih pudera, odmah nakon nanošenja se osuši na licu, pa je završinica koju ima polu-mat. Pošto imam masnu T-zonu, ja je dodatno fiksiram nekim puderom u kamenu i lice mi tako izdrži sigurno nekih 4-5 sati bez prosijavanja.

Mislim da je ova krema idealna za dnevni makeup jer ima dobru pokrivnu moć - lepo ujednači ten i može da prikrije sitne nedostatke na licu. Za neke veće nedostatke ipak morate koristiti korektor.





Kao što znate Farmasi kozmetika se prodaje kataloškim putem, pa tako i cena ove kreme varira, ali mislim da se otprilike kreće oko 700-800 din. Ukoliko želite da na vrlo jednostavan način naručite CC kremu ili neki drugi Farmasi proizvod, preporučujem vam @farmasi_sparkle_and_shine (za sve porudžbine do kraja marta dostava je besplatna).




mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com
instagram: @fashion_beauty_and_style_blog

You Might Also Like

5 коментара

  1. Super recenzija, ali kao sto si i sama rekla, posto sam osoba svetle puti,smatram da bi mi koristila jos jedna nijansa.U svakom slucaju drago mi je sto si iznela svoje misljenje proizboda o kojem se retko pise,a koji je na tebe ostavio utisak.❤

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман20. март 2018. 14:07

    Hvala ti na preporuci.
    Ova CC kremica izgleda prelastko, sigurno je i jaako kvalitetna.
    Super post. :)

    Visit my blog, Amaterska Umjetnost ♡


    ОдговориИзбриши
  3. Interesting product. I've never Heard about it before.
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    ОдговориИзбриши
  4. Predivan review, nisam probala ovaj proizvod, jer inače ne koristim farmasijeve proizvode

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши