Fall outfit

06:48

Polako nam stiže jesen, a sa njom i hladniji dani, pa ćete zbog toga u današnjem outfit postu videti nešto topliju i slojevitiju odeću.

Do sada sam vam više puta spominjala da jako volim da nosim džempere. Nekada ispod njih obučem košulju, a nekada, ako su dovoljno prijatnog materijala, ispod njih obučem samo neku body majicu. Džemper sa slike je jedan od onih koji ne smetaju koži, a i zanimljivog je dezena jer ga čine bela, siva i crna boja. Njega sam iskombinovala sa crnim pantalonama, koje su futrovane (malo sam ih podvrnula upravo da bih vam pokazala kako i iznutra izgledaju). Crne pantalone su must have u svačijem ormanu jer se lako uklapaju uz gotovo sve. Ove su još i jako tople, što čini spoj lepog i korisnog.Stvari sa slika su naručene sa Gamiss i Zaful sajta. Više detalja o njima (cene, kako da ih naručite itd) možete pogledati na ovim linkovima:
džemper/ sweater → https://goo.gl/tWJBv2
pantalone/ pants → https://goo.gl/13Rm3y
četkice/ makeup brushes → https://goo.gl/aHy3zH
ogledalo/ floral printed mirror → https://goo.gl/BdppJA

Na pomenuta dva sajta su trenutno u toku promocije, gde imate priliku da naručite stvari po dosta povoljnijem cenama:
Zaful Back to School 2017 Promotion
Gamiss Back to School 2017 Promotion

A da biste ostvarili 10-20% popusta, prilikom kupovine iskoristite ove kodove:  ZafulChen  i GamissChenKako vam se dopada ovaj outfit?
mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

4 коментара