Shades of blue

15:23

Prilikom svoje poslednje online kupovine sam naručila i neke stvari koje nisu za leto, ali ću ih zato tokom jeseni sigurno često nositi. Kombinaciju košulje i džempera obožavam, a u ovom outfit-u sam uz nju izabrala jedne oversized iscepane farmerke.

Košulja u svom ormaru možda i najviše imam, ali i dalje ne prestajem da ih kupujem. Kada sam na Sammydress sajtu videla ovu košulju sa plavim prugama, morala sam da je naručim jer nisam imala ni jednu ovakvu (dobro, možda imam sličnu, ali nije skroz ista). A i bila je neverovatno jeftina (oko $4), što je bio razlog više da je dodam u svoju korpu. Košulja je dugih rukava, ali je materijal vrlo prijatan i lagan, pa se i tokom leta može nositi. Više detalja o njoj možete pogledati ovde - klik.

Džemper je sa Zaful sajta. Sam džemper i njegove boje me asociraju na jesen i jedva čekam da ga nosim jer je mekan i topao. Uz ovu košulju na pruge ili neku drugu, biće to savršena kombinacija. Više detalja o njemu možete pogledati ovde - klik.

Pantalone najmanje naručujem sa online sajtova, ali sam na Shein sajtu "ušla u štos" i znam kako da izaberem pravu veličinu za sebe (uglavnom su to pantalone za jedan broj veće nego što inače nosim). Oversied iscepane farmerke su dosta popularne u poslednje vreme i meni se jako sviđa ovaj trend, pa sam naručila ove koje vidite na slici. Stvarno su divne - veličina mi odgovara, teksas je kvalitetan, udobne su i prijatne za nošenje. Više detalja o njima možete pogledati ovde - klik.






Košulja/ Shirt → http://bit.ly/2vjposD
Džemper/ Sweater → http://bit.ly/2vVIToj
Farmerke/ Jeans → http://bit.ly/2v8NTbn


Da li se vama dopada ovaj outfit?




mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com


You Might Also Like

8 коментара

  1. Obožavam takve farmerke! Ostalo izgleda super. Post je odličan!



    Novi post:
    http://teenorchild.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Shein je zaista jedan od boljih sajtova za online kupovinu.
    Kosulja je prelepa, isla bi super i uz bele pantalone! :)

    Novi post: https://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Jao odlicne su sve ove stvari! Najvise mi se svida dzemper!

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Nema veze što ne može još uvek da se nosi, kombinacija je prelepa! Košulje isto obožavam, ova je preeedivna. Možda ću je i poručiti. Ove pruge izdužuju i čine mršavijim, što je super, tako da je sve više razloga da je poručim :)

    Još jedan post iz Italije - Modena&Parma

    ОдговориИзбриши
  5. Predivan izbor! Stvarno ne mogu odlučiti šta mi se najviše sviđa ❤

    El's Notes

    ОдговориИзбриши
  6. This is so good. I love it.
    http://www.easys-tyle.com/

    ОдговориИзбриши