Olival SunCream krema za lice

07:00

Ako me pratite na facebook-u, onda ste pre nekoliko dana videli Olival proizvode za sunčanje koje sam dobila na testiranje. Obećala sam vam recenzije svih proizvoda čim steknem prave utiske o njima. Počinjem sa recenzijom kreme za lice koju možete pročitati u nastavku posta.






Jako sunce nam može doneti lep i preplanuo ten, ali i mnoge negativne posledice ako kožu ne štitimo na pravi način. Jedna od čestih grešaka koje većina ljudi pravi je korišćenje iste kreme za sunčanje i za lice i za telo. Koža lica je dosta osetljivija i zato joj trebaju blaže kreme koje izazivaju manje iritacija i ne utiču na stvarnje bubuljica.


Olival SunCream krema za lice dolazi u jako lepom plastičnom pakovanju u kome se nalazi 50 ml proizvoda. Zauzima vrlo malo prostora, pa je mogu nositi sa sobom u bilo kojoj torbi.
Štiti lice i najizloženije delove tela (vrat, ramena i ruke) od celog spektra UV-A i UV-B sunčevih zraka. Sadrži ekstra devičansko maslinovo ulje i kakao maslac i ima SPF 30.
Mineralni filter osigurava potpunu zaštitu, a prirodne komponente hrane, neguju, pružaju dodatnu vlagu i  podstiču podjednako tamnjenje kože. Krema je dermatološki testirana i ne sadrži parabene.







Nanosi se ravnomerno i oblino na lice (i najizloženije delove tela) neposredno pre izlaganja suncu. Koža je vrlo brzo upije i postane jako meka i nežna na dodir. Ne stvara osećaj težine na licu, niti ostavlja masan odsjaj.
Namenjena je svim tipovima kože i ne izaziva nikakve negativne posledice. Prija čak i mojoj vrlo osetljivoj koži i pruža joj odličnu zaštitu i na neverovatno visokim temperaturama koje su poslednjih dana zabeležene u mom gradu. A pored toga dobijam i ujednačen i lep preplanuli ten.







Ako do sada niste koristili posebne kreme za zaštitu kože lica od sunca, preporučujem vam da probate Olival SunCream. Vaša koža će vam biti zahvalana jer ćete izbeći brojne negativne posledice koje sunčevi zraci nose sa sobom - neki od njih su prevremeno starenje kože i pojava bora.



P.S. na mom omiljenom Shein (klik) sajtu su trenutno u toku veliki letnji popusti, pa pogledajte. Sigurna sam da ćete naći mnogo divne i povoljne odeće za sebe. → https://goo.gl/9aav87



mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

3 коментара

  1. Анониман12. јул 2017. 07:40

    Jako lep post, draga. Nisam probala ovu kremu ali mi deluje zanimljivo.

    laAdda | Wednesday Cooking - Macarons

    ОдговориИзбриши
  2. Lep post! Nisam probala kremu, ali hvala sto si je podelilasa nama, sigurno ce koristiti.
    https://sofijasjourney.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Taman sam tražila neku kremu za lice koja će mi odgovarati kad odem na more :D znam da je Olival odličan pa ću joj dati priliku :D

    redheads-diary.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши