Olival Sun Tane pekmez za ubrzano tamnjenje

02:40

Pre nekoliko dana sam vam u ovom postu pisala o Olival Suncream kremi za lice, a danas vam pišem o još jednom sjajnom proizvodu ovog brenda - Olival Sun Tane pekmezu za ubrzano tamnjenje.







Ovaj pekmez dolazi u vrlo praktičnom i kvalitetnom plastičnom pakovanju u kome se nalazi 250 ml proizvoda. Kada se pakovanje otvori, tu je i dodatna zaštitna aluminijumska folija, ali sam je ja skinula jer je sam pokopac vrlo kvalitetan - čak i kada Sun Tane pekmez nosim u torbi nema bojazni da će se prosuti ili cureti. Guste i masne je teksture koja se ne topi i ne menja svoj oblik čak ni na ovim velikim vrućinama.

"Lagano tonirani pekmez sa zaštitnim faktorom 10 za telo namenjen je osobama koje žele preplanulu, bronzanu boju kože i ubrzano tamnjenje. Sadrži kompleks bogatih prirodna ulja: oraha, šargarepe i kakao maslaca  koji hrane, neguju i štite kožu od dodatnog isušivanja."








Nakon nanošenja na koži se odmah vidi razlika (nešto između žućkaste i braonkaste boje). Lako se razmazuje, pa je dovoljna mala količina proizvoda za jedno nanošenje. Vodootporan je, ali se preporučuje ponovo nanošenje nakon kupanja ili tuširanja.

Koža ga ne upija (bar ne u potpunosti) i, samim tim, on ostavlja fleke na odeći. Zato ga ja nanosim tek kada obučem kupaći, a nakon sunčanja se obavezno istuširam.

Do sada sam ovaj pekmez koristila nekoliko puta i zaista sam se uverila da ubrzava proces tamnjenja. Čak sam napravila i mali test - jedan dan sam koristila Sun Tane pekmez za ubrzano tamnjenje, a drugi dan samo losion za sunčanje sa zaštitnim faktorom. Razlika je bila neverovatna. Ono što sam postigla jednim sunačenjem sa Sun Tane pekmezom, sa običnim losionom sa zaštitnim faktorom bi mi bilo potrebno nekoliko dana.







Olival Sun Tane pekmez za ubrzano tamnjenje je definitivno jedan od mojih omiljenih beauty proizvoda ovog leta. Ako i vi želite preplanuli ten, a da pri tom ne morate mnogo vremena da provodite na suncu da biste isti i postigli, toplo vam preporučujem da probate ovaj pekmez.

Proizvod nije namenjen deci i osobama izrazito svetle puti.


Da li ste probali ovaj ili neki drugi proizvod iz Olival linije za sunčanje?




mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

7 коментара

  1. Kako zanimljivo izgleda :D nikad nisam probala ove pekmeze ;) <3

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam koristila taj proizvod, ali po tvojim rijecima ne sumnjam da odlicno djeluje. Ako budem u prilici, koristicu proizvod. <3

    leylaslifee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. I have not tried this brand, but I really want to try. Thanks for the post, take a look at this product.

    alishapony.blogspot.ru

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post, probat ću! Ja sam prošle godine koristila Afroditinu marmeladu za sunčanje, također je odlična čak i slično izgleda kao ova. :) :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  5. Od Olival proizvoda za suncanje probala sam nekoliko ali ovaj pekmez ne... Inace volim ovakve proizvode i koristila sam pekmez jednog drugog proizvodjaca i odlicno se pokazao :)

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam nikada probala ovaj ili sličan proizvod. Mislila sam si kupiti Afroditinu marmeladu, ali ću svakako baciti oko i na ovaj proizvod :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  7. Super post! Ovo izgleda jako dobro,već sam čula za ovaj prozvod ali se nisam usudila probati,tvoje preporuke su pozitivne pa sada možda i isprobam!
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши