June favorites

11:00

Danas ću sa vama podeliti svoje favorite meseca juna. U nastavku posta saznajte o kojim proizvodima se radi i zašto su se našli među favoritima.









Sat
Ovaj prelepi sat sam naručila sa Yoshop sajta pre izvesnog vremena, ali sam ga poslednjih mesec dana najviše nosila. Jako lepo se uklapa uz mnoge odevne kombinacije i vodootporan je što ga čini idealnim za letnje dane. Možete ga pogledati (naručiti) ovde - klik.



Bioten Xpress effect micelarna voda
Ako redovno pratite moj blog, onda sigurno znate da su Garnier i Bioten moje dve omiljene micelarne vode i uvek koristim jednu od njih. Pre nekoliko dana sam prvi put kupila Bioten Xpress effect micelarnu vodu, koja je relativno nova na tržištu, ali je ja do sada nisam probala (uvek sam uzimala skin moisture). Namenjena je svim tipovima kože, miriše na cvet lokvanja, skida čak i vodootpornu šminku, ne isušuje kožu i ima vrlo pristupačnu cenu (platila sam je oko 250 din. u DM-u).



DM Sun Dance sprej za samopotamnjivanje
Nisam ljubitelj preteranog izlaganja suncu, ali, naravno, volim da imam preplanuli ten, pa sam nedavno kupila ovaj sprej za samopotamnjivanje jer sam čula dosta pozitivnih utisaka o njemu. Sprej ima dobar raspršivač koji omogućava ujednačeno nanošenje proizvoda. Najbolje je da se nanosi u linijama da bi svaki deo kože bio pokriven. Dakle, samo budite dovoljno pažljivi tokom nanošenja.
Nije potrebno puno vremena da bi se u potpunosti osušio na koži. A kada se osuši ne ostavlja fleke na odeći. Boja se formira nakon 2-3 sata posle nanošenja i izgleda potpuno prirodno. Još jedna bitna karakteristika je da se boja ravnomerno skida. Platila sam ga oko 250 din. u DM-u.
Mana ovog spreja je ne tako lep miris koji se oseti na koži kada se formira boja. Miris nestane tek posle par tuširanja.



Silikonsko jaje za čišćenje četkica
Jako je važno da četkice kojima se šminkamo redovno peremo. Ja sam prošlog meseca sa Zaful sajta naručila ovo silikonsko jaje koje možete videti na slici (tačnije set, u kome su se pored ovog našla još 3 samo u drugim bojama). Reč je o proizvodu koji mi je zaista puno olakšao pranje četkica. Toplo vam preporučujem da ovo nabavite. Možete ga pogledati (naručiti) ovde - klik.



INGRID Mattifying & Anti-Redness podloga za šminku
Detaljnu recenziju o ovom proizvodu ste mogli da pročitate u jednom od mojih prethodnih postova. Proteklog meseca sam je gotovo svakodnevno koristila, pa je to razlog što se našla i u ovim favoritima. Ovo je zapravo kombinacije podloge i korektora, koja pored toga što priprema lice za nanošenje šminke, može da prikrije neke sitne nepravilnosti i crvenilo na licu. Ima i mat efekat, koji osigurava duže trajaje šminke čak i u ovim vrelim letnjim danima. Možete je naručiti na sajtu kozmetikaiparfemi.rs.



Golden Rose velvet mat ruž 30
Obožavam nude nijanse ruževa, pa sam morala da probam i ovu GR. U pitanju je jako svetla nude nijansa sa peachy podtonom. Odlične je teksture. Volim da je nosim i u kombinaciji sa malo tamnijom olovkom za usne jer i tako jako lepo izgeda.



Kako vam se dopadaju moji ovomesečni favoriti? Da li ste i vi probale neki od ovih proizvoda?





mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

10 коментара

  1. Divne stvarčive draga! Satić ti je predivan! Jedino sam probala GR karmine i bili su mi jedni od omiljenih, dok ih nisam izgubila...

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post!Definitivno moram sebi nabaviti Balein proizvod za samopotamnjivanje!Hvala na preporuci!Inače svi favoriti izgledaju sjajno!Slika je odlična!Zapratila sam tvoj blog već odavno,nadam se da ćeš mi uzvratiti!♥

    https://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Fantastic post!
    Kisses :)
    Soslu Badem by Dilek

    ОдговориИзбриши
  4. Jako su lepe stvari,moram sebi nabaviti neki sličan satić. Satić je stvarno prelep. Takođe moram probati golden rose ruž. Obožavam golden rose proizvode pa ću morati probati i ovaj proizvod.
    Novi post --- http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/pocnite.html

    ОдговориИзбриши
  5. Divne stvarcice! Moram da priznam da si me jako zaineresovala za onaj sat.
    https://sofijasjourney.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  6. sat je prekrasan, baš mi se sviđa, ovaj sprej za samotamnjenje već neko vrijeme gledam, nikako da kupim, ali oću svakako.Super post ♥

    My Beauty Empire

    ОдговориИзбриши
  7. Mnogo puta sam i čitala, ali i slušala o bioten proizvodima, ali nažalost kod nas nema nigdje da se uzme,pa mi je pitanje da li ima negdje da se poruče njihovi proizvodi. Inače jako zanimljive stvarčice u postu ❤❤❤

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман4. јул 2017. 12:48

    Favoriti su zaista jako lepi. Imam isti ruž, dok ću ostale stvarčice morati da probam.

    laAdda | 13 reasons why I love summer

    ОдговориИзбриши
  9. Taj karmin ima zaista divnu boju, prelepa nijansa! :)

    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  10. Volim čitati favorite,ruž je baš prelijepe nijanse,a sat je baš prekrasan.
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши