Zaful haul

04:39

Za današnji post sam vam pripremila haul sa Zaful sajta. Paket mi je stigao prošle nedelje i svim stvarima sam jako zadovoljna. Zaful je definitivno jedan od kvalitetnijih sajtova ove vrste i ima odličnu ponudu.








Moja porudžbina ovoga puta bila malo drugačija jer sam se odlučila za neke stvari koje do sada nisam naručivala.


Prva stvar koju sam izabrala je jedna predivna spavaćica idealna za tople prolećne i letnje noći. Pored ova dva dela koja vidite na slici (šorc i majica), uz nju se dobije i jedan ogrtač dugih rukava istog cvetnog dezena (on mi je trenutno na pranju, pa vam ga zato sada nisam pokazala).
Materijal je vrlo mekan i prijatan - ja bih čak rekla da je u pitanju svila jer toliko divno deluje, ali na sajtu piše da je poliester. Više detalja o njoj možete pogledati ovde/ here.


Sledeća stvar je jedna crvena tašna sa neobičnom ilustracijom na sebi. Reč je o torbi manjih dimenzija u koju ne može da stane puno stvari, ali je idealna za neke izlaske ili šetnje kada sa sobom treba da ponesem samo neke osnovne stvari. Prelepog je dizajna i skroz drugačija od svih torbi koje imam. Ja sam oduševljena. Više detalja o njoj možete pogledati ovde/ here.

Nakita nikad dosta, pa sam tako i ovaj put izabrala jednu narukvicu. Po mom mišljenju nije za neke svečane prilike, ali je za svakodnevne outfit-e savršena. Može da upotpuni razne odevne kombinacije i da nekim vrlo jednostavnim da neki zanimljiv pečat. Više detalja o njoj možete pogledati ovde/ here.

I poslednja stvar je brushalter, koji možete videti na slici. Dugo sam se premišljala da li da ga naručim ili ne jer nisam bila sigurna da li ću pogoditi veličinu. Na kraju sam ga naručila u veličini koju inače i nosim i savršeno mi odgovara. Inače, kao što možete i videti, on nema bretele i u boji kože je, što ga čini idealnim za leto i razne haljine i majice ispod kojih je ružno da "vire" bretele. Više detalja o njemu možete pogledati ovde/ here.




mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

6 коментара

  1. Taj tvoj ukus me iz posta u post očarava. Divim mu se iznova. Preeeeleeepooo! Nemam reči! Ovo je tako... božanstveno! Zaljubljena sam u ove stvari.

    Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična kupovina, konačno da vidim bez bretela - baš takav mi treba. :)
    Sjajan post. :)

    http://mojsminkeraj1.blogspot.rs/2017/05/summer-casual-outfit.html

    ОдговориИзбриши
  3. Bebi dol je preslatak, izgleda mi kao da jeveoma prijatan za spavanje :)

    ОдговориИзбриши