Technic Cosmetics

06:51

Za Technic kozmetički brend sam prvi put čula pre nekoliko meseci, a nedavno sam i dobila priliku da probam neke njihove proizvode. Reč je o engleskom brendu i njihovu kozmetiku možete naručiti i online. Takođe, svi njihovi proizvodi su jako povoljni.







Get gorgeous highlighting powder
Od kada sam probala ovaj highlighter, prestala sam da koristim sve druge koje imam i postao je moj apsolutni favorit. Ima jako dobru pigmentaciju i dovoljno ga je naneti vrlo malo. Puderaste je strukture i u sebi sadrži sitan shimmer, koji licu daje vrlo lep i prirodan sjaj (nisam sigurna koliko ćete to moći da vidite na swatch-u koji sam slikom pokušala da vam prikažem; mislim da se najbolje vidi i dođe do izražaja na direktnom suncu).
I trajnost mu je prilično dobra. Skoro da na licu ostane u nepromenjenom stanju dok ne skinem šminku.









Superfine matte bronzer
Bronzer je sastvani deo moje svakodnevne make up rutine. U trenutku kada mi je paket Technic kozmetike stigao sam ostala bez svog omiljenog bronzera, koji mi je ispao i polomio se, pa sam želela da dam šansu ovom njihovom bronzeru i nisam se pokajala.
Pre svega mi se sviđa njegova nijansa i to što u sebi ne sadrži sjaj, niti šljokice. Volim da stavim malo highlighter-a i mislim da bi i bronzer koji se šljašti zaista bio previše. Dobro se blenda, pa konture na licu izgledaju vrlo prirodno, što mi je takođe jako važno. Na swatch-u koji sam pokušala da vam prikažem, bronzer nisam blendala, već sam želela samo da vam dočaram njegovu nijansu.








Eyeshadow 6s matte nudes
Ova preslatka paletica je još jedan od mojih favorita. Mala je, pa je samim tim ne zauzima puno prostora u bilo kom nesseseru. Sadrži 6 različitih nijansi senki i sve su mat. Zapravo, sadrži gotovo sve nijanse koje su meni potrebne - od onih neutralnijih nude nijansi pogodnih za dnevni make up, pa do tamnijih braon i crne, koje su idealne za smokey eyes.










Mega bronze
Proizvođač kaže da se u ovom proizvodu nalaze četiri prelepe nijanse bronzera, ali se ja ne bih složila jer je prva highlighter i to jako dobar. Ostale tri jesu nijanse broneza i sve sadrže sitan sjaj. Pošto za dnevni make up ne volim bronzere koji u sebi sadrže sajaj, kao što sam vam gore već i rekla, ovaj set ću koristiti za neke večernje maka up look-ove. Inače, sve nijanse imaju jako dobru pigmentaciju, ali ja to baš i nisam uspela da vam prenesem na swatch-u.








Contour stix
Ovaj set sadrži 3 stika za konturisanje, ali ih ja još uvek nisam probala, pa vam ni ne mogu puno toga reći o njima. Nazivi stikova su: dark, light i highlight. Kremaste su strukture (to sam zaključila kad sam ih testirala na ruci), pa pretpostavljam da bi se i na licu jednostavno i lako blendali. Ako vas zanima, javiću vam utiske kada ih budem detaljnije testirala.









Technic kozmetičke proizvode možete naručiti ovde.






mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

6 коментара

  1. Odličan post,sve stvari su predivne.
    Čula sam dosta pohvala na račun highlightera,koji se čini odličan!

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. wow these products are looking very interesting!
    have much fun with them.

    kisses
    Imran
    www.fashionloverimran.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam Technic kozmetiku!
    Highliter mi je omiljeni definitivno, sve ostalo diiivno izgleda, voljela bih probati i ovaj bronzer apsolutno.♥

    ОдговориИзбриши
  4. Koliko lepote na jednom mestu <3 predivne stvarcice :)
    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  5. Bas lijep post :-)
    Stvarcice su predivne :-)
    Pratim te, pogledaj moj blog ako zelis <3
    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши