Set za obrve Ingrid professional

10:40

Čini mi se da se u poslednje vreme mnogo više poklanja pažnja oblikovanju obrva. Nisu samo žene te kojima su lepo stilizovane i oblikovane obrve važne, već i muškarci.
Prvi korak ka lepim obrvama je svakako da one budu počupane i oblikovane prema obliku vašeg lica. Ali tu nije kraj. Ako imate "nemirne" obrve koje se nakon nekog vremena "raščupaju" ili jednostavno niste zadovoljni debljinom ili oblikom vaših obrva, sve to možete popraviti raznim proizvodima. Ja sam nedavno otkrila jedan proizvod koji sadži sve što vam je potrebno da imate savšene obrve, a u nastavku saznajte o kom proizvodu je reč.






Set za obrve Ingrid professional graphite sadrži tri senke različitih nijansi grafitno sive, vosak za profesionalno stilizovanje obrva i dvostrani aplikator (sa jedne strane je kosa četkica za nanošenje senke, a sa druge strane sunđer za nanošenje voska). Ako imate svetlije obrve, isti ovakav set postoji i u drugim nijansama.
Pre nego što sam počela da koristim ovaj set, morala sam da kombinujem više proizvoda da bih imala obrve kakve želim - to su uglavnom bili olovka ili senka za obrve i neki transparentni gel koji bi ih fiksirao. Sada sve što mi je potrebno imam u Ingrid setu za obrve. 

Tri kose četkice koje možete videti na prvoj slici sam letos naručila sa sajta Shein.com (klik) i one takođe mogu poslužiti za nanošenje senke za obrve. Iako ovaj set ima odličan aplikator, ja ipak volim duže četkice, pa ponekad koristim i neku od ovih. Inače, naručila sam set od 15 četkica, u kome su se našle i ove tri, po neverovatnoj ceni od $6. Trenutno su na ovom sajtu veliki popusti, pa pogledajte.





Najpre pomoću sunđerastog dela aplikatora nanesem vosak na svoje obrve, koji ih "ukroti", smiri i čini da ostanu na mestu sve dok ne skinem šminku. Zatim drugim delom aplikatora nanosim senku (meni odgovara druga po redu nijansa iz ovog seta). Ja sam prirodnim oblikom svojih obrva zadovoljna, ali one nemaju gustinu koju bih ja želela, pa mi senka služi da obrve popunim i na taj način ih učinim gušćim i punijim.
Sve senke iz ovog seta imaju odličnu pigmentaciju. Mala količina senke mi je dovoljna da bih popunila celu obrvu. Takođe su i vrlo postojane. Ne razmazuju se i ostaju na mestu tokom celog dana. Mislim da ove, a generalno i većina drugih boljih senki za obrve, izgledaju mnogo prirodnije od olovki za obrve.





Ovaj proizvod je i vrlo praktičan jer ga uvek mogu poneti sa sobom u torbi bilo koje veličine. Takođe, ima i vrlo pristupačnu cenu. Za samo 399 din. dobijate sve što vam možete biti potrebno za stilizovanje obrva. Možete ga kupiti na nekom od prodajnih mesta ili naručiti na sajtu kozmetikaiparfemi.rs.


Da li ste probali ovaj set za obrve ili neki drugi proizvod brenda Ingrid i kakvi su vaši utisci?
Koje proizvode vi koristite za stilizovanje vaših obrva?




mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

10 коментара

  1. Totalno su svi zaluđeni izgledom obrva, jer istina one nam "uokvire" lice. Imam sličan set ovom, sigurna sam da te služi odlično! :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ništa njihovo, nažalost jer nisu dostupni u BiH!
    Inače, kako gledam po ovim recenzijama, sve mi se više i više sviđaa. ♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  3. Baš primamljujuće izgleda set, mada ga nisam probala. Celokupan post mi se mnogo sviđa, a posebno bih prokomentarisala ovo što si rekla na početku. Naime, "Nisu samo žene te kojima su lepo stilizovane i oblikovane obrve važne, već i muškarci", iskreno mi je nekako bilo glupo kad vidim da muškarci sređuju obrve, ali sam relativno- skoro počela da gledam jednu seriju u kojoj glavni glumac ima prelepe obrve i mnogo mu lepo stoje. Tako da, mislim da kao što ne stoje svim muškarcima lepo "nalickane" obrve, tako ume da me iznervira kada vidim devojku sa prejakim obrvama, a njoj to pritom ne stoji. Bože! Odoh u drugu temu. :P Sve u svemu, set mi prelepo deluje na prvi pogled. :D

    https://anasbloggerlife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Nice color this mini palette!
    I'm following your blog and Facebook page, please follow me back :)

    My Tester Mania BlogFacebook pageTwitter

    ОдговориИзбриши
  5. Very interesting and good product! I'd like to try it!
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  6. Super post! Meni je dovoljno da svoje samo oblikujem jer su dosta tamne i upečatljive, ali uverena sam da je ovo odličan proizvod. :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post, nisam probala ovaj set ali koristim mnogo drugih proizvoda brenda Ingrid. Prezadovoljna sam.

    ОдговориИзбриши
  8. Enjoy it. I use nyx eyebrow jelly and pomade. I'm not very good at using powder products :)

    ОдговориИзбриши
  9. Baš mi se sviđaju ove četkice koje koristiš, nadam se da ćeš napraviti i zasebnu recenziju o njima. ♥ Super post. ♥♥

    My Beauty Empire

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga, potrudiću se da uskoro napišem i recenzije četkica koje koristim. :)

      Избриши