Essence noviteti

04:05

Danas ću vam pokazati Essence novitete za sezonu proleće/leto 2017. godine koje sam dobila na testiranje. U paketu koji mi je stigao pre nekoliko dana se našlo 6 proizvoda. Pogledajte u nastavku posta o kojim proizvodima je reč i kakvi su moji prvi utisci o njima.
Inače, Essence ove godine slavi 15. rođendan.






Prva stvar koju želim da vam pokažem su lakovi za nokte. Jedan je dopuna već svima poznate Essence gel linije lakova (reč je vrlo intenzivnoj crvenoj nijansi 92 red carpet), a drugi je iz glow care linije sa kukui uljem koje jača i štiti nokte - 06 berry caring.
Zajedničke karakteristike za oba ova laka su: kvalitetna i precizna četkica, dovoljno ih je naneti u samo jednom sloju i mogu da "izdrže" na noktima nekoliko dana.









U paketu su se našle i dve maskare. Volume stylist 18h lash extension maskara je moj favorit. Ima malo tanju četkicu i ne stvara grudvice prilikom nanošenja. Sa njom može da se postigne jako dobar volumen i dužina trepavica. Jedino je u pogledu uvijanja potrebno malo više "posla". Zato ja praktikujem da ovu maskaru nanosim tek nakon što trepavice uvijem uvijačem.
Volume stylist 18h curl & hold maskara za razliku od prethodne ima nešto deblju i zakrivljenu četkicu. Iako ja ne volim preterano maskare koje imaju zakrivljenje četkice, moram priznati da sam ovu zavolela. Sa nekoliko slojeva ove maskare (2-3) se može postići neverovatan volumen i uvijenost trepavica, ali ako niste dovoljno vešti i pažljivi mogu se pojaviti i grudvice.















Camouflage full coverage korektor je moje najveće iznenađenje kada su Essence noviteti u pitanju. Ja nemam nekih većih nepravilnosti na licu, ali imam problem sa tamnim kolutovima oko očiju koje ovaj korektor savršeno prikriva i daje koži prirodan i svež izgled. Dostupan je u dve nijanse, a moja je 05 Ivory.













I poslednji proizvod je Shine, shine, shine lipgloss u nijansi 13 red carpet starlet.
Iako su u posednje vreme mat ruževi na usnama jako popularni, sigurna sam da ćete obožavati i ove Essence sjajeve. Karakterišu ih izuzetna pigmentacija, dugotrajnost i efekat sočnih, mokrih usana. Takođe, za razliku od drugih sjajeva, sa ovim nećete imati toliko lepljiv osećaj na usnama.
Mene miris ovog crvenog sjaja podseća na maline.









Da li ste vi probali neki od Essence noviteta i kakvi su vaši utisci?




facebook: Fashion, Beauty and Style
mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

10 коментара

  1. Sjajan post, draga! Proizvodi mi se baš dopadaju! Essence obožavam jer imaju sjajne proizvode i pristupačne cijene. :)♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Sve mi se stvari zaista svidaju. Lakovi su bas lijepi. I na prvi pogled, umjesto maskare, ja sam mislila da.je tekuci ruz 😂
    Odlicne su ti forografije ☺

    MMara

    ОдговориИзбриши
  3. Predivne su stvarcice, za oko su mi posebno zapali lakovi za nokte, koje inace koristim i oboyavam ;)! Jako mi se dopadaju i fotke i celokupan post, zaista divno!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odlične su stvarčice. Ovaj drugi po redu lak je predivne nijanse! :)

    Kathy's delight / Instagram / Facebook

    ОдговориИзбриши
  5. Predivne su sve stvari,za ove maskare sam mislila da je neko sjajilo baš podsjeća ambalaža na to haha.♥


    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post draga <3 dobile smo slicne stvari i ja sam bas zadovoljna njima :)

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  7. Također sam sve novitete dobila na testiranje i slažem se sa svime, samo što je moj favorit definitivno ova druga maskara ,nekako više odgovara mojim trepavicama. ☺

    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  8. Odlična recenzija, nisam ljubitelj sjajeva, a maskaru i lak ću morati da probam !

    ОдговориИзбриши
  9. Jao kao dobri proizvodi!
    Isprobala sam ovaj crveni lak,maskaru i korektor i pre dobri su :)
    Pratim te :)

    sweet-girls-em.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  10. Jako mi se svidjaju proizvodi. Essence je vrlo pristupacan a ima odlicne stvari, najvise volim njihove lakove.
    Najvise mi se svideo ovaj korektor jer i ja imam problema sa tamnim krugovima oko ociju, uopste nemam one podocnjake 'do poda' ali taj krug oko ociju mi je jako taman. Jedini korektor koji mi je pomogao je onaj Maybelline njihov koji nazalost nema da se kupi kod nas, ali on za u poredjenju sa Essence korektorima jako skup.
    Hvala na preporuci za korektor, sigurno cu ga kupiti. :)
    Pogledaj moj blog ako zelis : http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши