Makeup Revolution THE ONE stik za konturisanje i FREEDOM paleta senki: recenzija

08:19

Pre nekoliko dana sam od Makeup Revolution kozmetika Srbija dobila stik za konturisanje i paletu senki. U nastavku posta možete pročitati recenziju i moje utiske o ovim proizvodima.





THE ONE BLUSH STICK
Ovaj stik za konturisanje je mekan, lagane teksture i vrlo jednostavno se blenda i stapa sa puderom. Dolazi u kvalitetnom pakovanju od crne plastike u kom se nalazi 12 g proizvoda. Nakon nanošenja dobija mat efekat. Iako je u čvrstom stanju, ima dosta kremastu strukturu. To se lako oseti kada ga nanosim na lice. Vrlo je jednostavan i pogodan za korišćenje čak i za početnike.
Iako konturisanje lica nudi brojne prednosti (ističe pojedine delove, neke manje lepe sakriva, može da suzi lice...), ne zaboravite da u svemu treba imati meru. Cilj je postići prirodne konture i što bolje sve izblendati da se ne bi videle linije. Ja imam dosta svetao ten, a kako je nijansa ovog stika mnogo tamna, dovoljno je da ga nanesem vrlo malo da bih postigla željeni efekat.
Da bih sve pravilno sjedinila na svom licu koristim beauty blender (može se koristiti i suv i vlažan), a ponead koristim i svoje prste.
Još jedna od prednosti ovog stika je njegova postojanost. Ostaje na licu u nepromenjenom stanju sve dok ne skinem šminku.







FREEDOM paleta senki
Ova paleta dolazi u plastičnoj kutiji, sadrži 10 senki i aplikator za nanošenje istih. Sve nijanse su mat osim plave i sive, koje su shimmeraste. Kako paleta ne sadrži nude nijanse, više je prikladna za korišćenje za neke večernje izlaske, nego preko dana. U mom slučaju su jedini izuzetak bela i crna senka, koje ponekad koristim i u svakodnevnoj makeup rutini. Belu koristim za deo ispod obrva, a crnu ponekad umesto eyeliner-a (jednostavno uz pomoć tanke četkice samo blago "uokvirim" svoje oči sa malo crne senke).
Pigmentaciju ove palete možete videti na slici ispod (svi swatch-evi su naneti na kožu samo u jednom sloju bez prajmera i slikano je na prirodnom svetlu).
Najvažnije prednosti ove palete za mene su: dobra pigmentacija, postojanost, lako i brzo blendanje i lep finalni efekat. Ako izuzmemo zelenkaste i narandžaste nijanse koje ja sigurno neću koristiti jer ne volim te boje, sve ostale su divne.









facebook: Fashion, Beauty and Style
mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

13 коментара

  1. Divnoo :)
    Proizvodi su divni, a tvoja recenzija mi se jaaako dopada :) ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман15. март 2017. 10:05

    Proizvodi su jako lepi, draga, a recenzija je još bolja. Preedivno!

    laAdda

    ОдговориИзбриши
  3. Divne boje,paleta je super za one koji vole eksperimentisati:)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  4. Prilično zanimljiva paleta senki, ni ja sama ne bih pomislila da koristim narandžaste i zelene tonove, pogotovo tako upečatljive.



    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Baš mi se dopadaju tvoji proizvodi! Paleta ima jako interesantne nijanse! Stik za konturisanje takođe izgleda jako kvalitetno, samo malčice tamna nijansa za moj ukus, ali uglavnom mi se dopada. :) Sjajan post, xoxo

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Great makeup palette, I love the colors.:)

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ОдговориИзбриши
  7. ajme koje boje da ti uljepšaju dan!super blog!




    http://babylovesfashion.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  8. the color palette is so bold and bright! cool :)

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net/

    ОдговориИзбриши
  9. Odlicna recenzija! Imam sjenila od Makeup revolutiona i ona su mi odlicna, pa pogledaj njih ako zelis,sigurna sam da bi ti se svidjela. Paleta sjenila je jako lijepa, ali bi bilo bolje da ima vise nijansi za svaki dan. Nadam se da ces uzivati u koristenju tih proizvoda. :)

    beautybydorotea.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  10. Meni je ova paleta senki toliko divna da mi dođe da vrištim koliko mi se dopada. :D

    The Fashion Spell | Q&A

    ОдговориИзбриши
  11. wow fantastic shades:) perfect for spring:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Bukvalno si pogodila moj ukus za šminku, bukvalno se istopim kad vidim ove paletice!

    https://magicnisvetlepote1.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши