Marrakesh Endz - Tretman za ispucale krajeve

14:16

Negde pred Novu godinu sam dobila na testiranje Marrakesh Endz. Da bih vam mogla preneti što detaljnije utiske o ovom proizvodu, nisam odmah sa vama podelila njegovu recenziju, već sam sačekala da prođe dovoljno vremena i da zaista vidim kako on deluje na mojoj kosi.
Kako se skoro uvek feniram ili pravim lokne da bi moja kosa lepše izgledala, njeni krajevi najpre stradaju. Da bih to sprečila ili što je moguće duže odložila koristim razne proizovde za njenu zaštitu i opravak. Ovih mesec i nešto dana kako koristim Marrakesh Endz moja rutina kada je nega kose u pitanju je izgledala malo drugačije. Uglavnom sam samo nakon što operem kosu (šampon + regenerator) i pustim da se malo osuši prirodnim putem na krajeve nanosila Marrakesh Endz.




Ovaj proizvod dolazi u pakovanju od 118 ml koje je vrlo praktično jer ima pumpicu koja omogućava pravilno doziranje (mala količina je dovoljna da "pokrije" sve krajeve). Ja ga nanosim od sredine svoje kose ka krajevima. Na uputstvu sam pročitala da se može nanositi i na suvu kosu. Bilo da ga nanesete na suvu ili mokru, vaša kosa će mirisati i svi će to osetiti jer Marrakesh Endz ima malo jači, egzotičan, sladak, zemljani miris, miris Marokanskog arganvog ulja. Ne ispira se i kosa ga vrlo brzo upije.
Pored Arganovog ulja iz Maroka, Marrakesh Endz sadrži i ulje iz semena konoplje, koje ima obnavljajuće dejstvo, protein pšenice i pantenol, koji popunjava, zatvara i popravlja ispucale vrhove kose, ujedno ih štiteći od daljih oštećenja. Moji krajevi izgledaju mnogo lepše i zdravije. Oni nakon pranja obićno budu naelektrisani, ali od kada koristim Marrakesh Endz, taj problem gotovo da je u potpunosti nestao.
Proizvod ne sadrži parabene i sulfate. Možete ga naručiti i online: https://goo.gl/PqYbG2

Da li ste koristili neki od Marrakesh proizvoda i kakvi su vaši utisci?


facebook: Fashion, Beauty and Style
mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com



You Might Also Like

7 коментара

  1. This product sounds nice.
    http://societyfix.blogspot.com.eg/

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam nikad čula za ovaj ''brend'', ali mi se čini zanimljivim, pogotovo ovaj proizvod koji si ti danas recenzirala, jer i ja imam ispucale vrhove, odlična recenzija

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  3. Iako sam veliki ljubitelj preparata za negu oštećene kose do sada ovaj nisam koristila, ali mi izgleda vrlo kvalitetno i korisno tako da ću ga definitivno probati. Hvala na preporuci. Odlična recenzija.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  4. Srećom nemam ispucale vrhove,pa ne koristim ovako nešto,ali ako budem fenirala,peglala kosu,onda sigurno hoću.

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  5. Hi, thank you for your visit ! Now I´m here to know you :)
    This product seems perfect, I didn´t know it before read
    your post! It´s great know new beauty products to care my
    body! Nice to meet you, lots of kisses,

    www.comparteilusion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. it seems great!


    Beijinhos
    n. // www.fashionjacket.com.br

    ОдговориИзбриши