November beauty favorites

23:26

Ako redovno pratite moj blog, onda znate da već neko vreme sa vama delim svojih 5 beauty favorita svakog meseca. U nastavku pogledajte koje sam to proizvode u novembru najviše volela i zašto.




Garnier pure active micelarna voda
Ovu miceralnu vodu sam kupila negde pred kraj novembra, tako da je nisam jako dugo koristila, ali je i ovo kratko vreme bilo dovoljno da steknem pravi utisak o njoj. Namenjena ja za kombinovanu i masnu kožu (upravo ovo je i razlog zašto nisam kupila onu čuvenu roze Garnier micelarnu vodu). Šminku skida odlično (čak i vodootpornu bez ikakvih poteškoća). Što se mirisa tiče, gotovo da ga uopšte ni nema (postoji neki jako blag, ali ga ja ponekad ni ne osetim). Iako imam jako osetljivu kožu lica, ova micelarna voda mi nije izazvala nikakve negativne reacije. Generalni zaključak je da je ovo svakako jedna dobra micelarna voda, koja ispunjava ono što se od nje očekuje.




Schauma keratin strong šampon
Poslednjih nekoliko godina uglavnom koristim Schauma šampone i regeneratore za kosu. Od svih koje sam do sada koristila, Schauma keratin strong mi se najviše sviđa. Šampon je namenjen za obnovu kose i sa kompleksom keratina je. Obožavam misris ovog šampona. Kosa mi nakon pranja uvek predivno miriše. Malo je gušći od ostalih šampona, ali meni se to, recimo, sviđa. Nakon pranja kose sa njim, koristim regenerator istog naziva, ali ga ostavim nekoliko minuta da stoji i tek nakon toga isperem jer kosa bude mnogo mekša nego kada se odmah ispere. Meni kosa nakon pranja i samo sušenja bude malo čupava, ali ovaj šampon i regenerator su to u velikoj meri smanjili.




Balea anti-transpirant extra dry
Kada su dezodoransi i anti-perspiranti u pitanju, uglavnom ne volim da eksperimentišem i najčešće koristim Niveine. Međutim, pre nekog vremena sam bila u DM-u i zainteresovali su me pomenuti broizvodi Balea brenda. Kako svi imaju jako pristupačnu cenu, odlučila sam se da uzmem extra dry. Bočica sadrži 50 ml proizvoda i jako lepog je izgleda. Ovaj anti-transpirant ne sadrži alkohol, ali ja vam ne bih preporučila da ga koristite ako imate jako osetljivu kožu pazuha. Ja nemam, pa mi je odgovarao. Ima jako blag, nežan i prijatan miris. Na pakovanju piše da pruža 48h zaštitu, što je stvarno jako preterano jer on toliku moć svakako nema. Obzirom da se ja ne znojim previše, definitivno mi odgovara i verovatno ću ga opet kupiti.




Ingrid ideal lumi tečni puder
Recenziju o ovom puderu sam vam već pisala (možete je pročitati u ovom postu), a zapravo sam ga tek u novembru počela koristiti i to za večernje izlaske. Razlog za to je što ovaj puder u sebi sadrži jako malo sitnih šljokica. One nisu napadne, niti previše vidljive na licu, ali sam se ja ipak odlučila da ga koristim uveče. Ne može svaki puder da "preživi" večernji izlazak. Ovaj ima slabu/srednju pokrivnu moć, je za moju kožu lica idealan jer imam samo neke sitne nepravilnosti, koje on bez problema pokrije. Jako me je prijatno iznenadilo što je izdržao na licu nekoliko sati (večernji izlazak je bio u pitanju), a da nije "ispucao". Jako je lagan i ne stvara osećaj maske na licu-gotovo da nećete ni osetiti da ga nosite. Lako se razmazuje i odlično izjednačava ten. Bilo da ga kupite u nameri da ga koristite kao dnevni puder ili, pak kao ja, za neke večernje varijante, sigurna sam da ćete biti zadovoljni.




Golden rose rich color beli lak za nokte
Pored crnog laka za nokte, koji je oduvek bio moj omiljeni, u poslednje vreme je jako počeo da mi se sviđa i beli (pod tim milsim da onu baš "kreč" belu boju). Iako možda u bočici tako izgleda, ne mogu svi lakovi da "izvuku" tu nijansu. GR lakove dugo koristim i kada sam prvi put kupovala beli lak, odlučila sam se da to bude baš GR jer sam pretpostavila da će kvalitet biti upravo onakav kakav i očekujem. Ni malo nisam pogrešila jer sam već nakon prvog korišćenja bila i više nego zadovoljna. Dobila sam željenu boju na noktima. Gotovo svaki lak nanosim u dva sloja jer mi tako duže traju, pa je tako bilo i sa ovim i u poslednje vreme ga baš često koristim.




Kako vam se sviđaju moji favoriti? Da li vi koristite neki od ovih proizvoda?


mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com



You Might Also Like

8 коментара

  1. nisam koristila niti jedan proizvod ali koristila sam garnierovu dvofaznu micelarnu vodu odlicna mi je bila, garnier zaista odusevljava kvalitetom

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши

  2. it has some really good products.
    Have a good weekend
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    ОдговориИзбриши
  3. Nijedan proizvod nisam koristila, ali sviđa mi se način na koji ih opisuješ i definitivno znaš svojim pisanjem da držiš pažnju do poslednje rečenice. :)
    Super post! :)
    Uživaj u vikendu! :*

    LITTLE BOX OF HAPPINESS

    ОдговориИзбриши
  4. Jako zanimljiv post. Nisam probala ni jedan od ovih proizvoda tako da mi je drago da sam citala o njma

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Jako zanimljivi proizvodi neke i ne koristim ali mislim da izgledaju super. <3

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala ništa od proizvoa, osim schaume i meni je bila odlična, ovaj ingrid puder mi se čini jako dobrim

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши