Golden rose longstay liquid matte lipstick 10

05:04

Danas vam donosim recenziju svog omiljenog mat tečnog ruža. Iz naslova ste mogli videti da se radi o Golden rose ružu u meni najdražoj nijansi broj 10. Kada sam prvi put otišla u parfimeriju da kupim ovaj ruž, nisam bila sigurna da će mi se preterano svideti jer sam ja ipak želela neku nijansu koja je više "nude", ali kako Golden rose tada u svojoj ponudi nije imao previše nijansi, ova je bila najpribližnija onom što sam želela, pa sam se odlučila da je probam.



Da, ovo nije bila moja "zamišljena" nijansa, ali sam je zavolela već nakon prvog nanošenja. Zaista sam se oduševila kako ova nijansa izgleda kada se stavi na usne, a još važnije, meni je lepo stajala. U nastavku ću sa vama podeliti detaljnu recenziju i razloge zbog kojih ja toliko volim ovaj ruž.

U pakovanju napravljenom od kvalitetne plastike se nalazi 5,5 ml proizvoda. Prilikom samog nanošenja ruža u nijansi 10 se oseti miris čokolade. Aplikator za nanošenje je vrlo precizan, pa nema potrebe za korišćenjem olovke za usne. Kremaste je strukture i jako lako se nanosi i pokriva površinu usana. Nema potrebe za stavljanjem nekoliko slojeva da bi se dobila željena nijansa jer se to postiže već nakon prvog nanošenja. Ova nijansa (a pretpostavljam i ostale) je izuzetno pigmentisana. 



Vrlo brzo nakon samog nanošenja ovaj ruž na usnama postaje potpuno mat. Još jedna fenomenalna osobina ovog ruža je dugotrajnost. Moram da priznam da je ovo najdugotrajniji ruž koji sam do sada koristila. Nakon što se osuši na usnama, on ne ostavlja tragove na zubima, a ni na čaši. Čak se ni nakon jela gotovo ni malo nije skinuo. Ne razmazuje se - kako sam ga nanela, takav i ostaje. Otprilike izdrži nekih 6-7 sati, a da prilikom tog vremena nema potrebe za njegovim popravljanjem. 

Pošto jako isušuje usne (a moje su u ovom periodu godine ionako dodatno osteljive), praktikujem da pre nego što nanesem ovaj ruž na usne najpre stavim neki balzam koji ima mat završnicu. Kada nanesem ruž nakon toga, gotovo da i zaboravim da na usnama uopšte i imam nešto jer je toliko lagan i uopšte ne stvara onaj lepljivi osećaj na usnama. Jedini "problem", ako uopšte tako mogu reći, je skidanje ovog ruža. Ja trenutno za skidanje šminke koristim Garnier pure active micelarnu vodu, ali je potrebno da usne jako pritisnem i trljam tufererom na koji sam prethodno stavila mecelarnu vodu. Ovaj deo mi se, pretpostavljate, ni malo ne sviđa, ali obzirom na kvalitet ovog ruža, ne pada mi teško da to "istrpim".

Kada sam ovaj ruž prvi put kupovala u lokalnoj parfimeriji, prodavačica mi je rekla da je po njenom mišljenju nijansa br. 3 najlepša, ali da se 10-ka najviše prodaje i da se često desi da upravo ona bude rasprodata i da je neko vreme nemaju u ponudi. Nijansa 10 je hladna i mislim da ipak ne bi odgovarala svačijem tenu, ali ako ste te sreće kao i ja da vam u potpunosti odgovara, sigurna sam da će vam ovo biti najdraža nijansa.




Cena ovog ruža u parfimeriji u kojoj ga ja kupujem je 450 rsd. Ne mogu a da ovde ne spomenem i čuvene NYX tečne ruževe, koji su dosta skuplji od GR i stvarno mislim da nema potrebe plaćati toliku cenu kad su GR toliko divni i kvalitetni.

Da li ste vi probale Golden rose tečne ruževe? Koja vam je omiljena nijansa?


mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com




You Might Also Like

14 коментара

  1. Ruž izgleda prelep, baš bih volela da ga isprobam! ☺

    Poseti: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  2. Wow ovaj matt tečni ruž je savršen *O*, jako mi se dopada, iako nisam ljubitelj ruževa, ovaj mi je savršen, morat ću ga potražiti

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. U planu imam 2-3 nijanse da probam, ali stavit cu i ovu jer je prelijepa boja :)

    ОдговориИзбриши
  4. Steta sto kod nas bas i nema GR kozmetike... Cula sam da su svi poludjeli za ovom nijansom, meni se svida, al ne znam kako bi mi stajala. Super si odradila recenziju :)

    http://myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Predivna nijansa. Još uvijek nisam kupila ni jedan GR ruž. Dvoumim se između njega i NYX. :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  6. Od njihovih mat tecnih ruzeva, imam samo taj i jedan mi je od omiljenih, bas cesto ga nosim :-)
    Odlican post ! :-*

    VISIT MY BLOG PEOPLE :
    https://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/12/pleated-skirt.html

    ОдговориИзбриши
  7. I love those lipsticks, really beautiful:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Prelijepa nijansa, jedva cekam da isprobam.
    Pratim te :)

    ОдговориИзбриши