Morning-favorite part of the day

23:04

Click to see more: sunglasseswatchringsdiy goal list


U ovim hladnim jesenjim danima je tako teško ustati ujutru iz toplog kreveta. Još ako napolju pada kiša, samo biste se pokrili ćebetom po glavi, zar ne? U mom slučaju to nije baš tako jer bih onda preskočila svoj omiljeni deo dana. Možda vam ovo zvuči čudno, ali ja jako volim jutra. Naravno, najviše ona u kojima se probudim i vidim da napolju greje sunce, ali ne volim da propuštam ni ona manje lepa. Pitate se u čemu je tajna. Imam tu neku svoju jutarnju rutinu koju jako volim i iz tog razloga ustajanje ranije za mene ne predstavlja problem. Nekada se sama probudim, a nekada navijem alarm (obično nekih 15-ak minuta ranije nego što treba da ustanem jer ne izlazim iz kreveta čim se probudim). Ali kad jednom ustanem iz kreveta, ponovnog vraćanja i dodatnog spavanja tog jutra više nema.
Doručak mi je omiljeni obrok u toku dana. Ne jedem previše ujutru, ali doručak nikada ne preskačem jer to nije zdravo, a i treba mi energije za taj dan. Nakon doručka dolazi moj najdraži deo jutarnje rutine-ispijanje kafe. Kafu obično u toku dana pijem samo jednom i to upravo ujutru. Kakvu ću kafu piti zavisi od rasoploženja i mojih afiniteta toga dana. Dok pijem kafu najčešće volim da budem sama, pustim neku muziku, čitam časopise ili nekoliko stranica knjige, pogledam neki video na youtube-u i slično.
Još jedna od čari koje jutro sa sobom nosi je vežbanje. Verujte mi, najbolji deo dana za vežbanje je upravo jutro. Ja obično preferiram samo trčanje iako u poslednje vreme to nisam često činila, ali planiram da se ovih dana vratim i toj svojoj rutini.
Nemojte biti mrzovoljni. Ako ustanete ranije, ne samo da ćete imati više vremena u toku dana, već ćete i uživati u divnim trenucima kada se svet tek budi. Pronađite neku stvar koju volite i koju biste mogli da radite ujutru i onda vam ustajanje ranije neće toliko teško pasti. 

Koji je vaš omiljeni deo dana?


mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com

You Might Also Like

16 коментара

  1. Ja isto obožavam jutro. Probudim se, popijem Kraš, napravim par vježbica i prošečem do škole. Možda je glupo što uživam u ovome, ali sitnice su dovoljne da budemo sretni :)

    Fantastiko World

    https://fantastikoworld.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post, sad mi se jutro čini nešto ljepše haha makar sam oduvijek na neki način voljela jutra jer tada mogu uraditi najviše stvari haha tj najefikasnija sam ujutro. A moj najdraži dio dana...a onaj kad nisam u školi nego odmaram doma hahah slušam glazbu ili se dopisujem ili gledam neki film.

    Inače otvoril sam youtube kanl i nadam se da ćeš baciti pogledjer bi mi zbilja značilo pošto sam tek počela, sve piše u ovom postu ovdje: http://strujadreams.blogspot.hr/2016/10/moj-prvi-youtube-kanal.html
    Unaprijed hvala! :D
    -Sara

    ОдговориИзбриши
  3. Kratak i jasan post. Ja inače nisam toliki ljubitelj jutra, najviše volim ono doba pred večer, ali nisam nikako jutarnja osoba xd inače divan post i fotografija, definitivno si ih trebala ubaciti još

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Love this picture.
    http://societyfix.blogspot.com.eg/

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicaan post!Divno pises!
    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Super post draga! Ja nisam takav tip :D
    Ako zelis da zapratimo jedna drugu :)
    http://thebeautyofstylefashionblog.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Hehe baš se kužimo, ja se ujutro jednostavno jedva probudim. :/

    CANDY MAKEUP GIRL

    ОдговориИзбриши
  8. Definitivno biram nedjeljno jutro. To je vrijeme kada ne moram rano da se rastajem sa krevetom i taman dok se odlučimo rastati i sunce se pojavi pa i nije baš toliko hladno. No, i inače volim jutra jer tada najviše funkcioniše ma koliko da sam umorna i pospana. Podne me nekako uspava ^_^. :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. Slazem se sa tobom, jutro je zaista divan deo dana o ja ne volim da ga provedem spavajuci, vec cineci svasta sto me ispunjaba i cini nasmejanom. Uzivam u juttima. Pa ja sam cak i na letnjem raspustu ustajaka u pola devet i odlazila na trcanje, dok vecina petnaesrigodisnjaka u to vreme spava, pa sve do 12, 13 casova, zar ne?
    Mislim da je mnogo lepse jutro provesti na sto kvaliteniji nacin, a noc ostaviti za san. :)
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  10. I also try not to skip Breakfast, but doing the exercises not being used
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  11. i usualy dont do breakfast

    www.callmeponyboy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Odličan post !
    GIVEAWAY na blogu --- > https://faasshione.blogspot.hr/2016/10/giveaway.html

    ОдговориИзбриши
  13. Prije sam blago rečeno mrzila jutra jer bih se probudila prekasno i ne bih imala vremena za doručak i tako to (jedva sam se obukla), ali kako sam bila na moru, a i nisam neka spavalica (čak i ako idem spavati u ponoć ja ću se probuditi oko pola devet, ali sada čak i vikendom idem oko deset, jedanaest sati no onda se probudim u osam), otkrila sam trčanje ujutro. Budući da ljetujem skroz na jugu (kod Dubrovnika) već je oko 11 pakleno vruće, pa sam se budila u sedam, samo bih oprala zube i malo popila vode, i trčala u svom mjestu. Zaista je divno, priroda oko tebe, stabala smokava, maslina i još puno toga... Jednostavno neopisivo. Zatim bih se samo vratila doma na doručak i sve što iza njega slijedi. Nažalost, kako je počela škola, a i vratila sam se u Zagreb, više ne idem toliko često na trčanje ali sada imam svoju rutinu doručka, ispijanja vitamina... I moram priznati da se zaista pridržavam toga! Odličan post, svaka čast!

    marinasplace.eu

    ОдговориИзбриши
  14. Uh, ja nisam ljubitelj ranog ustajanja nikako :D
    Ali sada dok sam čitala ovaj tvoj post, zamislila sam kako to sve super izgleda, pa ko zna, možda nekad i zavolim rano ustajanje i jutro :)
    Odličan post i super napisano :)

    NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ОдговориИзбриши
  15. Divan post.Ja vise voim noc jer mnogo volim da spavam.Ali ti si ovo prelepo srocila i divno je draga. <3

    https://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  16. Morning is also my favorite part of the day, when I have a hot coffee and get ready for the day, choosing my outfit, applying my makeup, prepping for a new day.
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ОдговориИзбриши