Ingrid cosmetics

03:23

Pre nekoliko dana mi je stigao paket Ingrid kozmetike. Njen distributer za našu zemlju je Obradović AM company o.d. U njihovoj ponudi se nalaze i ovi brendovi: Pulse, Butterfly, Donegal, Verona, Ryana, Venita. Zajedničko za sve njih je da imaju jako pristupačne cene, pa svaka devojka i žena može da ih priušti. Na sajtu ove komanije pod nazivom Kozmetika & parfemi možete pogledati njihovu celokupnu ponudu i svaki od proizvoda poručiti online (poštarina je besplatna za porudžbine veće od 1000 din). Pomenute proizvode možete kupiti i u brojnim parfimerijama širom zemlje, OVDE možete pogledati koje su to.



Ja do sada nisam koristila ni jedan proizvod Ingrid kozmetike. Za ovaj brend sam tek nedavno i čula. Prva stvar koju sam primetila kada sam otvorila paket je izuzetno kvalitetna i jako lepa ambalaža svakog proizvoda. Pretpostavila sam da su i sami proizvodi podjednako dobro kvalitetni čim su proizvođaču bitni i takvi detalji. Primera radi, čuveni Rimmel Stay Matte puder u kamenu o kome svi toliko pričamo i koga svi toliko koristimo, ima poprilično nekvalitetno pakovanje, što je meni uvek smetalo iako ga stalno koristim. Pojedninačne detalje o svakom od proizvoda koji sam dobila, kao i moje utiske možete pročitati u nastavku.

Podloga za šminku Ingrid Smoothing & Mattifying
Jako pozitivne utiske o Ingrid podlogama za šminku sam čitala na nekim blogovima i pre nego što sam probala ovu. Smoothing & Mattifying podloga dolazi u pakovanju od 30 ml sa pumpicom. Prozirna je i sadrži elastomer i silikon zahvaljujući kojima se jako lako nanosi. Namenjena ja svim tipovima kože. Nakon nanošenja koža postaje glatka i čvršća. Takođe, pruža koži hidrataciju i prikriva sitne nepravilnosti na licu i, za mene najvažnija stvar, daje koži mat izgled i osigurava da će šminka na licu izgledati savršeno satima. Ja imam masnu T-zonu lica i već gore pomenuti Rimmel Stay Matte uspeva da je matira neko vreme (otprilike 3-4 sata), a nakon toga bih obično trebala ponovo da ga nanesem jer taj deo lica počinje da mi se sija. Od kada sam počela da koristim ovu podlogu, skoro da uopšte više ni ne popravljam, niti dodajem puder u kamenu jer moje lice mnogo duže zadržava mat izgled, a i celokupna šmika koju stavim mnogo bolje izgleda.



Tečni puder Ingrid IdeaLUMI Nude br. 201
Kao i podloga, i ovaj puder dolazi u pakovanju od 30 ml i ima pumpicu. Kremaste je strukture i namenjen je svim tipovima kože. Sadrži aktivni fitokompleks koji štiti kožu od štetnih UV zraka. Lako se razmazuje, ne stvara neprirodni efekat maske, ne isušuje kožu i omogućuje joj da diše. Što se njegove moći za prikrivanje nesavršenosti tiče, to vam ne mogu sa sigurnošću tačno reći jer trenutno na svom licu imam samo neke male sitne, nepravilnsti koje on jako dobro prikrije i pruži mojoj koži lica ujednačen i blistav ten. Ali zato ne znam kako bi se ponašao kada su neke veće nepravilnosti u pitanju (primera radi-veće bubuljice ili nešto slično). Na osnovu svojih iskustava bih mogla reći da ima dobru pokrivnu moć. Postoji jedna stvar zbog koje ovaj puder ne preferiram da nosim preko dana, već uglavnom za neke večernje izglaske. Naime, on u sebi sadrži neki sitni sjaj koji se na koži može primetiti nakon što se nanese. Nije to ništa preterano i u granicama prirodnog je, ali pošto ja ne volim nikakve vrste sjaja na svom licu preko dana, najradije ću ga ipak nositi za večernje izaske.




Mat senka za oči Casablanca br. 111
U pakovanju se nalaze 4 različte nijanse. Imaju divnu kremastu strukturu, lako se nanose i jako su postojane. U njihovom sastavu se nalazi shea maslac koji hrani i regeneriše kožu i poboljšava njenu eleastičnost. Sadrži i vitamine A i E koji obezbeđuju potreban nivo vlažnosti. Ja za svoju dnevnu šminku koristim prve dve nijanse iz ove palete, a sve četiri su idealne za postizanje smoky eyes efekta. Ovom paletom sam jako zadovoljna jer senka na mojim kapcima ostane sve vreme baš kako sam je i nanela.





Maskara za oči - Ingrid Lash Artiste Volume
Kako nemam previše duge trepavice, kod maskare mi je jako bitno da može da mi pruži dužinu trepavica koju želim, volumen, ali i da ne stvara grudvice (bar ne previše). Trenutno imam nekoliko različitih maskara koje su otvorene, ali ih ne koristim jer ne ispunjavaju gore pomenute uslove. Kada mi je ova Ingrid maskara stigla, moram priznati da sam bila pomalo skeptična zbog silikonske četkice koju ona ima. Razlog za to je što sam prošle godine uzela jednu maskaru sa takvom četkicom (čini mi se da je bila brenda Golden Rose), koja je stvarala previše grudvica i ta četkica koju je ona imala je bila toliko nezgodna da sam par puta uspela da se sa njom "udarim" u oko nakon čega sam prestala da je koristim. Četkica ove Ingrid maskare je izrazito gusta i sa njom uspevam da postignem željeni volumen svojih trepavica. Jako dobro i razdvaja i uvija trepavice. Ja maskaru nanosim iz nekoliko poteza i samo se trudim da mi oni potezi na početku budu pažljivi zbog već pomenute četkice. Zapravo ja sa tim početnim potezima formiram osnovu, a u koliko ću poteza nakon toga još nanositi maskaru zavisi od željenog volumena koji želim da postignem, a ova maskara zaista ima moć da vam pruži volumen kakav želite. Takođe, sadrži i revolucionarnu formulu sa prirodnim voskom, koja daje trepavicama izuzetnu čvrstinu tokom celog dana. 





Tečni ruž Ingrid
Poslednja stvar iz paketa koji sam dobila je ovaj ruž. Verovatno ste prvo pomislili da je mat kad ste videli da je tečni ruž u pitanju, ali nije tako. Ja jako volim mat ruževe i ovog leta sam ih najčešće nosila, ali sa dolaskom hladnijih dana moje usne postaju jako osetljive i često budu ispucale ma koliko ih negovala, pa zato u ovom periodu godine ne preferiram toliko često da ih koristim (sem u nekim večernjim izlascima). Iako ovaj Ingrid proizvod nosi naziv ruž, ja bih pre rekla da je ovo sjaj za usne, ali to sad nije toliko ni važno. Ja ga uglavnom nosim preko dana. Boja je jako intenzivna i dugotrajna. Druga za mene jako bitna stvar je što mojim usnama pruža odličnu negu i optimalnu vlažnost u ovim hladnim danima. Na usnama može trajati nekoliko sati, a da ne promeni formu ni oblik (ostaće onakav kako ste ga i naneli).



Ukoliko vas moj generalni utisak o ovom kozmetičkom brendu zanima, mogu vam reći da sam jako zadovoljna. Generalno su se svi proizvodi jako dobro pokazali i sigurno ću i u budućnosti nastaviti da koristim neke jer ne samo da su kvalitetni, već imaju i jako pristupačne cene. Sledeći put kad budete hteli da kupite kozmetički proizvod nekog "zvučnog" brenda, koji možda i nije toliko pristupačan, samo se setite da i oni brendovi koji nisu toliko zastupljeni u medijima mogu biti podjednako (ako ne i više) kvalitetni, a ujedno i pristupačni.

Da li ste vi znali za Ingrid kozmetiku? Da li ste koristili neki njihov proizvod i kakvi su vam utisci?


mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com













You Might Also Like

10 коментара

  1. Prvi put cujem za ovaj brend, ali mi se dopadaju ovi proizvodi, izgledaju baš kvalitetno :)

    http://blogbysanja.blogspot.com/2016/10/another-haul-from-zaful.html

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post draga!
    Ovaj tečni ruž i maskara su mi najprimamljiviji *-*
    Odlična kolekcija!This is my life
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post o Halloweenu na mom blogu:

    ОдговориИзбриши
  3. Nikada nisam probala ni vidjela ovaj brend, ali mi maskara i puder izgledaju jako kvalitetno, mislim da bih i ja trebala ovo isprobati, ako negdje naiđem na iste

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Sjajne slike. Zaista lepo izgledaju svi proizvodi, pakovanja su privlačna dosta :D
    Volela bih da isprobam maskaru i senke. Imam isti problem sa trepavicama kao i ti..

    Najnoviji post ♡

    ОдговориИзбриши
  5. Proizvodi izgledaju zaista dobro, posebno mi se dopada paletica senki. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Kako dobar post ajme!
    Znači ove recenzije ti super idu, češće nam piši. ♥

    A proizvodi, divni!
    Ja kao veliki ljubitelj dekorativne kozmetike, nisam nikad čula za ovaj brend, ali proizvodi na prvu stvarno obećavajuće izgledaju.
    Pakiranja su diivna, boje u ovoj quatro paletici savršene, a i ova podloga za puder super izgleda.
    Divno. ♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  7. Ja do nedavno nisam znala za marku Ingrid ali mi je sada defintivno jedna od omiljenih, tako da mi je drago da sam procitala post na ovu temu i to bas na tvom blogu. Odlicno si nam predstavila sve proizvode, slike su vvrh, zaista dobar post.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  8. Mi u Bosni nemamo ovaj brend. :)
    http://raj-sminke.blogspot.ba/2016/10/halloween-with-shein.html

    ОдговориИзбриши
  9. Great products, enjoy them all
    Have a fab week ahead!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ОдговориИзбриши