September favorites

23:02

Post o mojim letnjim favoritima je naišao na jako lepe reakcije kod vas (možete ga pročitati OVDE). Iz tog razloga sam odlučila da češće pišem takve postove. Ako mi vreme i obaveze to dozvole, potrudiću se da vam svakog meseca predstavljam svoje favorite.
Danas ću vam pokazati neke od beauty proizvoda koje sam najviše volela ovog meseca.




Lily Lolo četkica za puder
Ovu četkicu imam otprilike nekih godinu dana. Od svih četkica koje posedujem nju sam najčešće koristila za nanošenje pudera u kamenu. Česta korišćenja i pranja nisu ni malo promenila njen kvalitet. Četkica je jako nežna i meka. Njena vlakna su sintetička i ne otpadaju prilikom pranja. Pored pudera, ova četkica je pogodna i za nanošenje bronzera.




Maybelline affinitone mineral foundation
Mineralni puderi sadrže prirodne minerale, lagani su i ne zatvaraju pore. Što se ovog pudera tiče, prvi put sam počela da ga koristim ovog meseca. Kada sam otišla u parfimeriju, zapravo mi namera nije bila da kupim baš njega, ali nakon što sam ga testirala na svojoj ruci, ipak sam se odlučila da njega uzmem. Namenjen je osetljivoj koži. Lako se razmazuje. Moja procena je da ima srednju pokrivnu moć (neće sakriti sve nedostatke nakon što ga nanesete). Ja inače nemam previše nedostataka na licu, pa mi zbog toga on odgovara. Ako se desi da se pojavi neka neželjena bubuljica ili neka druga nesavršenost, a ovaj puder ne uspe to u potpunosti da sakrije, jednostavno korektor reši taj problem. Pošto imam masnu kožu, ovaj puder je ne matira dovoljno, ali je u kombinaciji sa puderom u kamenu odličan.




Rimmel Stay Matte puder u kamenu
Moj najdraži puder u kamenu već nekoliko godina je upravo čuveni Rimmel Stay Matte i on je neizostavan deo kada je moja svakodnevna šminka u pitanju. Ima slabu pokrivnu moć, ali obzirom da ga ja koristim samo da bi mi matirao i osigurao šminku na licu, taj nedostatak mu opraštam. Nemojte očekivati da će vam pružiti mat efekat tokom celog dana. I sam proizvođač kaže da ovaj puder matira kožu otprilike nekih 5h. Na slici možete videti da je ovo pakovanje relativno novo (tek ga imam nekoliko dana). Ovaj puder redovno kupujem, a i nekako imam utisak da se brzo troši. Što se nijanse tiče, moj je u nijansi 003, ali nećete puno pogrešiti ma koju god nijansu da uzmete jer su sve vrlo slične.




Avon anew night cream
Uveče, nakon što skinem šminku i očistim kožu lica, obavezno nanosim neku hidratantnu kremu. Poslednjih nekoliko godina su to bile Nivea kreme (uglavnom Nivea Soft). Pre nekoliko dana sam potrošila svoju hidratantnu kremu, a kako sam dobila Avon anew kolekciju, rešila sam da nju probam. Inače kolekciju čine dnevna, noćna i BB krema. Opredelila sam se da probam noćnu kremu. Ima malo jači miris nego što sam na to navikla, ali je jako prijatan i sviđa mi se. Rekla bih da je njena tekstura nešto između kreme i gela. Plašila sam se da je koža iz tog razloga neće dobro upijati, ali sam pogrešila. Krema jako dobro hidrira kožu i brzo se upija. Takođe, čini kožu blistavom i besprekorno elastičnom.




Dermix Body Balm
Što se losiona i balzama za telo tiče, trenutno ih imam nekoliko, ali sam ovog meseca najviše koristila Dermix-ov losion za telo. Trudim se da pored lica i svojoj koži pružim redovnu i adekvatnu hidrataciju. Moram priznati da to ne činim svaki dan jer me stvarno to nekad mrzi. Razlog zašto mi je ovaj balzam jedan od dražih je što jako dobro hidrira kožu i čini je mekom. Koža ga relativno dobro upija. Na prvi kontakt sa ovim balzamom mi se učinilo da ima previše oštar miris, no kada se nanese na kožu to ne deluje tako.




Dontodent antibakterijski konac za zube
Ovo je proizvod DM marke. Cena mu je jako pristupačna, a kvalitet odličan. Koristila sam i konac za zube drugih proizvođača (koji su uglavnom skuplji od ovog) i mogu vam reći da Dontodent ni po čemu ne zaostaje za njima. Što se tiče higijene mojih zuba tiče, smatram da zubi nikada ne mogu biti čisti ako ih perem samo pastom i četkicom. Zato je konac za zube neizostavan. Nadam se da ga i vi koristite i da ste svesni da ni najbolja pasta i četkica ne mogu očistiti prostor između zuba, gde se sakupljaju ostaci hrane, a samim tim i bakterije. Ovaj konac ima prijatan misris i ukus mente. Lako se kida prevlaćenjem preko metalne kukice na vrhu pakovanja. U ovoj plastičnoj zelenoj kutijici se nalazi 100 m higijenskog konca.




Kako vam se sviđaju moji favoriti? Da li i vi koristite neki od ovih proizvoda?


mail for busnisess: fashionbeautyandstyle01@gmail.com




You Might Also Like

74 коментара

  1. Rimmelovom puderu sam vjerna godinama, kao i ti, niti jedan drugi mu ne može konkurirati apsolutno, obožavam!
    Ovaj kist gore izgleda stvarno jako dobro i kvalitetno . Gdje si ga nabavila?
    Maybelline puder isto imam želju probati, definitivno je sljedeći koji ću kupiti, baš da i ja testiram.

    Super post draga, jaako mi se sviđa kako pišeš ove favorite, samo nastavi, divno. ♥♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno! ♥
      Tu četkicu možeš naručiti online, a evo i linka: http://purebeauty.rs/prodavnica-kozmetike/pribor/cetka-powder-brush/

      Избриши
  2. Ne koristim ni jedan od proizvoda nazalost. Ali inace izgledaju super

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=0

    ОдговориИзбриши
  3. Super post draga,slike su odlične!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Super favoriti, ali iskreno, nisam ni jedan od njih korostila do sada. :D
    Medjutim, odlicno si predstavila sve proizvode i bas se cine kvalitetnim. :D.Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  5. Fantastičan post! Ova četkica izgleda prepredobroo isto kao i onaj puder u kamenu *-* Odličnoo!!
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши
  6. i love maybelline foundation ^^

    Nice post i like it ^^

    i love your blog too <3

    i followed you now :*

    follow me back please <3

    have a nice day :)

    www.lovviez.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odlicni favoriti, jako lepo pises, a slike su divno ispale! Ja sam koristila Rimmel Stay Matte puder, koji je takodje bio u mojim favoritima. :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ne koristim niti jedan od ovih proizvoda, ali sli izgledaju sjajno. Konac za zube kupujem u Bipi :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  9. Što se tiče proizvoda, iskreno, po prvi put vidim ovaj Dermix i mnogo mi se sviđa kako si ga predstavila. Gdje se može nabaviti?
    Anew kremu koristim i jako sam zadovoljna njenim učinkom. Stvarno je super. O njoj sam i ja pisala u pustu o mojim Avon favoritima.
    Što se tiče Rimmel kozmetike stvarno su odlčni, ali mojoj koži ne odogaraju mat puderi.
    Stvarno divno pišeš i mnogo me usrećiš kada vidim da si objavila post o favoritima. Samo nastavi i nestrpljivo čekam sledeći :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na ovako divnom komentaru. Zapravo vi mene usrećite kada vidim ovakve reakcije i zaista sa velikim uživanjem pišem svaki svoj post. :*
      Što se Dermix Body Balm-a tiče, može se kupiti u svim bolje snabdevenim privatnim apotekama ili poručiti sa Dermix-ovog sajta (tako je i jeftinije).

      Избриши
  10. Zaista nisam probala ni jedan od ovih proizvoda, ali verujem tojoj tvrdnji da su to zaista kvalitetni proizvodi, te su i tu u tvojim favoritima. Posebno mi se dopao ovaj Mejbelin mineralni puder, jer sam obozavalac istih, jer su jako kvalitetni za kozu. Doduse i ovaj puder u kamenu od Rimela mi deluje odlicno, tako da bih morala da ih isprobam.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  11. Ni ne čudim se što ti je ta četkica u favoritima, pored toga što izgleda prelijepo, vjerujem i da je kvalitetna, ove ostale proizvode nisa isprobala, ali si ih odlično predstavila, svaka čast ;)

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Divne stvarcice.
    Obozavam favorite.

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  13. Mene Maybelline puder i nije nesto odusevio. Od njega su mi se pocele pojavljivat bubuljice i uopste mi se nije mogao zadrzati dugo na licu - kao da je klizio. Ali drago mi je da je tebi dobar :)

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
  14. Super proizvodi, nažalost nisam isprobala ni jedan od njih. Četkica mi se jako sviđa. Dugo planiram kupiti taj Rimmel puder i još nisam, nadam se da ću uskoro. Predivne slike. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  15. Rimmelov puder je zaista odicnog kvaliteta, koristila sam ga i bas mi je odgovarao. :)

    ОдговориИзбриши
  16. Koristila sam jedno vreme Affinitone (mislim da je bio u drugoj bocici), ovaj nisam probala ali sam sa onim bila prezadovoljna. A Stay Mat Rimmel obozavam!
    Super post.

    Adela Acanski

    ОдговориИзбриши
  17. Nisam isprobala niti jedan od navedenih proizvoda, mada po tvojim utiscima vidim da su zaista odlični pa ću ih sigurno isprobati ako naletim na neke. :)

    alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  18. Odlican post, nisam koristila niti jedan proizvod ali htjela bih probati rimmelov puder 😊❤️

    http://blogbysanja.blogspot.hr/2016/09/zaful-haul.html

    ОдговориИзбриши
  19. cool products!
    xoxo Verena

    verenasbeautypalace.blogspot.co.at

    ОдговориИзбриши
  20. Stay matte powder is my fav too! Would you like to support each other on GFC? Just let me know :)

    astadek.blogspot.com
    Asta,xx

    ОдговориИзбриши
  21. Odlicni favoriti! Nisam isprobala ovaj puder nikako ali mislim da cu ga probati nakon citanja tvog posta :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  22. Super post!Dok nisam stavila fixni aparatić,bila sam vjerna Dontodentovom higijenskom koncu.
    A puder cu definitivno probati. :)

    http://xsmallworldoffantasyx.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  23. These look like great products!
    I haven't had the opportunity to use any of these yet.
    Have a great weekend!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ОдговориИзбриши
  24. Rimmelov puder u kamenu zasigurno koristi barem polovina blogerki koje pratim, uistinu odlicno obavlja svoj posao i svi su odusevljeni njime. Cetkica se prema ovome sto si rekla cini dosta kvalitetnom, pogotovo ako uzmemo u obzir da ju koristis vec nekih godinu dana i dlacice joj i dalje ne opadaju, te je ostala mekana. Avon kremu nemam obicaj koristiti, uglavnom iman par od Nivee koje stalno vucem sa sobom hehe :)
    Novo kod mene pa pogledaj: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se da je Rimmel puder najčešći favorit kod večine blogerki. :)

      Избриши
  25. Odlicaan post,stvarno divno napisano! Jako mi se svidaju slike koje su preprepreprofesionalno ispale,znaci savrsenoo!
    Ako mozes klikni na link na kraju mog zadnjeg posta,hvala puno <3
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/10/ellegant-nastydress-outfit.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  26. Odlican post.Dermiw Body Balm koristim i ja i fenomenalan je. Ostali favoriti deluju ok,nisam ih koristila ranije. :) Imas follow- <3
    Poseti:
    The Boho Diary

    ОдговориИзбриши
  27. Odlican post!Sve stvarcice mi se cine da su super,niisam ih probala ali verovatno hocu.:)♥

    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  28. Nisam isprobala ni jedan od ovih proizvoda, ali sam za mnoge čula. Jako lepo napisan post i lepo predstavljen svaki proizvod posebno. I sama znaš da obožavam tvoj blog, već sam te ishvalila 51352132132 puta, tako da mi je ponestalo reči, bravo!♥

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najlepše hvala. ♥
      Znam, ti uvek ostaviš tako divne komentare. Drago mi je da ti se moj blog i postovi koje pišem sviđaju. 😊

      Избриши
  29. sjajan post, slike su super! inace volim taj puder od maybelina :))
    http://highheelpoodl.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  30. Odličan post! Fotografije su odlične! Neke proizvode sam i sama probala i super su <3

    kreativanblog.blogspot.com ❤

    ОдговориИзбриши
  31. odlican post, svidaju mi se proizvodi. neke cu morati probati :)
    posjeti nas na beseenbepopular.com

    ОдговориИзбриши
  32. Post je super, bas mi se dopada, uclanila sam se na tvoj blog. :*
    majalivinglife

    ОдговориИзбриши