Koozmetik

05:42

Od kada sam počela da se bavim blogovanjem, a tome će uskoro biti čitava godina, pronašla sam brojne kvalitetne domaće blogove za koje ranije nisam znala. I zaista uživam čitajući postove sa takvih blogova. Većina naših blogerki, koje pišu beauty postove, je pisala o brendu koji ću vam i ja danas predstaviti. Sa brendom Koozmetik sam se prvi put i susrela u takvim postovima. Moram priznati da sam se za ovaj brend jako zainteresovala jer ni u jednoj recenziji njihovih proizvoda nisam mogla da pročitam ništa loše, već, naprotiv, samo ogromno oduševljenje. A na slikama sam imala priliku da vidim kako ti proizvodi izgledaju. Mogla sam da zaključim da je ambalaža jako kvalitetna, što je meni odavalo utisak da se ljudi koji stoje iza ovog brenda trude oko svakog detalja.
Na moje veliko zadovoljstvo, ukazala mi se prilika za saradnju sa ovim brendom i na moju adresu je pre nekoliko nedelja stigao jedan divan paketić njihovih proizvoda. U njemu su se našli 9 proizvoda u malim, tester pakovanjima (melem za pete, mleko za telo, krema protiv bora, dezodorans, univerzalni melem, 2 hidratantne kreme za lice, krema za ruke i balzam za usne) i uljani repelant za komarce u standardnom pakovanju.


Na početku posta sam zaboravila da napomenem da je Koozmetik potpuno prirodna kozmetika.

"Jasno. I jednostavno. DA svemu što je prirodno, NE svemu što šteti našem organizmu. Verujemo da je sve povezano. Da je podjednako važno hraniti i telo i um i emocije. Volimo lepo, volimo jednostavno, volimo prirodu. Verujemo da u njoj postoji inspiracija i odgovor za sve."

A sada možemo preći na recenziju i moje utiske o Koozmetik-u. Što se tester proizvoda tiče, odmah vam moram priznati da još uvek nisam isprobala sve. Balzam za usne me je potpuno oduševio. Ima divan miris vanile, izuzetno hidrira i neguje usne i, za mene najvažnije, izgleda potpuno prirodno na usnama i nema onaj suvišni masan sjaj.



Kada mi je paket sa proizvodima stigao i kada sam videla da se u njemu nalazi sprej za komarce, zaista sam bila oduševljena na tolikoj pažnji jer nam je u ovim letnjim danima takav proizvod svima neophodan. Ovaj sprej sadrži limunovu travu, ruzmarin, bosiljak i lavandu. Ja sam stekla utisak da su u njegovom mirisu ipak najdominantniji lavanda i limunova trava. Lavanda za moj ukus ima malo jači miris, ali moram priznati da u ovoj kombinaciji miriše jako prijatno. Sprej treba nanositi na izložene delove kože. Precizno doziranje prilikom nanošenja je zagarantovano jer se, kao što i sami možete videti, radi o pakovanju sa pumpicom. 

Ja bih tokom letnjeg perioda bukvalno mogla da živim samo noću, a da preko dana spavam. Zbog toga sam sigurna da razumete zašto mi je kvalitetan proizvod poput ovog spreja neophodan u borbi protiv komaraca. A pored svega toga imam i jako osetljivu kožu, pa svaki ujed komaraca na njoj zaista ostavi jako velike tragove koji prolaze mnogo sporije nego kod drugih. Iako imam osetljivu kožu, ovaj proizvod mi ni jednog trenutka nije smetao, niti je na mojoj koži izazvao neke neželjene reakcije, a skoro stpostotno me je štitio poslednjih aktivnih letnjih noći koje sam provela napolju. Pored toga, delovi kože na koje sam nanosila sprej su bili meki na dodir i ja sam mirisala na svežinu već gore pomenutih lavande i limunove trave. Moja jedina zamerka je što koža ovaj sprej ne upije baš odmah. Kako je ovaj sprej zapravo uljane teksture, nakon nanošenja ja potrebno da prodje neko vreme da bi ga koža upila. Zato vam preporučujem da, nakon što ga naneseste na kožu, ostanete da stojite nekoliko minuta. Koža će ga za to vreme potpuno upiti, pa ne morate brinuti da će ostati tragovi po nameštaju ili vašoj odeći.

Da li ste pre ovog posta znali za Koozmetik i da li ste već koristili neke njihove proizvode? Šta mislite o spreju za komarce koji sam vam predstavila?

You Might Also Like

6 коментара

  1. Po prvi put čujem za ovu kozmetiku i sve izgleda odlično. Predivno si sve to opisala i uradila. Super post!♥

    positivethoughts5.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Iskreno, nikad nisam za ovo cula. PAkiranja mi izgledaju presuper i nekako elegantno i profesionalno haha. JA bi ih kupila samo radi toga. Lijepo si predstavila proizvode :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Znala sam da postoji ali nikada nisam istrazivala i dublje zalazila u njihove proizvode. Za neko cudo, komaraca nema uopste kod mene, nemam pojma sta se desava!

    Misseslandy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Cula sam vec za ovaj brend, ali se nikada nisam vise informisala o njima. Dopada mi se sto je sve prirodno. Ovaj sprej bi mi bas sada treba. Odlican post draga :)

    Moja Svastarica

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo treba isprobati, osim sto ambalaza deluje primamljivo, pa jos sve upakovano u ovoj divnoj kutiji... :)
    Moj blog Fraulein D

    ОдговориИзбриши
  6. Hm nisam znala za ovaj brend. Svakako izgleda primamljivo <3
    http://wefashionitxx.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши