Herbateria: iz prirode s ljubavlju

11:51

Pre nekih 10-ak dana sam dobila jedan divan paketić proizvoda brenda Herbateria na testiranje. Ranije nisam imala priliku da koristim proizovde iz njihovog asortimana i mogu vam reći da sam jako zadovoljna ovim što sam imala priliku da probam, pa ne sumnjam da su i drugi njihovi proizvodi takođe kvalitetni. U ovom postu ću vam predstaviti ta tri proizvoda koja sam dobila, a to su: prirodni stik za usne, prirodni deo-stik i gel protiv akni.



Prirodni stik za usne-Balzami za usne su nešto bez čega ja ne mogu. obavezno u svakom trenutku kod sebe moram da imam neki balzam za usne i kremu za ruke. Razlog za obe stvari nije neki hir, već suva koža ruku i usne koje bi inače bile ispucale i ružne da ne koristim kvalitetne balzame. Ovaj balzam je za svega nekoliko dana uspeo potpuno da me "kupi" i nalazi se na listi moja top 3 omiljena balzama (pored njega, tu su i neprikosnoveni Nivein i Lily Lolo balzam za usne). Kada sam birala ukus balzama, opredelila sam se za kokos i definitivno nisam pogrešila. Jako volim i miris i ukus kokosa, a ovaj balazam baš ima taj pravi miris, koji će osetiti i ljudi koji se nalaze u vašoj blizini. Jako dobro hidrira i neguje usne i nije od onih previše masnih balzama koji se tope na vašim ustima kada su malo veće temperature i izgleda kao da ste na usne umesto balzama namazali ulje ili mast. Kao što možete videti, ima i jako lepo pakovanje.
Pored kokosa, ovaj balazam možete naći u još 5 različitih mirisa/ukusa (zovite to kako god hoćete), a to su: fresh (limun, bergamot), mint (nana), narandža, vanila i čokolada.
Sastav: Theobroma Cacao Butter (kakao buter), Cera Alba (vosak),Prunus Amygdalus Dulcis Oil (ulje slatkog badema)Simmondsia Chinensis Oil (ulje jojobe), Butyrospremum Parkii Butter (afrički ši buter), miris/etarsko ulje (fresh - etarska ulja limuna i bergamota,kokos - miris kokosa, mint - etarsko ulje nane, narandža - etarsko ulje narandže, vanila - miris vanile, čokolada - miris čokolade).  
Pakovanje je od 5g.
Cena: 150 din.





Prirodni deo stik-Ovaj balzam je potpuno prirodan i nema nikakvih veštačkih dodataka. Kada sam na sajtu Herbateia čitala opis ovog stika, naišla sam na nešto što do tada nisam znala, a mislim da je jako važno kada su dezodoransi u pitanju, pa vam prenosim o čemu se radi:
"Ne sadrži soli aluminijuma, te ne začepljuje pore. Aluminijum, koji velika većina konvencionalnih dezodoranasa sadrži, može lako preko pazuha da dospe u limfne čvorove ispod pazuha i dalje po čitavom organizmu, a doveden je u vezu sa bolestima poput raka, Alchajmerove i Parkinsonove bolesti... Ovaj deo-stik takođe ne sadrži ni konzervanse parabene, koji su pronađeni u tkivu raka dojke i dokazan je njihov uticaj na ženske hormone.
Kako deluje Herbateria deo-stik? Znoj sam po sebi nema miris, već bakterije koje ga razlažu dovode do nastanka neprijatnog mirisa. Zato naš prirodni dezodorans sadrži etarska ulja koja deluju antibakterijski isodu bikarbonu koja onemogućava razvoj bakterija, a time i nastanak neprijatnih mirisa.
Kada sam birala miris za ovaj stik, moram priznati da sam se najviše opredelila za sensual zbog ovog divnog roze pakovanja. I ostali mirisi imaju ovako lepo pakovanje samo druge boje. A ostali mirisi su: relax, fresh, mint, natural, vanila, čokolada i kokos. 
Sastav: Butyrospermum Parkii Butter (ši buter), Theobroma Cacao Butter (kakao buter), Cocos Nucifera Oil (kokosovo ulje), kukuruzni skrob, soda bikarbona, etarska ulja i/ili mirisi.
U pakovanju se nalazi 30 ml proizvoda.
Cena: 270 din.






Gel protiv akni-Moram odmah da vam priznam da je razlog zašto ovaj post toliko "kasni" upravo ovaj gel. Naime, ja povremeno imam problema sa bubuljicama i mitiserima. Lice mi je inače čisto, ali se nekad pojavi poneki mitiser. A što se bubuljica tiče, to obično bude samo po 2-3 njih, ali su to one malo veće i crvene, koje svi mrzimo. Zato sam čekala da mi se neka od njih pojavi da bih mogla na pravi način da vam prenesem svoje utiske o ovom proizvodu. Pošto se to ovih dana, na moju sreću, ne dešava, onda ću vam ovaj gel predstaviti na malo drugačiji način. Ja sam isprobala na svom licu kako ga koža upija i kakve je teksture, a druge namene koje ovaj proizvod ima vam prenosim iz opisa proizvoda samog proizvođača.
Kada sam otvorila pakovanje, prvo što sam primetila je malo "jači" miris koji ima. Dobra stvar je što se on uopšte ne oseća nakon što ga koža upije. Gel je pomalo tečne strukture, ali nemojte zbog toga brinuti jer ga koža jako brzo upija i to u potpunosti. Potrebno je da prođe samo nekoliko sekundi od kada ga naneste i na koži više neće biti ni jednog traga prethodno nanošenog gela-koža će sve upiti.
Što se mojih utisaka tiče, ovde se završavaju. Toliko sam mogla da testiram, a sve šo u nastavku budete pročitali je isto ono što se nalazi i na sajtu Herbaterie kod opisa ovog proizvoda.
Gel protiv akni se koristi za tretiranje i sprečavanje nastanka bubuljica i akni. Gel je na bazi etarskog ulja čajevca i eukaliptusa, koji sprečavaju upalu lojnih žlezda i na taj način i pojavu bubuljica.
Sastav: Aqua, Glycerin, Propylen Glycol, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Melaleuca Alternifolia Essential oil (etarsko ulje čajevca), Eucalyptus Globulus Essential Oil (etarsko ulje eukaliptusa), Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Tetrasodium EDTA. 
Upotreba: Nanosi se na očišćenu kožu ujutro i uveče.
Pakovanje sadrži 60 ml proizvoda.
Cena: 300 din.




Sve navedene proizvode možete videti i naručiti na sajtu: Herbateria
Kako vam se čine ovi proizvodi i da li ste do sada koristili nešto iz Herbateria asortimana?

Juče sam napravila profil svog bloga i na Instagramu, pa bih vam bila jako zahvalna kada biste me zapratili: _fashion_beauty_and_style_

You Might Also Like

11 коментара

  1. great post dear I followed you on your blog please follow me back :D http://mylittleparadiseinthiscrazyworld.blogspot.ba/2016/04/spring-wishlist-with-banggood.html

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ni jedan proizvod, iskreno prvi put čujem za njih i posle ovog posta sam malo progooglala i vidim da su zapravo naši tj domaći proizvodi. Hvala na ovako divnom postu, ja sam se dosta informisala! ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu. :)
      Drago mi je da ti se post svideo i da si se zainteresovala za ove proizvode. Da, ja sam u postu možda to zaboravila da naglasim, Herbateria je domaći brend.

      Избриши
  3. Baš imaju lepo pakovanje. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Pakovanja izgledaju preslatko! :)
    Nisam probala njihove proizvode,ali cini mi se kao da cu odlicni,sigurno cu nekada probati.Pogledaj moj blog ako zelis <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Super izgledaju proizvodi :))


    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post draga! Nisam imala priliku da cujem niti isprobam ove proizvode ali ovu kremu protiv akni i bubuljica bi rado probala :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  7. Prvi put vidim ove proizvode, deo stik izgleda bas slatko, a i ne sumnjam da je dobar :-) :-*

    NOVI POST!
    POSETITE MOJ BLOG I UCLANITE SE, UZVRACAM :-)
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/04/keep-calm-be-evil.html

    ОдговориИзбриши
  8. great review. I even feel sorry I don't have such products around

    Lyosha
    Inside and Outside Blog
    P.S. following you now and waiting for you on my blog to follow

    ОдговориИзбриши
  9. I followed you! So its your turn♥ http://patriciacori.blogspot.ch

    ОдговориИзбриши
  10. Probala sam kremu Afrički shea butter, imam suvu kožu na licu. Veoma suvu. Ova krema mi tokom noći dobro nahrani lice, tako da mi ujutru lice bude sveže i hidrirano. Probala sam razne,uglavnom inostrane proizvode, ali ni jedan mi nije tako nahranio lice.

    ОдговориИзбриши