Purebeauty.rs - Online Prodavnica Kozmetike + Iznenadjenje za moje citaoce

00:18

Kad kazem Kardashian Beauty, Lily Lolo, Crazy Rumors i Dollips sigurna sam da svi vi, koji ste ljubitelji dobre i kvalitetne kozmetike, odmah znate da su u pitanju vrhunski brendovi za koje se kvalitet podrazumeva. A sada pitanje za vas: Da li ste znali da sve ove proizvode mozete pronaci na jednom mestu i to i u nasoj zemlji?
Ako niste znali, razumem vas. I ja sam tek pre nekog vremena saznala za to otkrivsi ovaj fantasticni sajt - Pure Beauty na kome mozete pronaci sve gore pomenute brendove, naruciti ih i oni ce stici na vasu kucnu adresu. Ukoliko ste, pak, kao i ja, iz Novog Sada onda ste u maloj prednosti u odnosu na druge jer se prodaja upravo obavlja iz Novog Sada.
U ovom postu cu vam predstaviti 3 fantasticna proizvoda koja sam dobila sa ovog sajta, ali najpre da kazem nesto o brendovima koje na ovom sajtu mozete pronaci, za slucaj da neki od vas nisu culi za njih.
Podatke koje vam navodim o brendovima sam preuzela sa sajta Pure Beauty, pa ih i tamo mozete procitati.


Kardashian Beauty

Svi znamo za tri sestre sa savršenim tenom, s prelepim makeupom i glamuroznim trepavicama. A sada i sa svojom linijom dekorativnih proizvoda. One žele da sa svojima obožavateljima podelite perstižne proizvode od najboljih sastojka po najboljim cenama. Svaki proizvod je napravljen po naređenju Kim, Khloe i Kourtney koje i same koriste ove perstižne proizvode i time potvrđuju kvalitet svojih proizvoda. Sad možete da stvorite Kortneyin neutralan makeup izgled sa divnim trepavicam, Kimine smoky eyes i neodoljiva usta ili Khloejin sjajni pogled sa sjajnim izgledom.

Lily Lolo

Lily Lolo Mineral Cosmetics je linija koja se trenutno može dobiti samo u odabranim kozmetičkim salonima u Velikoj Britaniji. Ovaj brend je zbog uspešnog usklađivanja prirodnih sastojaka i minerlne tehnologije postigao kultni status na tržištu. Posebno se ponosimo što Lily Lolo kozmetika spada među najbolje kozmetičke proizvode koji su prirodni, koji harmonizuju, ne sadrže hemikalije, a napravljeni su u potpunosti na prirodnoj, mineralnoj bazi. Ova linija već duže vreme osvaja korisnike i primila je mnogobrojne nagrade koje je kotiraju u sâm vrh prirodne kozmetike. Lily Lolo kozmetika nije testirana na životinjama.

Crazy Rumors

Tražite interesantan, divan i zabavan balzam za usne, a ne nalazite ga? Isti osećaj su imali i Edie i Brian Himmer i stoga su odlučili da stvore za sebe balzam za usne i ponude ga i drugima. Tako su pokrenuli sopstveni posao i osmislili divne balzame na bazi prirodnih preparata. Ovi prirodni i veganski Crazy Rumors proizvodi će vas oduševiti izuzetno kreativnim ukusima koji će vam omogućiti da za sebe nađete onaj pravi i ako ništa drugo, mogu vas iznenaditi svojim Mystery tajanstvenim balzamom čiju tajnu na šta zapravo miriše, još uvek nisu poverili nikome.

Dollips

Jeste li oduvek želele punije usne bez hiruških i bolnih zahvata? Dollips vam to omugućava! Dollips aparat vam uvećava usne na sasvim jednostavan, prirodan način, bez hemikalija i zahvata. Dollips aparat je jednostavan za upotrebu,a uz pomoć njega ćete veoma brzo postići željene rezultate.

Sada, nakon informacija o ovim brendovima mozete da pregledate sajt. Ja sam sigurna da ce vas apsolutno svi proizvodi oduseviti isto koliko i mene.

Posto na ovom sajtu ima previse proizvoda, ne mogu bas o svakom pojedinacno da pisem, pa prepustam vama da istrazujete i trazite nesto za sebe, a ja cu vam, kao sto sam gore vec napisala, sada predstaviti 3 proizvoda koja sam ja dobila.




Cetka Powder Brush-Verujte mi da ne mogu da pronadjem toliko divne reci da bih vam opisala ovu cetku. SAVRSENA je. Izradjena od sintetickih vlakana, nezna i meka. posebno je pogodna za nanosenje zavrsnog pudera ili bronzera. Koristim je poslednjih nekoliko dana, od kako sam je dobila, i mogu vam reci da do sada kvalitetniju cetku od ove nisam imala. Zelim da sav moj pribor za sminkanje bude ovog kvaliteta, zato cu sigurno u narednom period uzeti za sebe i druge cetkice iz ovog brenda.




Lily Lolo BB krema Light - Poslednjih nekoliko godina BB kreme svakodnevno koristim i isprobala sam mnoge, ali mi je uvek nesto falilo. Jako mi je bitno da nijansa BB kreme odgovara mom tenu u potpunosti. Ne volim kada imam neku "cudnu" boju. U cemu je onda poenta? Pored nijanse, problem mi je predstavljalo i sto BB kreme koje sam do sada koristila nisu uvek prekrivale sve nedostatke, a zapravo bi trebale. To im je svrha, zar ne?
Ova koju sam dobila ispunjava sve moje zahteve u potpunosti. Danas sam je prvi put koristila i prezadovoljna sam njenim. Nijansa mi savrseno odgovara, a sadrzi i mineralne pigmenate koji pokrivaju nepravilnosti i ten cine glatkim.
Prirodna, antioksidantna i antibakterijska zastita-sve ono za cim sam do sada tragala.





 Balzam za usne Crazy Rumors Chocolate Strawberry-Ovo je poslednja stvar koju vam predstavljam, a zapravo nju najvise koristim u toku dana. Ovaj balsam je jako postojan, prirodan, veganski sa predivnim ukusaom jagode i cokolade.
I balzami za usne su nesto sto svaki dan koristim i, opet moram priznati da se ovaj, po kvalitetu, ne moze porediti ni sa jednim drugim koji sam do sada koristila. Njegov ukus je zaista nesto posebno. Morate ovo probati da biste shavtili o cemu pricam.

A sada iznenadjenje iz naslova posta. Sigurna sam da ste svi dobili zelju da bar nesto od proizvoda ovih brendova kupite za sebe. Ukoliko ste clan mog bloga, prilikom kupovine u Pure Beauty online prodavnici dobicete 15% popusta na sve proizvode (promo kod: blog03). Jeeee, nadam se da ste srecni zbog ovoga koliko i ja. Iskoristite ovaj popust na najbolji moguci nacin. Za vas, koji citate ovo, a niste clan mog bloga, brzo se uclanite i moci cete da iskoristite ovaj fantasticni popust.
Posetite fb stranicu gde takodje mozete pronaci dosta informacija - Purebeauty.rs - Online Prodavnica Kozmetike
A za narucivanje, ostavljam vam link, vec gore pomenutog sajta - Pure Beauty




A sada pitanja za vas na koja bih jako volela da mi odgovorite u komentaru: Da li ste pre mog posta znali za ove brendove i za Pure Beauty sajt? Kako vam se dopadaju proizvodi koje ste videli u mom postu i na sajtu? Hocete li naruciti nesto za sebe i iskoristiti popust koji sam dobila za vas?

You Might Also Like

39 коментара

  1. Nisam do sada znala za ovaj sajt ni da se tu mogu kupti ovi brendovi. Nisam do sada imala priliku da ih koristim, ali iz ovog sto sam procitala i videla u tvom postu, jedino sto mogu da zakljucim je da su proizvodi kvalitetni. Posto sam clan tvog bloga, iskoristicu ovaj popust i naruciti nesto za sebe. Za pocetak bar da probam nesto od ovih brendova.

    ОдговориИзбриши
  2. This is such a lovely post! Have a great weekend dear.

    ** I'm inviting you to join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    xoxo;
    LATEST POST: Pink Sugar Cosmetics Eye Candy Eyeshadow Palette Review and Swatches
    BEAUTYEDITER.COM

    ОдговориИзбриши
  3. Odličaaan post! ♥
    Ako želiš, pogledaj moj blog i učlani se :)
    http://smizlica11.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Odlicna recenzija! Hvala ti na posjeti mom blogu :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo je baš dobro za one koji obožavaju kozmetiku.Ja nisam toliko zaluđenzaleđena kozmetikom,ali će mu ovaj sajt poslužiti za par godina.

    Flyovanje.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. I love lily lolo, fallow4afallow?

    http://fashionelja.pl

    ОдговориИзбриши
  7. Great choice. I liked the brush.http://bysinkj.blogspot.com/2015/10/elninoua.html

    ОдговориИзбриши
  8. Nikad nisam cula do sada za ovaj sajt ali zagolicala si mi mastu :D

    ОдговориИзбриши
  9. Great Post! I must try the lip balm product ^^
    Would you like to follow each other on G+, Bloglovin, GFC? I'll follow back after it.

    Kisses,
    Official Seol ♥

    ОдговориИзбриши
  10. Love these products! I hope to try the lip balm, thanks for sharing :)

    Check ou my blog if you want: www.theglamandglitter.com

    Tamara xxx

    ОдговориИзбриши
  11. Hello from Spain: fabulous beauty products. Great brands .. We keep in touch

    ОдговориИзбриши
  12. Super post :)
    Ako mozes pogledaj moj blog,ja sam se lanila j tvoj blig ako moes uzvrati
    vannja9.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Great stuff. The brush looks very good, and the lip balm sounds like something I would love to try. Happy weekend, Lady.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ОдговориИзбриши
  14. Super post! :)

    Novi post kod mene,pa ako pronades vremena,procitaj i uclani se kod mene ako vec nisi <3

    beautyshapes3.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  15. Nisam znala do sada za ovaj sajt. Hvala na ,,otkriću''. :D
    Super su stvarčice koje si uzela. :)

    Girly world
    Novi post na mom blogu. :) ☺

    ОдговориИзбриши
  16. You make me wanna try the chocolate strawberry lip balm, it looks great!

    Kisses from the Philippines!
    - Seyra
    www.pavementsarerunways.com
    Instagram: @_srico

    ОдговориИзбриши
  17. Great post. This is so nice!

    ** I'm inviting you to join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    xoxo;
    VISIT MY BLOG: BEAUTYEDITER.COM
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @BEAUTYEDITER

    ОдговориИзбриши
  18. Odličan post!
    Ako želiš pogledaj moj poslednji post i učlani se!
    http://smizlica11.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  19. Great post! Have a great day!

    http://thepinkporcelaindoll.blogspot.co.at

    ОдговориИзбриши
  20. Sounds great, I have to try the BB-Cream =) Amazing post!

    Love, Héloise
    Et Omnia Vanitas

    ОдговориИзбриши