Neodoljivi outfiti Rachel Zane

11:27

Bilo da ste gledali seriju "Suits" ili ne, sigurna sam da svi znate ko je Meghan Markle jer je 19. maja ove godine postala deo kraljevske porodice venčanjem za princa Harija. Odrasla je u Los Anđelesu, (Kalifornija) i nakon diplomiranja na Severozapadnom univerzitetu, sa diplomom iz pozorišta i međunarodnih studija 2003. godine, igrala je male uloge u nekoliko američkih televizijskih serija.




Od 2011. do 2018. igrala je ulogu Rachel Zane u seriji "Suits" sedam sezona. Proslavila se filmovima "Zapamti me" i "Užasni šefovi". 2017. godine se se verila za princa Harija i najavila je da se povlači iz glume ali da će nastaviti da se ozbiljnije bavi humanitarnim radom.




Meghan sada, kao vojvotkinja od Saseksa, mora da poštuje gomilu pravila kraljevske porodice, a tu naravno spadaju i pravila vezana za oblačenje. Međutim, igrajući Rachel Zane sedam sezona u seriju "Suits", Meghan je ostavila neizbrisiv modni uticaj na mnoge devojke i žene. Njeni outfiti u seriji su zaista bili besprekorni i upravo tako i treba da se oblači jedna mlada poslovna žena. Pokazala nam je da stajling za posao treba da bude formalan, ali ne previše i kako istovremeno izgledati elegantno i prefinjeno. Takođe, svi odevni komadi koje je Meghan nosila igrajući ulogu Rachel Zane su u potpunosti prilagođeni njenoj figuri i građi tela tako da ističu njene atribute, a prikrivaju nedostatke. Uostalom, ako niste gledali seriju "Suits", pogledajte fotografije, pa procenite sami da li sam u pravu.


Outfit na fotografiji ispod je jedan od mojih omiljenih u celoj seriji. Suknja sa visokim strukom je nepogrešiv izbor za poslovni stajling, a i ona čini da vizuelno izgledamo više. Ako se, kao i Rachel, opredelite za suknju u tamnoj boji, ona će učiniti i da izgledate vitkije. Beli top je takođe sjajan izbor u ovom slučaju jer se njegova dužina uklapa sa ovim modelom suknje, pa sve zajedno izgleda elegantno, moderno i vrlo otmeno.






Da li vam se dopadaju ovi outfiti i da li gledate seriju "Suits"?



mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com 
instagram: @fashion_beauty_and_style_blog

You Might Also Like

1 коментара

  1. Ta serija mi je najdraza ikada i drago mi je da si napravila post na tu temu jer bas i ne viđam da ljude znaju za tu seriju, iako ju nisma baš pretjeran voljela kroz cijelu seriju, njenn styling kroz cielu seriju je briljantan. Prelijepa je, a tvoj post mi se jako sviđam:)

    ОдговориИзбриши