Mark Coffee Original piling za lice i telo

04:52

Iako nam proleće kalendarski još uvek nije stiglo, poslednji dani su bili jako lepi, sunčani i sa visokim temperaturama. To znači samo jedno - vreme je da slojevitu i toplu zimsku odeću zamenimo lepršavim prolećnim haljinama, suknjama, majicama kratkih rukava itd. A da li je vaša koža spremna za ovakvu odeću? Da li "smete" da je pokažete ili je, pak, suva i nedovoljno oporavljena od hladnih zimskih dana?

Suva, osetljiva i koža sklona perutanju je nešto sa čim se gotovo svi susrećemo u zimskom periodu. Da bi se ovi problemi sprečili i ublažili koži je potrebna posebna nega. Tačnije, s vremena na vreme je potrebno ukloniti sloj mrtvih ćelija sa kože da bi kreme i losioni koje koristimo imali pravi efekat i doprli do dubljih slojeva.






Najbolji način za uklanjanje mrtvih ćelija je nežni piling. Zbog toga ću danas sa vama podeliti svoje utiske o Mark Coffee Original pilingu za lice i telo, koji koristim poslednjih nekoliko dana.

Mark piling dolazi u papirnom pakovanju, koje je iznutra obloženo zaštitnom folijom, zatvara se pomoću vakuuma i u njemu se nalazi 200 grama proizvoda. Njegov sastav je 100% prirodan - napravljen je od najkvalitetnijih zrna kafe robuste, smeđeg šećera, bademovog ulja, organskog kokosovog ulja, morske soli i vitamina E.

Coffee Original piling ima topao i prijatan miris sveže prženih zrna kafe. Ako kojim slučajem ne volite miris kafe, Mark u svojoj ponudi ima i pilinge drugih mirisnih nota (Coffee Citrus, Coffee čokolada, Coffee kokos, Coffee pepermint itd).





Kako se koristi ovaj piling?
Pošto ima 100% prirodni sastav, kao što sam vam već napomenula, može se koristiti i za telo i za lice. Potrebno ga je naneti na vlažne dlanove, a zatim kružnim i laganim pokretima razmazati po celom telu (na problematične delove kože se treba posebno fokusirati). Piling treba ostaviti na koži 5 minuta, a zatim pažljivo isprati. Preporučuje se korišćenje 2 do 3 puta nedeljno.

Čestice kafe i smeđeg šećera koje Mark piling sadrži rade vrlo nežan i blag piling koji prija koži i uklanja mrtve ćelije. Rezultat nakon korišćenja je koža koja, pre svega, vizuelno izgleda lepo, a na dodir je meka, nežna i glatka. Ulja koja ovaj piling ima u svom sastavu pružaju koži potrebnu hidrataciju, pa nije potrebno da nakon njegovog korišenja na kožu nanosim losion za telo.





Što se moje kože lica tiče, ako me dovoljno dugo pratite, onda sigurno znate da imam jako osetljivu kožu. Pošto Mark piling ima 100% prirodni sastav ipak sam se odlučila da ga isporbam i na licu, ali sam ga prvo nanela samo na jedan mali deo da bih videla kako će moja koža reagovati. Nije bilo nikakvih negativnih reakcija, pa sam počela da ga koristim na celom licu i takođe se odlično pokazao.

Još jedna od mogućnosti korišćenja Mark pilinga je u borbi protiv celulita jer kao osnovu sadrži kafu, koja je izvor antioksidanata, utiče na poboljšanje cirkulacije i podstiče razgradnju masnih ćelija. Kako sam ga ja tek nekoliko puta do sada koristila, još uvek vam o njegovom dejstvu na celulit ne mogu preneti svoje konačne utiske, ali ću vam ih svakako javiti nakon nekog vremena.





Ako se i vama dopao Mark piling, možete ga naručiti na sajtu https://www.markscrub.rs/






mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com
instagram: @fashion_beauty_and_style_blog

You Might Also Like

2 коментара

  1. Анониман14. март 2018. 09:23

    Nisam do sada koristila ovaj piling, niti ništa od ovog brenda, ali na osnovu recenzije, mislim da se zaista isplati poručiti ga. Sjajan post, draga moja.

    Novi post je na mom blogu. Ako imaš vremena pogledaj: Adda's Life

    ОдговориИзбриши
  2. Prelijepe fotografije *O* a i sam post kao i recenzija. Nisam probala ovaj piling, ali sam čula dosta pozitivne renzije

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши