Pink bag

14:30

Iako male tobe nisu previše praktične jer u njih ne može da stane puno stvari, ja ih ipak mnogo volim i upravo najviše torbi imam koje su malih dimenzija. Njih ne mogu nositi na fakultet, niti kada sa sobom treba da nosim više stvari, ali su one svakako svojevrstan modni dodatak. Prilike u kojima nosim torbe ovih dimenzija su izlasci u grad vikendom ili preko dana kada se vidim sa drugaricama ili odemo na kafu.
Jedna mala torba roze boje sa cvetnim dezenom mi je pre nekoliko dana stigla sa Rosegal sajta. Odavno sam na pomenutom sajtu videla ovu torbu, ali sam odlagala da je naručim ubeđivajući sebe da mi nije potrebna. Posle nekog vremena sam ipak prelomila jer je jako lepa i drugačija. Pošto ima ove zanimljive detalje na sebi, mislim da će biti idealan dodatak koji će upotpuniti neke jednostavnije odevne kombinacije.
Kada je u pitanju kvalitet ove torbe, ja sam i više nego zadovoljna. U ostalom, i sami na slikama možete videti kako izgleda i da je materijal od kog je napravljena dosta kvalitetan.
Ako vam se torbica dopada, možete je naručiti ovde - klik.















Chain Bead Flowers Crossbody Bag → https://goo.gl/sr9Nys



mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com
instagram: @fashion__beauty__and__style

You Might Also Like

5 коментара